UBP-X800

Aduceți cinematograful acasă

Trăiți experiența reală de cinematograf cu acest player Blu-ray Ultra HD 4K. Rezoluția UHD 4K vă oferă imaginea marelui ecran, iar Dolby Atmos și DTS:X creează atmosfera autentică de cinematograf.

PLAYERE BLU-RAY

Player Blu-ray™ Ultra HD 4K | UBP-x800 cu sunet de înaltă rezoluție

UBP-X800
Imagine cu Player Blu-ray™ Ultra HD 4K | UBP-x800 cu sunet de înaltă rezoluție

Preț recomandat

1.832,60 LEI

Sigla 4K HDR
Îmbunătăţire 4K în timp real

Bucurați-vă de cea mai bună calitate a imaginii cu rezoluția 4K Ultra HD Blu-ray și de detaliile 4K în tot ceea ce vizionați grație conversiei extinse la 4K.

Carcasa unică Sony
Creat pentru sunet pur

Descoperiţi claritatea totală a sunetului, cu sunet de înaltă rezoluţie și conversie extinsă DSEE HX.

USB, HDMI, ieșiri optice și analogice
Conectivitate versatilă

Conectați-vă prin HDMI dual pentru ieșire audio/video separată, USB, ieșire coaxială digitală, Wi-Fi, LAN.

Sigla sunetului de înaltă rezoluţie
Aşa cum au intenţionat artiştii

Cu sunetul de înaltă rezoluție, vă puteți bucura de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, pentru a avea senzația că artistul cântă în fața dvs.

Apropiați-vă și mai mult de realitate

Blu-ray Ultra HD 4K

Veți simți că faceți parte din acțiunea fiecărui film și serial. Formatul Blu-ray Ultra HD 4K prezintă totul în detalii mai fine ca niciodată, afişând o imagine extrem de reală.

Căutați filmul Inferno în format Ultra HD 4K

Descoperiți noi dimensiuni ale realismului

Interval dinamic ridicat 4K

Aprofundați și mai mult detaliile datorită intervalului dinamic ridicat (HDR). Cu ajutorul clarității specifice rezoluției 4K, tehnologia HDR dă viață zonelor ascunse prin noi niveluri de luminozitate, umbre și culori.

Imagine care arată calitatea imaginii asigurată de un semnal HDR
SEMNAL HDR
Imagine care arată calitatea imaginii asigurată de un semnal SDR
SEMNAL SDR

HDR vs SDR

Semnalele HDR conțin o luminozitate de până la 100 de ori mai mare decât cea a semnalului standard (SDR), sporind semnificativ luminozitatea de vârf și păstrând în același timp nuanțe de negru profund și foarte detaliat pentru o experiență cu totul nouă.

Toate culorile din natură

Suportul pentru noul spațiu colorimetric BT.2020 oferă acces la o gamă cromatică mult mai mare decât semnalele TV obișnuite. Cu acest spațiu ultralarg, creatorii de conținut pot produce culori mult mai saturate și realiste, de la albastru marin intens la verde natural și roșu vioi.

Toate culorile din natură
SPAȚIU COLORIMETRIC BT.2020
Toate culorile din natură
SPAȚIU COLORIMETRIC REC.709
Sunet care vă
transportă

Obțineți sunetul autentic de cinematograf cu Dolby Atmos și DTS:X

Ascultați puterea tunetului, sunetul sirenele și intensitatea claxoanelor peste tot în jurul dvs. cu o claritate uimitoare datorită codecurilor audio de top Dolby Atmos și DTS:X, preferate de cinematografele din toată lumea. 

Filmul Ghostbusters este disponibil acum în Ultra HD 4K

Sigla Dolby Atmos
Dolby Atmos

Atmos tratează sunetele separat, eliberându-le din canalele obișnuite pentru a le reda în jurul și chiar deasupra dvs., rezultând un sunet surround extrem de captivant.

Sigla DTS:X
DTS:X

DTS:X poate crea un număr nelimitat de conţinuturi audio, care se adaptează în timp real la boxele dvs. pentru a produce cel mai mare impact din fiecare coloană sonoră.

O potrivire pentru mediul Home Cinema 

Folosiți UBP-X800 împreună cu receptorul STR-DN1080 pentru experiența supremă de divertisment la dvs. acasă. Frumusețea se regăseşte în detalii, în designul unitar și elegant și în calitatea optimizată a imaginii și sunetului.

Grafic ilustrativ pentru sunetul de înaltă rezoluție

De 3,2 ori mai multe date transmise

Obţineţi ce este mai bun din fiecare piesă

Ca trecerea de la rezoluția video HD la cea 4K, piesele cu sunet de înaltă rezoluție au o calitate superioară celor în format MP3 sau chiar CD, permițându-vă să auziți fiecare suflare, fiecare sunet al tobelor, fiecare notă.

Conversie extinsă DSEE HX

Convertiți ascendent frecvența și dinamica MP3-urilor și altor fișiere de muzică comprimată – inclusiv CD-uri – până aproape de calitatea specifică înaltei rezoluții, pentru a trăi integral experiența autentică a înregistrării originale.

Grafic conversie ascendentă DSEE HX
Carcasa cu cadru și tije a produsului
Carcasa unică Sony

Carcasa noastră unică cu cadru și tije asigură o structură rigidă care elimină microvibrațiile și ecranează eficient, pentru ca dvs. să nu aveți parte decât se sunet și imagine de cea mai bună calitate.

Redați orice

Playerul UBP-X800 poate să redea materiale mult mai solicitante tehnic decât cele de pe discurile Blu-ray UHD 4K. Puteți să vizionați, să ascultați și să redați în timp real aproape orice doriți, inclusiv majoritatea formatelor video de înaltă definiție și audio de înaltă rezoluție, precum și nenumărate servicii de streaming.

Sigle de formate de disc compatibile
Unitatea de disc de ultimă generație

Vreți să dansați pe muzica din colecția dvs. de discuri Super Audio CD? Nicio problemă. Dacă este un disc, UBP-X800 va putea să-l redea aproape sigur.

Sigle de formate audio compatibile
Încântare audio aproape nelimitată

UBP-X800 este compatibil cu numeroase formate audio pe 24 de biți la calitate master, de la AAC și WAV la DSD 11,2 MHz și multe altele.

Sigle de formate de streaming compatibile
Redaţi orice

Redați filme prin USB și rețeaua de domiciliu. Acest player Blu-ray acceptă tipurile de fișiere video cele mai populare, astfel încât să puteți viziona întotdeauna filmele preferate.

Locuinţa naturală pentru cele mai bune echipamente ale dvs.

Conectivitate versatilă pentru toate dispozitivele cu tehnologie avansată

Combinați toată tehnologia AV și conectați-o la UBP-X800. Fiind ideal pentru a vă bucura de filme la domiciliu și servicii de redare în timp real a muzicii, cum ar fi Spotify, acesta are conexiuni de înaltă calitate, pe gusturile oricărui pasionat de tehnologie.

Tot divertismentul dvs. într-un singur loc

Beneficiați de streaming rapid și stabil de la diverse servicii. UBP-X800 permite streamingul video până la 4K datorită funcției wireless cu tehnologie MIMO cu două benzi, pentru un semnal puternic chiar și la periferia razei rețelei wireless.

Vizionare în intimitate cu căști

Filmul The 5th Wave este disponibil acum în Ultra HD 4K

Aprofundați conținutul media preferat

Sunet wireless prin Bluetooth pentru vizionare în intimitate

Vizionând în intimitate, efectul fiecărui moment cinematografic este amplificat. Deoarece UBP-X800 acceptă transmisia audio prin Bluetooth, puteți folosi căștile Bluetooth preferate pentru o vizionare şi sunet fără cabluri.

Auziți clar conversaţiile

Transmisie audio simultană prin HDMI și Bluetooth

Delectați-vă cu o claritate totală a dialogurilor și coloanelor sonore, indiferent de poziția de vizionare. UBP-X800 poate transmite simultan sunet către TV prin HDMI și către o boxă wireless prin Bluetooth.

Cuplu uitându-se la televizorul, unul în plan apropiat, celălalt în plan îndepărtat

Filmul Magnificent Seven este disponibil acum în Ultra HD 4K

Sigla LDAC
LDAC

LDAC transmite de trei ori mai multe date decât tehnologia convențională Bluetooth®, rezultând un sunet de înaltă calitate.

Sigla Wi-Fi®
Wi-Fi®

Transmiteţi sunetul în toată casa folosind funcția Wi-Fi integrată și aplicația Sony | Music Center (numită anterior SongPal), pentru a avea o experiență de audiție wireless de cea mai bună calitate.

Specificaţii şi funcţii

Trăiți experiența reală de cinematograf cu acest player Blu-ray Ultra HD 4K. Rezoluția UHD 4K vă oferă imaginea marelui ecran, iar Dolby Atmos și DTS:X creează atmosfera autentică de cinematograf.
  • Observați claritatea vizuală fără egal a formatului Blu-ray UHD 4K

  • Auziţi mai multe detalii cu sunetul de înaltă rezoluţie şi DSEE HX

  • Construcție anti-vibrații pentru un sunet mai clar

  • Redaţi aproape orice format de disc și fișier

  • Imagine uimitoare cu conversie extinsă la 4K până la 60p

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor