RECEPTOARE A/V

Receptor AV Home Theatre pe 7.2 canale | STR-DN1080

STR-DN1080
Imagine cu Receptor AV Home Theatre pe 7.2 canale | STR-DN1080

Preț recomandat

3.665,20 LEI

Imagini cu Receptor AV Home Theatre pe 7.2 canale | STR-DN1080
Imagini cu Receptor AV Home Theatre pe 7.2 canale | STR-DN1080
Imagini cu Receptor AV Home Theatre pe 7.2 canale | STR-DN1080
Funcții principale dintr-o privire
Sunet de înaltă rezoluţie
Aşa cum au intenţionat artiştii

Cu sunetul de înaltă rezoluție, vă puteți bucura de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, pentru a avea senzația că artistul cântă în fața dvs.

Polivalent. Sofisticat. Puternic.

Fiind compatibil cu soluții flexibile pentru boxe și cu tehnologiile DTS:X și Dolby Atmos, STR-DN1080 oferă un sunet surround impunător, specific cinematografelor, care se adaptează perfect la dvs. și la mediul dvs.

Dispunerea ideală a sistemului de sunet pentru acasă

STR-DN1080 a fost conceput cu soluții flexibile pentru boxe care să funcționeze în mediul dvs., astfel încât să aveți partea de o experiență audio optimă indiferent de configurație.  

Veți avea parte de calitatea cinematografică absolută

Tehnologia inovatoare a câmpului acustic combină calibrarea automată complexă cu relocalizarea ireproșabilă a boxelor, producând un sunet uluitor de cinematograf, care nu se compară cu nimic din ce-ați auzit până acum acasă.

Căutați filmul Inferno în format Ultra HD 4K

Calibrare automată fără cusur

Combinând tehnologia de calibrare automată cu relocalizarea virtuală a boxelor, D.C.A.C EX optimizează automat frecvențele, fazele și decalajele boxelor, oferind un câmp acustic adaptat perfect la încăperea dvs.  

Vedeți clar datorită intervalului dinamic ridicat

Permiţând trecerea semnalului cu interval dinamic ridicat (HDR), puteţi beneficia de o luminozitate şi un contrast incredibile şi de detaliile umbrelor şi evidenţierile care îmbunătăţesc şi mai mult imaginea şi dau viaţă culorilor. Sunt acceptate cele mai recente standarde HDR, cum ar fi HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) şi Dolby Vision™.

Cursor HDR
TEHNOLOGIE CONVENŢIONALĂ
HDR
HDR
Reproducere optimă a sunetului
Formate acceptate
Formate de fişier audio de înaltă rezoluţie

STR-DN1080 acceptă o gamă largă de formate de înaltă rezoluție, inclusiv DSD și Linear PCM. Mai mult, redarea se poate realiza prin conectivitate USB, HDMI și DLNA, iar capacitățile multicanal vă permit să integrați sunetul de înaltă calitate într-un sistem de sunet surround captivant.

Accesaţi cu uşurinţă muzica

Bucurați-vă de acces simplu la muzică și conținut media extrem de divers datorită tehnologiei Chromecast built-in (denumit anterior Google Cast™) și serviciului Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Spotify
Spotify Connect

Redați conținut de pe Spotify prin dispozitivul dvs. audio utilizând aplicația Spotify ca telecomandă.

Transmiteți în timp real cu Chromecast built-in

Transmiteți muzică, podcasturi și posturi radio din peste 100 de aplicații audio, inclusiv YouTube Music și multe altele.

Conectaţi-vă

Pentru o configurație cu adevărat dinamică a divertismentului la domiciliu, există șase intrări și două ieșiri HDMI, un port USB frontal și conexiuni AV digitale optice și analogice. Astfel, vă puteți conecta televizorul, playerul Blu-ray Disc™, boxele, smartphone-ul și multe altele, rapid și ușor.

HDMI®
Șase intrări și două ieșiri HDMI

Având șase intrări și două ieșiri HDMI, inclusiv o ieșire HDMI pentru o zonă secundară, aveți unde să conectați atât echipamentele actuale, cât și pe cele viitoare.

USB
Redare nativă DSD prin DLNA, HDMI sau USB

Redați conținut în format DSD prin dispozitivele conectate la rețeaua DLNA sau conectând un dispozitiv la un port USB care acceptă redare audio de înaltă rezoluție până la 24 biți/192 kHz.

LDAC
LDAC™: pentru transmisia conţinutului audio de înaltă rezoluţie

LDAC transmite de trei ori mai multe date (la rata de transfer maximă de 990 kbps) decât în cazul transferului audio obișnuit prin Bluetooth®, fapt care vă permite să vă bucurați de conținut audio de înaltă rezoluție la o calitate excepțională a sunetului.1

Atingeți, conectați și redați

Pentru audiții wireless instant cu NFC printr-o atingere. Sunet Bluetooth atingând receptorul cu un smartphone compatibil.

BT prin NFC
AirPlay
Sunet AirPlay

Savuraţi muzică de pe dispozitive compatibile AirPlay.

Wi-Fi®
Conexiune Wi-Fi®

Redați muzică oferită de servicii de pe internet, dar și din rețeaua de domiciliu. 

Sunetul care rămâne cu dvs.

Transmiteţi muzica în toată locuinţa cu Sony | Music Center

Ascultaţi toate melodiile minunate în toată locuinţa cu modul de audiţie în mai multe camere, controlat din aplicaţia Sony | Music Center (numită anterior SongPal). Folosiţi Sony | Music Center Link pentru a grupa sistemele audio Sony compatibile, apoi transmiteţi muzica în mai multe camere.

Piese de calitate pentru sunet superior

Fiecare componentă a modelului STR-DN1080 a fost proiectată pentru o calitate optimă a sunetului.

Specificaţii şi funcţii

Faceți upgrade pentru sistemul de divertisment la domiciliu adoptând receptorul STR-DN1080 compatibil cu Dolby ATMOS și DTS: X. eARC vă permite să vă bucurați de cele mai recente formate audio printr-o conexiune prin cablu HDMI la televizorul compatibil. Soluțiile pentru boxe flexibile și fantomă vă permit să vă concepeți configurația audio ideală. Conexiunea HDMI compatibilă cu 4K și HDR acceptă cele mai recente standarde video, inclusiv protecția HDCP 2.2 pentru conținut 4K.
  • Compatibilitate cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Sunet surround de calitate datorită compatibilității cu Dolby ATMOS și DTS:X

  • Conectivitate HDMI cu 6 intrări/2 ieșiri cu tranzit de semnal 4K/60p (4:4:4), compatibilitate cu HDCP 2.2 și cu HDR

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Wi-Fi®, AirPlay și Chromecast built-in pentru redarea muzicii în timp real

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor