CĂŞTI

Căști wireless intraauriculare WI-C100

WI-C100
Imagine cu Căști wireless intraauriculare WI-C100

bluecreamwhiteblack

Preț recomandat

249,00 LEI

Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100

Caracteristici

Dotate cu numeroase funcții

Căștile wireless intraauriculare WI-C100 oferă o valoare extraordinară, cu o gamă bogată de funcții, inclusiv autonomie ridicată a bateriei, sunet de înaltă calitate, design rezistent la stropire și compatibilitate cu aplicația Sony | Conectare căști. 

Autonomie ridicată a bateriei, de până la 25 de ore

Bucurați-vă de până la 25 de ore de muzică neîntreruptă. În cazul în care nivelul bateriei căștilor dvs. este redus, o încărcare rapidă timp de 10 minute vă va oferi până la 60 de minute de redare.

Faceți ca muzica să sune mai natural

Când o sursă muzicală originală este comprimată, se pierd elemente de înaltă frecvență care adaugă detalii unei piese. Tehnologia DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) le restaurează cu fidelitate pentru a produce sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală. [A] Restaurare [B] Restaurare fină a sunetului

Sunetul dvs., exact cum vă place dvs.

Adaptați sunetul la preferințele dvs. Alegeți dintr-o serie de presetări care se potrivesc genului muzical pe care îl ascultați sau creați și salvați propriile presetări particularizate utilizând funcția de egalizator din aplicația Sony | Conectare căști.

Reglare bine echilibrată

Reglarea este bine echilibrată de la frecvențele joase la cele înalte, iar vocile sunt naturale și clare. Astfel, căștile WI-C100 sunt potrivite pentru orice gen muzical.

Stropiri și transpirație – nicio problemă

Căștile sunt conforme cu standardul IPX4 pentru rezistență la apă, așa că stropii și transpirația nu le vor opri din funcționare, iar dvs. veți puteți continua să vă mișcați pe ritmul muzicii.

Conectivitate wireless stabilă

Luați-vă adio de la firele încâlcite – cu tehnologia wireless Bluetooth®, vă puteți conecta la dispozitive în sistem wireless și vă bucurați de audiție stabilă, fără întreruperi.

Apeluri clare în regim „mâini libere”

Conversația curge liber cu apeluri clare în regim „mâini libere”, grație microfonului încorporat de înaltă calitate. Nici măcar nu trebuie să scoateți telefonul din buzunar.

În armonie cu viața dvs.

Ușoare și portabile, căștile WI-C100 au o bandă flexibilă cu ajutorul căreia le puteți introduce mai ușor în geantă atunci când sunteți pe drum.

O potrivire comodă

O formă bine echilibrată în jurul gâtului asigură o fixare stabilă, iar carcasa urmărește conturul urechii, pentru un grad maxim de confort.

Funcţionare uşoară, cu butoane

Căștile WI-C100 sunt ușor de operat, cu butoane pentru redare și pauză, omitere a pistelor și reglare a volumului, precum și pentru primirea apelurilor. Pentru confort, butoanele au un design nou, cu o formă mai pronunțată, ceea ce le face mai ușor de apăsat.

Compatibilitate cu asistentul vocal

O simplă apăsare de buton vă conectează la asistentul vocal al smartphone-ului, astfel încât să puteți găsi indicații de orientare, să redați muzică, să comunicați cu persoanele de contact și multe altele.

Găsiți ușor căștile cu funcția Fast Pair

Fast Pair facilitează asocierea căștilor cu dispozitivele dvs. Android™. Cu o singură atingere a unei indicații pop-up, căștile WI-C100 permit asocierea rapidă prin Bluetooth®, fără efort, cu dispozitivele dvs. Android™. Puteți găsi cu ușurință locul în care v-ați lăsat căștile generând emiterea unui sunet sau verificând ultima locație cunoscută pe smartphone.

Conectați-vă ușor la PC cu Swift Pair

Cu Swift Pair, asociați rapid și ușor căștile WI-C100 cu computerul cu Windows 11 și Windows 10 prin Bluetooth®. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele cu Windows 11 și Windows 10 din apropiere când este selectat modul de asociere.

Atât de captivant. Atât de real.

Cufundați-vă în sunetul din jur. La fel de real ca și cum ați fi la un concert sau alături de artist în studioul de înregistrări. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodată mai captivantă și mai fidelă. Cu aceste căști vă bucurați de 360 Reality Audio.

360 Spatial Sound Personalizer

Aplicația Sony | 360 Spatial Sound Personalizer vă oferă experiențe sonore optimizate. Aplicația înregistrează și analizează forma urechii dvs., ceea ce permite acestor căști să creeze propriul dvs. câmp de sunet spațial atunci când sunt asociate cu televizoare BRAVIA XR.

Experiență Dolby Atmos

Cu un transmițător wireless Sony WLA-NS7 conectat la un televizor BRAVIA XR, căștile creează aranjamentul ideal de difuzoare fantomă în jurul dvs., astfel încât să vă puteți bucura de o experiență Dolby Atmos. Cufundați-vă în scenă și simțiți-vă în centrul acțiunii.

Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Plasticul reprezintă mai puțin de cinci procente din materialul de ambalare individuală al căștilor WI-C100, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor noastre asupra mediului.

Specificaţii

Comode și ușor de utilizat, căștile wireless intraauriculare WI-C100 combină autonomia ridicată a bateriei și încărcarea rapidă cu un sunet personalizabil, de înaltă calitate. Pentru liniște sufletească și comoditate, acestea au și clasificare IPX4 pentru rezistența la apă și sunt compatibile cu aplicația Sony | Conectare căști.
  • Autonomie a bateriei de până la 25 de ore

  • DSEE™ restaurează frecvențele pierdute prin compresie, pentru a reda sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală

  • Reglați fin sunetul folosind aplicația Sony | Headphones Connect

  • Rezistente la stropire și transpirație conform standardului IPX4

  • Apelare în regim „mâini libere” și asistent vocal

Difuzor
9 mm
Răspuns în frecvenţă (comunicație Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvență de eșantionare de 44,1 kHz)
NFC
Nu
DSEE
Da
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător