INTRAAURICULARE

Căști wireless intraauriculare WI-C100

WI-C100
Imagine cu Căști wireless intraauriculare WI-C100

bluecreamwhiteblack

Preț recomandat

249,00 LEI

Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Imagini cu Căști wireless intraauriculare WI-C100
Depășește așteptările

WI-C100 redefinesc căștile wireless intraauriculare de bază. Cu excepționala calitate Sony, căștile oferă o audiție bogată, cu o autonomie de 25 de ore și design rezistent la stropire, pentru a nu vă face griji când sunteți pe drum. Sunt compatibile cu Sony | Headphones Connect, ca să puteți ajusta sunetul după preferință.

Pictograme pentru autonomie a bateriei de 25 de ore și încărcare rapidă 10 min pentru redare de 60 min
Autonomie ridicată a bateriei, de până la 25 de ore

Bucurați-vă de până la 25 de ore de muzică neîntreruptă. În cazul în care nivelul bateriei căștilor dvs. este redus, o încărcare rapidă timp de 10 minute vă va oferi până la 60 de minute de redare.

Faceți ca muzica să sune mai natural

Când o sursă audio originală se comprimă, se pierd elemente care adaugă detalii unei piese. Tehnologia DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) le restaurează cu fidelitate pentru a produce sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală. 

Siglă pentru DSEE

Ilustrație cu interfața funcției de egalizator din aplicația Sony | Headphones Connect.
Sunetul dvs., exact cum vă place dvs.

Sunetul așa cum vi-l doriți. Alegeți dintr-o serie de presetări care se potrivesc genului muzical pe care îl ascultați sau creați și salvați propriile presetări particularizate utilizând funcția egalizator din aplicația Sony | Headphones Connect.

Reglare bine echilibrată

Acordarea sunetului este proiectată intenționat să fie echilibrată, de la frecvențe joase la frecvențe înalte, iar vocile sunt naturale și clare. Astfel, căștile WI-C100 sunt potrivite pentru orice gen muzical.

Imagine cu elementele intraauriculare ale căștilor wireless WI-C100 pe negru
Pictogramă IPX4
Stropiri și transpirație – nicio problemă

Căștile sunt conforme cu standardul IPX4 pentru rezistență la apă, așa că stropii și transpirația nu le vor opri din funcționare, iar dvs. veți puteți continua să vă mișcați pe ritmul muzicii.

În armonie cu viața dvs.

Ușoare și portabile, căștile WI-C100 au o bandă flexibilă cu ajutorul căreia le puteți introduce mai ușor în geantă atunci când sunteți pe drum.

Căști wireless intraauriculare WI-C100 pe negru
O potrivire comodă

Căștile WI-C100 se așază confortabil pe spate, pentru potrivire stabilă, în timp ce carcasa urmează conturul urechii pentru confort maxim.

Prim-plan cu butoanele de pe căștile intraauriculare WI-C100
Funcţionare uşoară, cu butoane

Căștile WI-C100 sunt ușor de operat, cu butoane pentru redare și pauză, omitere a pistelor și reglare a volumului, precum și pentru primirea apelurilor. Pentru confort, butoanele au un design nou, cu o formă mai pronunțată, ceea ce le face mai ușor de apăsat.

Sigla Bluetooth®
Conectivitate wireless stabilă

Luați-vă adio de la firele încâlcite – cu tehnologia wireless Bluetooth®, vă puteți conecta la dispozitive în sistem wireless și vă bucurați de audiție stabilă, fără întreruperi.

Diferite articole pe o masă, inclusiv căștile WI-C100 pe negru, un smartphone Xperia, o pereche de ochelari, o sticlă de apă
Apeluri clare în regim „mâini libere”

Conversația curge liber cu apeluri clare în regim „mâini libere”, grație microfonului încorporat de înaltă calitate. Nici măcar nu trebuie să scoateți telefonul din buzunar.

Pictogramă pentru asistent vocal
Compatibilitate cu asistentul vocal

Apăsați butonul de pe WI-C100 de două ori pentru a le conecta la asistentul vocal al smartphone-ului pentru indicații de orientare, muzică, apeluri și mai mult.

Logo Fast Pair
Găsiți ușor căștile cu funcția Fast Pair

Fast Pair facilitează asocierea căștilor cu dispozitivele dvs. Android™. Cu o singură atingere a unei indicații pop-up, căștile WI-C100 permit asocierea rapidă prin Bluetooth®, fără efort, cu dispozitivele dvs. Android™. Puteți găsi cu ușurință locul în care v-ați lăsat căștile generând emiterea unui sunet sau verificând ultima locație cunoscută pe smartphone.

Pictogramă Swift Pair
Conectați-vă ușor la PC cu Swift Pair

Cu Swift Pair, asociați rapid și ușor căștile WI-C100 cu computerul cu Windows 11 și Windows 10 prin Bluetooth®. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele cu Windows 11 și Windows 10 din apropiere când este selectat modul de asociere.

Căști certificate pentru experiență personalizată

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Headphones Connect, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și vă bucurați de o experiență muzicală captivantă.

O experiență cinematografică personală cu BRAVIA XR™

Cu BRAVIA XR și transmițător wireless WLA-NS7

Bucurați-vă de o experiență captivantă Dolby Atmos® și de sunetul 360 Spatial Sound care se adaptează la urechile dumneavoastră cu BRAVIA XR și căștile WI-C100 folosind transmițătorul wireless WLA-NS7.

Bărbat pe o canapea, purtând căștile și bucurându-se de sunet 360 Spatial Sound
360 Spatial Sound Personalizer

Cu Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, vă bucurați de sunet optimizat. Aplicația înregistrează și analizează forma urechii, ceea ce permite căștilor WI-C100 să creeze un câmp de sunet spațial atunci când sunt conectate la televizoare BRAVIA XR.

Boxa portabilă SRS-NS7 pe un dulap cu transmițătorul wireless WLA-NS7 conectat la un televizor BRAVIA montat pe perete
Experiență Dolby Atmos

Cu un transmițător wireless Sony WLA-NS7 conectat la un televizor BRAVIA XR, căștile WI-C100 configurează ideal difuzoare fantomă în jur, ca să vă bucurați de o experiență Dolby Atmos. Lăsați scena să vă captiveze și simțiți-vă în centrul acțiunii.

Imagine cu trei boluri conținând materiale durabile
Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Plasticul reprezintă mai puțin de 5% din ambalajul individual al căștilor WI-C100, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și al practicilor noastre asupra mediului.

Specificaţii şi funcţii

Comode și ușor de utilizat, căștile wireless intraauriculare WI-C100 combină autonomia ridicată a bateriei și încărcarea rapidă cu un sunet personalizabil, de înaltă calitate. Pentru liniște sufletească și comoditate, acestea au și clasificare IPX4 pentru rezistența la apă și sunt compatibile cu aplicația Sony | Conectare căști.
  • Autonomie a bateriei de până la 25 de ore

  • DSEE™ restaurează frecvențele pierdute prin compresie, pentru a reda sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală

  • Reglați fin sunetul folosind aplicația Sony | Headphones Connect

  • Rezistente la stropire și transpirație conform standardului IPX4

  • Apelare în regim „mâini libere” și asistent vocal

DIFUZOR
9 mm
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (COMUNICAȚII BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvență de eșantionare de 44,1 kHz)
NFC
Nu
DSEE
Da
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor