WI-1000XM2

Doar muzică. Nimic altceva.

Descoperiți liniștea în care vă puteți bucura de muzică fără zgomot sau distracții, întreaga zi. Anularea zgomotului, de vârf în domeniu, calitatea superioară a sunetului și confortul designului în unghi duc ascultarea la un nivel cu totul nou.

INTRAAURICULARE

Căști intraauriculare wireless WI-1000XM2 cu funcție de anulare a zgomotului

WI-1000XM2
Imagine cu Căști intraauriculare wireless WI-1000XM2 cu funcție de anulare a zgomotului

silverblack

Preț recomandat

1.525,60 LEI

Chipul procesorului QN1 de anulare a zgomotului HD pe negru
Funcție de top de anulare a zgomotului 
Vizualizare detaliată care ilustrează componentele interne ale căștilor WI-1000XM2
Calitate excepțională a sunetului
WI-1000XM2 pe negru, cu cablurile căștilor atenuate
Sigure şi comode
Logo Headphones Connect
Audiție mai inteligentă
Imagine de produs cu geanta de transport pentru WI-1000XM2.
Ușoare și practice
Funcție de top de anulare a zgomotului 

Tehnologia de anulare a zgomotului din WI-1000XM2 este cea mai avansată din căștile wireless cu bandă de gât, grație puterii procesorului nostru HD cu funcție de anulare a zgomotului QN1. Pentru ca dvs. să vă lăsați acaparat complet de muzică.

Imagine cu o secțiune transversală a produsului care arată tehnologia de senzor dual de zgomot
Mai mult zgomot captat

Tehnologie cu senzor dual de zgomot

Cele două microfoane (unul pentru reacție pozitivă și celălalt pentru autoreacție) de pe suprafața căștilor captează mai mult sunet ambiental, indiferent dacă este vorba despre zgomot din timpul zborului, trafic urban sau discuții la birou.

Mai mult zgomot anulat

Procesorul HD de anulare a zgomotului QN1

Dacă detectează zgomot ambiental, procesorul HD cu funcție de anulare a zgomotului QN1 începe să lucreze. Pe lângă faptul că anulează semnificativ mai mult zgomot pe aproape toată gama de frecvențe, acesta consumă și mai puțină energie.

Detalii ale plăcii de circuite, evidențiindu-se procesorul HD de anulare a zgomotului QN1
Ecran de interfață cu funcția de Optimizare a presiunii atmosferice
Perfecționarea sunetului în zbor

Optimizare presiune atmosferică

Funcția noastră de anulare a zgomotului permite utilizarea în zbor cu Optimizare presiune atmosferică. Bucurați-vă de divertisment în timpul zborului cu anulare a zgomotului optimizată pentru altitudine înaltă.

Calitate excepțională a sunetului

Dotate cu tehnologie audio avansată, căștile wireless WI-1000XM2 cu funcție de anulare a zgomotului asigură nu doar ascultare fără zgomot, ci și o calitate uimitoare a sunetului.

Imagine cu o secțiune transversală a produsului care arată sistemul hibrid de difuzoare HD
Sunet absolut într-un dispozitiv miniatural

Sistem hibrid de difuzoare HD

Sunetul este optimizat pe întregul spectru de frecvențe datorită sistemului hibrid de difuzoare HD. Difuzorul dinamic de 9 mm, conceput special pentru WI-1000XM2, redă bas profund și sunete medii clare, iar difuzorul corespunzător cu armătură echilibrată reproduce tonurile înalte delicate și naturale.

Puterea pe care o merită muzica dvs

Procesorul HD de anulare a zgomotului QN1

Complexul procesor HD cu funcție de anulare a zgomotului QN1 oferă o funcție de anulare digitală a zgomotului, procesare a semnalului audio pe 32 de biți și un convertor de semnal digital în semnal analogic dotat cu amplificator pentru căști. Rezultatul? Sunet uimitor de clar.

Imagine de produs cu procesorul HD de anulare a zgomotului QN1
Logouri Hi-Res Audio, Hi-Res Audio Wireless și DSEE HX™
Sunet autentic

Sunet de înaltă rezoluţie

Muzica pe care o ascultați este fidelă înregistrării originale, cu sunetul de înaltă rezoluție. Pentru ascultare cotidiană, motorul de optimizare a sunetului digital HX (DSEE HX™) îmbunătățește prin upscaling fișierele audio comprimate pentru a le duce mai aproape de calitatea sunetului de înaltă rezoluție.

Sigure şi comode

Concepute să se fixeze confortabil în urechi, aceste căști ușoare cu bandă de gât din silicon flexibil sunt destinate purtării întreaga zi, indiferent unde mergeți și ce faceți. Depozitați-le într-o geantă sau o husă când călătoriți.

Imagine care arată designul în unghi al căștilor.
Fixare fermă și stabilă

Design în unghi al căștilor

Cu o formă în unghi, căștile se așază mai adânc și mai ferm în ureche, pentru o fixare confortabilă și stabilă. Chiar și atunci când vă plimbați, acestea nu alunecă pe neașteptate.

Pictogramă Autonomie a bateriei de 10 ore
Ascultare până la 10 ore

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la autonomia bateriei în timpul deplasărilor. Cu o autonomie a bateriei de până la 10 ore, muzica va continua să se redea.

Pictogramă Încărcare rapidă 10 minute/redare 100 de minute.
Până la 80 de minute, cu încărcare rapidă

În cazul în care nivelul bateriei căștilor dvs. este redus, o încărcare rapidă timp de 10 minute vă oferă până la 80 de minute de redare. 

Audiție mai inteligentă

Susținute de tehnologie inteligentă, căștile WI-1000XM2 cu bandă de gât și anulare a zgomotului vă îmbunătățesc experiența de ascultare cu o serie de caracteristici inteligente.

Căștile se adaptează automat la activitățile dvs.

Aplicația Sony | Conectare căști asigură funcția inteligentă Control adaptiv al sunetului, care detectează automat ce urmează să faceți, de exemplu, să călătoriți, să mergeți sau să așteptați, apoi reglează setările de sunet ambiental în funcție de situație. În plus, poți să personalizezi setările în funcție de preferințe.

Ecran de interfață cu funcția de Control adaptiv al sunetului când călătoriți cu trenul, autobuzul, taxiul etc.
Călătorii 

Ascultaţi pe întreaga durată a călătoriei şi cufundaţi-vă în muzică fără a fi deranjat de zgomotele din fundal.

Ecran de interfață cu funcția de Control adaptiv al sunetului când mergeți pe jos
Mers pe jos

Fiţi conştient de tot ce se întâmplă în jur, atât pe stradă, cât şi la birou, dar bucuraţi-vă în continuare de muzică.

Ecran de interfață cu funcția de Control adaptiv al sunetului când stați pe loc
Aşteptare

Auziți anunțurile importante când așteptați, reducând în același timp zgomotul de fundal.

Logo Headphones Connect
Deţineţi controlul total asupra audiţiei

Aplicația Sony | Headphones Connect 

Folosind aplicația Sony | Conectare căști, aveți la dispoziție funcția Ambient Sound Control, care vă permite să reglați volumul sunetului de fundal și vă oferă opțiunea de a auzi exclusiv vocile. Pe de altă parte, egalizatorul vă permite să personalizați nivelurile frecvențelor acustice în funcție de muzica pe care o ascultați.

Logouri Google Assistant și Alexa
Asistentul vocal preferat: o alegere mai inteligentă

Google Assistant și Amazon Alexa și Siri

Gestionați activitățile zilnice, doar vorbind cu asistentul vocal preferat. Bucurați-vă de divertisment, intrați în legătură cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri și multe altele.

Sigla Fast Pair

WI-1000XM2 acceptă noua funcție Google Fast Pair. Puteți găsi rapid căștile WI-1000XM2 după sunetul tonului sau consultați ultima locație cunoscută a acestora în aplicația Google Găsește-mi dispozitivul de pe smartphone.

Pictogramă apelare în regim „mâini libere”
Apelare în regim „mâini libere” cu sunet mai clar

Microfon încorporat

Conversația curge liber cu apelare mai clară. Aceste căști cu funcție de mâini libere includ un microfon încorporat cu controale pe fir pentru răspuns la apeluri și conversații cu asistentul vocal.

Ușoare și practice 

Cu caracteristici inteligente precum controale pe fir, căști auriculare magnetice și design pliabil, căștile WI-1000XM2 sunt ușor de utilizat, de depozitat și de transportat.

Prim-plan cu butoanele de pe căștile WI-1000XM2 purtabile în jurul gâtului
Totul la îndemâna dvs.

Comenzi intuitive

Utilizați funcții esențiale cu o atingere folosind controalele pe fir utile, inclusiv creștere/reducere volum, redare/apelare pentru muzică și conversații telefonice și un buton particularizat pentru funcția preferată.

Dați uitării încurcarea firelor

Elemente intraauriculare magnetice

Când nu mai folosiți căștile, fixați căștile auriculare magnetice una de cealaltă pentru a le depozita ordonat, fără încurcarea cablurilor.

Prim-plan cu elementele intraauriculare magnetice ale WI-1000XM2 prinse împreună
Imagine de stil de viață cu o persoană care ține geanta de transport pentru WI-1000XM2.
Fiți gata să călătoriți

Geantă de transport utilă

Aceste căști sunt concepute cu design pliabil pentru depozitare ușoară într-o geantă de transport din material premium, alături de cabluri și de un adaptor pentru avion.

Căști certificate pentru experiență personalizată

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Headphones Connect, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și vă bucurați de o experiență muzicală captivantă.

O experiență cinematografică personală

Cu BRAVIA XR™ și transmițător wireless WLA-NS7

Bucurați-vă de o experiență captivantă Dolby Atmos® și de sunetul spațial 360 Spatial Sound care se adaptează la urechile dvs. cu BRAVIA XR și aceste căști folosind transmițătorul wireless WLA-NS7.

Bărbat așezat pe canapea în sufragerie ascultând la căști folosind un transmițător wireless
360 Spatial Sound Personalizer

Sony | 360 Spatial Sound Personalizer oferă experiențe sonore optimizate. Aplicația înregistrează și analizează forma urechii dvs., permițând acestor căști să creeze propriul dvs. câmp de sunet spațial atunci când sunt asociate cu televizoare BRAVIA XR.

Transmițătorul wireless WLA-NS7 împreună cu căști pe un dulap, conectate la un televizor BRAVIA montat pe perete
Experiență Dolby Atmos

Cu un transmițător wireless Sony WLA-NS7 conectat la un BRAVIA XR, căștile creează aranjamentul ideal de difuzoare fantomă în jurul dvs., astfel încât să vă puteți bucura de o experiență Dolby Atmos. Cufundați-vă în scenă și simțiți-vă în centrul acțiunii.

Artist_connection
Încercați muzică pe playerul demonstrativ, cu aplicația Artist Connection

Specificaţii şi funcţii

Descoperiți liniștea fără compromisuri. Aceste căști intraauriculare cu bandă de gât, cu procesor HD cu funcție de anulare a zgomotului QN1 și un design nou al benzii de gât flexibile duc ascultarea muzicii și confortul la un nivel cu totul nou.
  • Anulare digitală a zgomotului cu procesorul HD QN1 și tehnologie de senzor dual de zgomot

  • Libertate wireless cu tehnologiile BLUETOOTH® şi NFC

  • Funcția de audiție inteligentă, oferită prin controlul adaptiv al sunetului, reglează automat sunetul ambiental conform activității dvs

  • Sunet de înaltă rezoluție wireless cu DSEE HX™ și LDAC

  • Autonomie a bateriei wireless de până la 10 ore

DIFUZOR
Hibrid
DSEE HX
Da
INTRARE (INTRĂRI)
Stereo mini
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ
3 Hz - 40.000 Hz
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (COMUNICAȚII BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)/20 Hz - 40.000 Hz (frecvenţă de eşantionare LDAC 96 kHz, 990 kbps)
NFC
Da
LUNGIME CABLU
aprox. 1 m
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor