CĂŞTI

Căști wireless WH-XB700 EXTRA BASS™

WH-XB700

Imagine cu Căști wireless WH-XB700 EXTRA BASS™

blueblack

Preț recomandat

693,80 LEI

Imagini cu Căști wireless WH-XB700 EXTRA BASS™
Imagini cu Căști wireless WH-XB700 EXTRA BASS™
Imagini cu Căști wireless WH-XB700 EXTRA BASS™
Imagini cu Căști wireless WH-XB700 EXTRA BASS™
Imagini cu Căști wireless WH-XB700 EXTRA BASS™
Imagini cu Căști wireless WH-XB700 EXTRA BASS™

Caracteristici

EXTRA BASS™ pentru sunet profund şi energic

Ca parte a gamei EXTRA BASS™  de la Sony, căștile WH-XB700 amplifică întregul interval de frecvențe joase pentru un bas excepțional, păstrând în același timp claritatea vocilor și însuflețind fiecare piesă ritm puternic în valuri.

NFC și Bluetooth® pentru conectivitate instantanee

Comunicarea în câmp apropiat (NFC) și tehnologia Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu și a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi căştile cu dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapidă şi simplă, şi începeţi redarea în timp real a colecţiei de muzică. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin Bluetooth® şi sunteţi gata de pornire.

Autonomie mare a bateriei pentru audiţii fără întrerupere

O încărcare de circa 4 ore vă oferă alimentare pentru întreaga zi cu aproximativ 30 de ore de redare, astfel încât puteți continua să ascultați piesă după piesă și mixaj după mixaj.

Încărcare rapidă atunci când sunteți în criză de timp

În cazul în care căștile nu mai au energie, o încărcare rapidă de 10 minute vă oferă până la 90 de minute de redare. O caracteristică ideală atunci când sunteți pe drumuri.

Design elegant și confort pentru ascultare de durată

Indiferent care este stilul dvs. vestimentar, designul simplu, elegant și sofisticat al căștilor WH-XB700 cu accente vii într-o singură culoare pe carcasa de bas reprezintă accesoriul perfect. Cupele auriculare cu tampon moale oferă confort de durată, iar designul rabatabil le face ideale pentru ascultarea albumelor dvs. preferate, unul după altul.

Microfon încorporat pentru apeluri în regim „mâini libere”

Este ușor să vorbiți, chiar și atunci când ascultați muzică – pur și simplu apăsați pe butonul multifuncțional, amplasat în mijlocul celor trei butoane de pe căști, iar un microfon încorporat vă permite să realizați apeluri tip mâini libere de pe anumite smartphone-uri. Comutați cu ușurință între melodii și apeluri fără a fi necesar să vă scoateți căștile.

Personalizaţi sunetul

Setați sunetul perfect pentru fiecare melodie. Folosind aplicația inovatoare Sony | Conectare căști, puteți să particularizați nivelul basului și aveți la îndemână presetări pentru sunet în stil club, sală, stadion sau scenă în aer liber.

Apelați la inteligența asistentului vocal

Organizați-vă programul zilnic conectându-vă la funcția de asistență vocală a smartphone-ului prin microfonul încorporat al căștilor. Bucurați-vă de divertisment, țineți legătura cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri și multe altele.

Specificaţii
Lăsați-vă captivat de bas. Căștile WH-XB700 EXTRA BASS™ combină sunetul puternic EXTRA BASS™ cu claritatea vocilor, conexiune prin Bluetooth®, autonomie ridicată a bateriei, design elegant și confort și caracter practic pentru utilizare cotidiană.
  • EXTRA BASS™ pentru sunet profund şi energic

  • Ascultare printr-o singură atingere cu tehnologiile Bluetooth® şi NFC

  • Autonomie a bateriei de până la 30 de ore și încărcare rapidă

  • Design elegant și confort pentru ascultare de durată

  • Microfon încorporat pentru apeluri în regim „mâini libere”

Difuzor
30 mm (tip dom)
S-Master HX
Nu
Răspuns în frecvenţă
5 Hz - 22.000 Hz (JEITA)
Răspuns în frecvenţă (comunicație Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvență de eșantionare de 44,1 kHz)
Funcţionare pasivă
Da
NFC
Da
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător