WH-XB700

Viața cu EXTRA BASS™

Căștile WH-XB700 cu EXTRA BASS™ combină sunetul de bas excepțional cu claritatea vocală remarcabilă, libertatea totală wireless și confort de neegalat.

Sigla EXTRA BASS
Bas excepțional pentru sunet profund şi energic

Ca parte a gamei EXTRA BASS™ de la Sony, căștile WH-XB700 amplifică întregul interval de frecvențe joase pentru un bas excepțional, păstrând în același timp claritatea vocilor și însuflețind fiecare piesă ritm puternic în valuri.

Bucurați-vă de libertatea wireless cu NFC și tehnologie Bluetooth®

Comunicarea în câmp apropiat (NFC) și tehnologia Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu și a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi căştile cu dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapidă şi simplă, şi începeţi redarea în timp real a colecţiei de muzică. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin Bluetooth® şi sunteţi gata de pornire.

Pictogramă pentru autonomia de 30 de ore a bateriei
Autonomie mare a bateriei pentru audiţii fără întrerupere

O încărcare de circa 4 ore vă oferă alimentare pentru întreaga zi cu aproximativ 30 de ore de redare, astfel încât puteți continua să ascultați piesă după piesă și mixaj după mixaj.

Imagine cu stilul de viață în care căștile WH-XB700 sunt lăsate la încărcare rapidă
Încărcare rapidă atunci când sunteți în criză de timp

În cazul în care căștile nu mai au energie, o încărcare rapidă de 10 minute vă oferă până la 90 de minute de redare. O caracteristică ideală atunci când sunteți pe drumuri.

Design elegant și confort pentru ascultare de durată

Oricum arătați, designul simplu, elegant și sofisticat al căștilor WH-XB700, cu un accent viu monocromatic pe carcasa de bas, este potrivirea perfectă. Pernițele de ureche moi oferă confort de lungă durată, fiind ideale pentru a ascultarea albumelor preferate, unul după altul.

Imagine cu stilul de viață al unui bărbat care efectuează apeluri în regim „mâini libere” utilizând căștile WH-XB700
Microfon încorporat pentru apeluri în regim „mâini libere”

Comutaţi cu uşurinţă între melodii şi apeluri fără a avea nevoie să scoateţi căştile. Doar apăsați butonul multifuncțional de pe partea stângă a carcasei, iar microfonul încorporat vă permite să efectuați apeluri în regim „mâini libere” de pe smartphone-urile compatibile.

Sigla aplicației Sony | Conectare căști
Personalizaţi sunetul

Setați sunetul perfect pentru fiecare melodie. Aplicația inovatoare Sony | Conectare căști vă permite să reglați nivelul basului și aveți la îndemână presetări pentru a crea un sunet în stil club, sală, stadion sau medii de audiție exterioare.

Sigle Google Assistant și Amazon Alexa
Asistent vocal - Google Assistant și Amazon Alexa și Siri

Organizați-vă programul cu funcția de asistență vocală a smartphone-ului prin microfonul încorporat al căștilor. Bucurați-vă de divertisment, țineți legătura cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri etc.

Căști certificate pentru experiență personalizată

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Headphones Connect, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și vă bucurați de o experiență muzicală captivantă.

O experiență cinematografică personală

Cu BRAVIA XR™ și transmițător wireless WLA-NS7

Bucurați-vă de o experiență captivantă Dolby Atmos® și de sunetul spațial 360 Spatial Sound care se adaptează la urechile dvs. cu BRAVIA XR și aceste căști folosind transmițătorul wireless WLA-NS7.  

Bărbat așezat pe canapea în sufragerie ascultând la căști folosind un transmițător wireless
360 Spatial Sound Personalizer

Sony | 360 Spatial Sound Personalizer oferă experiențe sonore optimizate. Aplicația înregistrează și analizează forma urechii dvs., permițând acestor căști să creeze propriul dvs. câmp de sunet spațial atunci când sunt asociate cu televizoare BRAVIA XR™.

Transmițătorul wireless WLA-NS7 împreună cu căști pe un dulap, conectate la un televizor BRAVIA montat pe perete
Experiență Dolby Atmos

Cu un transmițător wireless Sony WLA-NS7 conectat la un BRAVIA XR™, căștile creează aranjamentul ideal de difuzoare fantomă în jurul dvs., astfel încât să vă puteți bucura de o experiență Dolby Atmos. Cufundați-vă în scenă și simțiți-vă în centrul acțiunii.

Artist_connection
Încercați muzică pe playerul demonstrativ, cu aplicația Artist Connection

Specificaţii şi funcţii

Lăsați-vă captivat de bas. Căștile WH-XB700 EXTRA BASS™ combină sunetul puternic EXTRA BASS™ cu claritatea vocilor, conexiune prin Bluetooth®, autonomie ridicată a bateriei, design elegant și confort și caracter practic pentru utilizare cotidiană.
  • EXTRA BASS™ pentru sunet profund şi energic

  • Ascultare printr-o singură atingere cu tehnologiile Bluetooth® şi NFC

  • Autonomie a bateriei de până la 30 de ore și încărcare rapidă

  • Design elegant și confort pentru ascultare de durată

  • Microfon încorporat pentru apeluri în regim „mâini libere”

DIFUZOR
30 mm (tip dom)
S-Master HX
Nu
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (COMUNICAȚII BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvență de eșantionare de 44,1 kHz)
FUNCȚIONARE PASIVĂ
Da
NFC
Da
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor