Imagini cu Căști MDR-Z7
Imagini cu Căști MDR-Z7
Imagini cu Căști MDR-Z7
Imagini cu Căști MDR-Z7
Imagini cu Căști MDR-Z7
Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Sunet autentic, captivant

Sunet şi confort optime pentru audiofili

Căştile noastre din gama de vârf reproduc sunete subtile de înaltă frecvenţă, de până la 100 kHz - o premieră pentru tehnologia căştilor. Cu difuzoarele HD de 70 mm cu diagrame din polimer cu cristale lichide şi un design complet metalic, obţineţi claritatea de care aveţi nevoie pentru a savura un sunet de înaltă rezoluţie - pentru muzică ce vă aduce mai aproape de un spectacol live.

Difuzor de 70 mm
Simţiţi mai mult

Bucuraţi-vă de precizia supremă şi dinamica cea mai subtilă a unui difuzor imens de 70 mm.

Gamă de frecvenţe extrem de largă
Obţineţi un sunet mai amplu

Ascultaţi sunete joase profunde şi înalte pline de euforie cu o gamă completă de frecvenţe sonore de până la 100 kHz.

Sensibilitate ridicată de 102 dB/mW
Sunete clare

Redaţi muzică la volum ridicat şi clar de la orice sistem la domiciliu sau dispozitiv portabil cu sensibilitate ridicată de 102 dB/mW.

Puritatea absolută a sunetului

Nu se fac compromisuri în căutarea perfecţiunii

Descoperiţi sunetul autentic cu toată emoţia şi energia înregistrării originale. Un difuzor HD imens de 70 mm energizează muzica, menţinând fiecare notă precisă, chiar şi la niveluri mai mari de volum.

Sunet autentic cu LCP placat cu aluminiu

Combinaţia dintre diafragma din polimer cu cristale lichide şi stratul din aluminiu asigură sunet mai precis pe toată gama de frecvenţe în comparaţie cu un difuzor LCP convenţional.

Sunet în unde sferice
Sunet în unde sferice

Difuzoarele mai mici, de 40 mm emit sunete ca unde sferice, ceea ce poate determina întârzierea reflecţiei în cupe.

Sunet în unde plane
Sunet în unde plane

Difuzorul mult mai mare, de 70 mm, generează un efect de undă mai plan care previne întârzierea reflecţiei şi pierderea sunetului.

Înregistrare de înaltă frecvenţă
Înregistraţi cu frecvenţă mai mare decât de pe CD

Sunetul de înaltă rezoluţie înregistrează, de regulă, la 96 kHz/24 de biţi sau chiar la 192 kHz/24 de biţi, o rezoluţie mult mai ridicată decât cea de pe CD.

Gamă de frecvenţe extrem de largă
Ascultaţi sunet mai realist şi mai emoţionant

În timp ce limita superioară a CD-urilor şi fişierelor MP3 este de aproximativ 20 kHz, sunetul de înaltă rezoluţie acceptă frecvenţe peste 80 kHz (până la 100 kHz la acest model) şi un interval dinamic mai larg.

Păstrează sunetul înăuntru

Designul pliabil se mulează pe urechi păstrând muzica înăuntru şi sunetele din exterior la distanţă. Acustica este reflectată înapoi spre urechi pentru cele mai subtile sunete.

Structură pliabilă
Sunet echilibrat
Sunet echilibrat

Cu un cablu echilibrat care include patru fire de cupru placate cu argint şi fire de împământare independente pentru ambele canale (albastru şi galben) pentru sunet clar şi precis.

Cablu cu strat dublu
Cablu de 3 metri cu strat dublu

Alături de cablul echilibrat, aceste căşti includ un cablu de 3 metri cu strat dublu, prevăzut cu un fir de cupru pentru sunete înalte clare, acoperit cu argint pentru un bas bogat.

Fabricat în Japonia

Create şi testate cu o precizie de necontestat

Produsele Sony fabricate în Japonia sunt sinonime cu calitatea şi performanţa absolută. Se folosesc doar cele mai bune componente şi tehnici de fabricaţie pentru a realiza căşti ce forţează graniţele purităţii sunetului.

Design complet metalic

Carcasa metalică răsună mai puţin decât cele fabricate din materiale tradiţionale. Durabilitatea este excepţională, datorită suportului metalic, benzii de fixare pe cap şi componentelor.

Carcasă metalică
Carcasă metalică

Cu mai puţină rezonanţă, vă veţi bucura de sunete medii şi înalte şi de sunete de frecvenţă joasă mai cursive.

Suport metalic şi piese
Suport metalic

Pregătite pentru lovituri şi şocuri curente cu manşonul pentru suport, banda şi componentele metalice.

Bandă metalică pentru cap
Bandă metalică pentru cap

Mai puternică, mai uşoară şi mai flexibilă decât materialele convenţionale pentru o fixare stabilă, confortabilă.

Design curbat şi prindere stabilă
Confort absolut

Concepute pentru plăcerea deplină a audiţiei muzicale

Auziţi mai mult din muzica dvs. cu designul compact şi prinderea stabilă care asigură fixarea pe urechi. Perniţele moi din piele se mulează pe urechi pentru o fixare confortabilă.

Aspecte uluitoare

Stil şi rafinament. Eleganţă cu temperament. Aceste căşti reprezentative au un aspect pe măsura sunetului, având un finisaj metalic pluşat, cu perniţe de urechi din piele neagră. Un aspect profesional atemporal pentru toţi cei care se concentrează pe stil.

Design Sony
Spaţiu negativ

Ce se află în spatele unui sunet de excepţie. Descoperiţi ce povestesc angajaţii despre inspiraţie şi design.

Specificaţii şi funcţii

Căştile noastre din gama de vârf reproduc sunete cu frecvenţe înalte subtile de până la 100 kHz - o premieră în tehnologia căştilor. Cu difuzoare HD de 70 mm cu diafragme din polimer cu cristale lichide şi un design complet metalic, acestea oferă claritatea de care aveţi nevoie pentru a savura muzică cu sunet de înaltă rezoluţie. Este o experienţă autentică ce vă apropie de un spectacol live. 
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Difuzor sensibil din polimer cu cristale lichide

  • Control pentru reglarea răspunsului în frecvenţă

  • Cabluri dublu strat de 2 m şi 3 m lungime

  • Design complet metalic cu bandă de gât stabilă

Difuzor
Difuzor dinamic de 70 mm - tip dom
Răspuns în frecvenţă
4 -100.000 Hz
Lungimea cablului
2 m (cablu pentru conexiune echilibrată), 3 m (cablu de conectare)

Ce este în cutie

Certificat de garanţie, Instrucţiuni de operare, Adaptor universal, Cablu pentru căşti (3 m), Cablu pentru căşti cu conexiune echilibrată (2 m)

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor