CĂȘTI MDR-Z7 

Specificaţii şi funcţii complete

MDR-Z7

Preț recomandat

3.117,60 LEI

Dimensiune şi greutate

Greutate
335 g (fără cablu)

Caracteristici generale

Tip închis
Da
Difuzor
Difuzor dinamic de 70 mm - tip dom
Tip circumaural
Da
Tip dinamic
Da
Magnet
Neodim
Impedanţă (ohmi)
70 Ω (1 kHz)
Răspuns în frecvenţă
4 -100.000 Hz
Sensibilităţi (dB/mW)
102 dB/mW
Tip cablu
Tip Y (detaşabil)
Lungimea cablului
2 m (cablu pentru conexiune echilibrată), 3 m (cablu de conectare)
Conector
Mini, placat cu aur
Mod de purtare
Benzi De Fixare Pe Cap, Supraauriculare

Ce este în cutie

  • Card de garanţie
  • Instrucţiuni de operare
  • Adaptor Unimatch
  • Cablu pentru căşti (aprox. 3 m)
  • Cablu pentru căşti cu conexiune echilibrată (aprox. 2 m)
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Căști MDR-Z7

Ascultaţi muzică exact aşa cum a intenţionat artistul graţie sunetului de înaltă rezoluţie 

Duceţi colecţia dvs. de muzică digitală la un alt nivel cu sunetul de înaltă rezoluţie. Prin conversia muzicii din format analogic în format digital la o rată mai mare decât în cazul standardului CD (24 de biţi/192 kHz, mai degrabă decât 16 biţi/44,1 kHz), sunetul de înaltă rezoluţie vă permite să vă apropiaţi de calitatea înregistrării originale din studio şi să vă bucuraţi de muzică aşa cum a intenţionat artistul.

Imagine cu Căști MDR-Z7

Difuzoarele masive HD emit un sunet captivant

Difuzoarele HD puternice de 70 mm amplifică muzica dvs., menţinând precizia fiecărei note, indiferent cât de tare daţi volumul. Datorită dimensiunii lor imense, aceste difuzoare creează un efect de unde plane în căştile pentru urechi, care previne întârzierile de reflecţie şi reduce pierderea sunetului. Astfel încât să puteţi percepe toată emoţia şi energia înregistrării originale cu bas energic şi note înalte cristaline. 

Imagine cu Căști MDR-Z7

Răspuns larg în frecvenţă pentru o gamă sonoră completă

Gama largă de frecvenţă, de la 4Hz la 100 kHz, este ideală pentru larga varietate a stilurilor muzicale de astăzi. Partea cu sunete joase de 4 Hz din gama de frecvenţe oferă latitudine mai mult decât este suficient, chiar şi pentru cele mai profunde note de sub-bas. Cu o gamă de frecvenţe de până la 100 kHz, vă veţi putea bucura de melodiile vocale şi de tonalităţile şi armoniile subtile, conferind muzicii mai multă viaţă şi realism.

Imagine cu Căști MDR-Z7

Sensibilitate ridicată pentru o performanţă clară

Cu o sensibilitate ridicată de 102 dB/mW, aceste căşti sunt foarte eficiente la conversia curentului electric în semnale acustice. Aceasta înseamnă că veţi auzi un sunet mai clar pe întregul spectru audio (în comparaţie cu căşti mai puţin sensibile) atunci când ascultaţi muzică din aceeaşi sursă şi la acelaşi volum.  

Imagine cu Căști MDR-Z7

Diafragmă LCP placată cu aluminiu pentru mai multă precizie

O diafragmă din polimer cu cristale lichide, placată cu aluminiu, redă un sunet mai uniform şi precis în tot intervalul de frecvenţe, decât un difuzor LCP convenţional. Energia sunetului pierdut în timpul transmisiei la carcasa căştii este mai uniformă, pentru a asigura o performanţă reală şi autentică. Vă veţi bucura şi de răspunsul în frecvenţă mai liniar, chiar şi atunci când ascultaţi muzică la frecvenţele ultra-înalte ale sunetului de înaltă rezoluţie. 

Imagine cu Căști MDR-Z7

Un design compact şi pliabil izolează sunetul

Designul pliabil, etanş se mulează perfect pe urechi, ajutând la izolarea muzicii de zgomotele deranjante din jur. Acustica se reflectă înapoi spre urechi, astfel încât să puteţi auzi chiar şi cele mai subtile sunete. Veţi simţi, de asemenea, ritm, având în vedere că acest design etanş contribuie la maximizarea accentelor de bas din muzica dvs. 

Imagine cu Căști MDR-Z7

Sunetul echilibrat reduce diafonia

Fiind prevăzută cu un conector cu 4 fire echilibrat şi cablu dublu din argint-cupru, separarea canalelor audio este îmbunătăţită, pentru un sunet mai bun. Spre deosebire de căştile convenţionale, care prezintă un fir de împământare, acest cablu include fire de împământare stânga, dreapta şi independent pentru ambele canale, astfel încât să auziţi mai puţine distorsiuni şi interferenţe. 

Imagine cu Căști MDR-Z7

Fabricat în Japonia pentru calitate superioară 

Fabricate în Japonia, produsele Sony sunt sinonime cu calitatea şi performanţa absolute. Se folosesc doar cele mai bune componente şi tehnici de fabricaţie pentru a realiza căşti ce forţează graniţele purităţii sunetului. 

Imagine cu Căști MDR-Z7

Un design complet metalic menţine stabilitatea sunetului

Construite din metal de înaltă densitate, aceste căşti elimină vibraţiile nedorite şi menţin stabilitatea sunetului. Carcasa metalică răsună mai puţin decât carcasele din materialele tradiţionale pentru a emite sunete medii spre înalte mai clare şi sunete de frecvenţă joasă mai uniforme. Un manşon metalic pentru suport, banda şi articulaţia asigură rezistenţă excelentă. Pentru confort la purtare, banda metalică pentru cap uşoară şi flexibilă poate fi uşor adaptată pentru a se potrivi perfect în jurul capului. 

Imagine cu Căști MDR-Z7

Perniţe din piele luxoase pentru urechi pentru confort total

Perniţe moi din piele pentru urechi, concepute pentru a se mula pe urechi şi a oferi o fixare sigură şi confortabilă. Materialele fine şi îmbinarea fără cusături oferă o combinaţie armonioasă de confort şi durabilitate ridicate pentru multe ore de audiţie.

Imagine cu Căști MDR-Z7

Compatibilitatea PHA-3 vă permite să auziţi sunetul de înaltă rezoluţie 

Duceţi muzica la un nou nivel. Amplificatorul portabil opţional PHA-3 DAC preia ieşirea digitală de la PC, smartphone sau Walkman® şi converteşte semnalul la o ieşire analogică pentru amplificare. Fiind unul dintre primele amplificatoare pentru căşti din lume, care este compatibil cu PCM de 384 kHz/32 biţi, DSD (5,6 MHz), şi având o ieşire audio echilibrată, este perfect pentru cuplare la aceste căşti.