SRS-XB43

Sunet care merită împărtăşit

Boxa wireless SRS-XB43 îmbină basul profund cu voci clare pentru un veritabil sunet de festival. Este rezistentă și ușor de folosit, deci vă rămâne doar să vă distrați la petrecere alături de prieteni.

TOATE BOXELE WIRELESS

XB43: boxă wireless portabilă cu EXTRA BASS™

SRS-XB43
SRS-XB43 de culoare neagră

blueblack

Preț recomandat

1.119,00 LEI

Priviți SRS-XB43 din toate unghiurile
Priviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurilePriviți SRS-XB43 din toate unghiurile
Descoperiți SRS-XB43

Explorați unele dintre caracteristicile și tehnologiile care fac sistemul SRS-XB43 atât de special.

Bucurați-vă de sunet puternic, oriunde vă aflați

Bucurați-vă de sunet profund și puternic oriunde doriți cu boxa cu EXTRA BASS™. Două radiatoare pasive se combină cu sistemul de boxe bidirecționale pentru a îmbunătăți tonurile joase, ceea ce amplifică basul.

Sunet

Boxa SRS-XB43 a fost proiectată să ofere o combinație irezistibilă între basul profund și rezonant și vocile clare și naturale.

Unitate X-Balanced Speaker Unit

Dezvoltată de Sony, unitatea de boxe X-Balanced Speaker Unit are o calitate înaltă a sunetului și o presiune sonoră ridicată, pentru o experiență de audiție mai bogată, mai profundă și mai satisfăcătoare.

Maximizarea calității sunetului

Unitatea de boxe X-Balanced Speaker Unit nu este singurul motiv pentru care SRS-XB43 are un sunet atât de bun: în interior, găsiți o serie de tehnologii audio de înaltă performanță.

Ascultați melodiile ca și când ar fi interpretate în direct

Apăsați pe butonul LIVE SOUND pentru a auzi muzica într-un mod cu totul inedit. Însuflețiți-vă petrecerea cu o experiență acustică tridimensională unică, creând vibrații specifice festivalurilor oriunde ați merge.

Vedere pe trei sferturi cu SRS-XB43 lângă piscină, cu picături de apă
Complet rezistentă la apă și la praf, lavabilă

Cu clasificarea IP67, puteți lua boxa SRS-XB43 cu dvs. la plajă, în pădure, în deșert sau unde doriți, iar aceasta nu se va opri din cântat. Este rezistentă la apă, inclusiv la apă sărată, astfel că puteți să o utilizați fără griji la mare sau în piscină și nu este nicio problemă dacă o spălați.

Siglă pentru autonomia bateriei timp de 24/14 ore
Durată mare de utilizare a bateriei

Cu autonomie a bateriei de până la 24 de ore, SRS-XB43 poate petrece chiar mai mult decât dvs. Chiar și cu modul EXTRA BASS™ activat, puteți petrece până la 14 ore.

Învioraţi petrecerea

Nu există distracție fără lumini pentru petrecere. SRS-XB43 are o lumină a tweeterului, o lumină a boxei și o linie de lumini multicolore care iluminează în sincronizare cu ritmul. Puteți chiar să schimbați culoarea liniei de lumini ca să se potrivească cu dispoziția în care vă aflați.

SRS-XB43 cu lumini pentru petrecere
SRS-XB43 pe masă lângă mai multe modele Bluetooth compatibile cu lumini pentru petrecere
Însuflețiți atmosfera cu Party Connect

Bucurați-vă de aceeași melodie, multiplicată, cu Party Connect. Conectați până la 100 de boxe wireless cu BLUETOOTH® și sincronizați muzica și luminile, astfel ca toți să danseze în același ritm. Alegeți un model aleatoriu sau setați să ilumineze în cerc.

Controlați petrecerea cu aplicația Sony | Music Center

Controlați petrecerea de pe ringul de dans cu ajutorul aplicației Sony | Music Center: selectați listele de redare preferate, programați melodia următoare sau schimbați modelul de lumini și modul de sunet.

Sigla Sony | Music Center
Afișajul aplicației Fiestable pe ecranul telefonului
Aplicaţia Fiestable

Descărcați aplicația Fiestable și veți putea controla iluminarea boxei SRS-XB43. De asemenea, puteți controla boxa prin gesturi pe ecranul smartphone-ului.

Siglă Descărcați din Google Play
Plug-inul Fiestable pentru Android
Siglă Descărcați din App Store
Plug-inul Fiestable pentru iOS
Uşor de utilizat

Boxa SRS-XB43 a fost proiectată cu gândul la confort, astfel încât să vă bucurați de muzică unde și când doriți, fără bătăi de cap.

SRS-XB43 cu funcție de difuzor-microfon
Apelare în regim „mâini libere”

Funcția de difuzor-microfon oferă un mod convenabil de a vorbi în regim „mâini libere”, fie că este vorba de un apel în conferință pentru serviciu sau de o discuție cu prietenii.

Specificaţii şi funcţii

SRS-XB43 îmbină basul profund și puternic cu voci clare pentru un sunet la nivel de festival de muzică, plus lumini sclipitoare care vă ajută să dați drumul petrecerii.
  • Sunet EXTRA BASS™ cu mod LIVE SOUND

  • Unitate de boxe X-Balanced Speaker Unit plus tweeter pentru claritatea vocii

  • Amplificați petrecerea cu lumini sclipitoare

  • Rezistentă la apă și la praf (clasificare IP67)

  • Autonomie a bateriei de până la 24 de ore (EXTRA BASS™: până la 14 ore)

TIP DIFUZOR
Woofer (S/D)/tweeter (S/D)
AUTONOMIA BATERIEI
Aprox. 24 de ore
TERMINALE DE INTRARE ȘI IEȘIRE
Mini-mufă stereo (intrare), USB (doar pentru ieșire c.c.)
GAMĂ DE FRECVENȚE DE TRANSMISIE
20 Hz - 20.000 Hz (eșantionare de 44,1 kHz)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor