XB43: BOXĂ WIRELESS PORTABILĂ CU EXTRA BASS™

Specificaţii şi funcţii complete

SRS-XB43

Preț recomandat

1.119,00 LEI

Sunet

TIP DIFUZOR
Woofer (S/D)/tweeter (S/D)
MODURI DE SUNET
Clear Audio+, DSEE, SUNET LIVE, EXTRA BASS TM, MOD STAMINA

Dimensiune şi greutate

DIMENSIUNI (L X Î X A)
Aprox. 325 x 123 x 117 mm (l/î/a)
GREUTATE
Aprox. 2.950 g

Conexiuni wireless

NFC
Da
FUNCȚIE MÂINI LIBERE
Da

Specificații Bluetooth®

SISTEM DE COMUNICARE
Versiune 5.0
PROFILURI COMPATIBILE
A2DP/AVRCP/HSP/HFP/SPP
CODEC ACCEPTAT
SBC, AAC, LDAC
GAMĂ DE FRECVENȚE DE TRANSMISIE
20 Hz - 20.000 Hz (eșantionare de 44,1 kHz)
GAMĂ DE FRECVENȚE
Bandă de 2,4 GHz

Interfaţă

TERMINALE DE INTRARE ȘI IEȘIRE
Mini-mufă stereo (intrare), USB (doar pentru ieșire c.c.)

Aplicație

APLICAȚII PENTRU SMARTPHONE COMPATIBILE
Sony | Music Center/Fiestable

Caracteristici generale

AUTONOMIA BATERIEI
Aprox. 24 de ore
ALIMENTARE
Baterie internă reîncărcabilă
PORT DE ALIMENTARE USB PENTRU SMARTPHONE
USB A (5 V, 1 A)
CONSUM DE ENERGIE
Aprox. 15 W
PROTECȚIE ÎMPOTRIVA APEI
IP67

Caracteristici ecologice şi de economisire a energiei

CONSUM DE ENERGIE (MOD STANDBY)
Aprox. 0,3 W

Opţiuni de culoare

blueblack

Ce este în cutie

  • Adaptor de alimentare c.a.
Placeholder

Caracteristici

Siglă EXTRA BASS™️

Bucurați-vă de sunet puternic, oriunde vă aflați

Bucurați-vă de sunet profund și puternic oriunde doriți cu boxa cu EXTRA BASS™. Două radiatoare pasive se combină cu sistemul de boxe bidirecționale pentru a îmbunătăți tonurile joase, ceea ce amplifică basul. 

SRS-XB43 cu unitate de boxe X-Balanced Speaker

Unitatea de boxe X-Balanced Speaker Unit îmbunătățește puterea și calitatea sunetului

Dezvoltată de Sony, unitatea de boxe X-Balanced Speaker Unit are o calitate înaltă a sunetului și o presiune sonoră ridicată, pentru o experiență de audiție mai bogată, mai profundă și mai satisfăcătoare.

Cum funcționează unitatea de boxe X-Balanced Speaker Unit

Spre deosebire de diafragma circulară din unitățile de boxe convenționale, unitatea de boxe X-Balanced Speaker Unit, recent dezvoltată, din modelul XB43 are o diafragmă aproape dreptunghiulară. Aceasta nu doar maximizează suprafața diafragmei boxei, crescând presiunea sonoră pentru un bas mai puternic, ci reduce și fluctuația driverului, menținând în același timp presiunea sonoră, pentru un nivel mai scăzut de distorsiuni și o claritate mai mare a vocii.

Prim plan cu tweeterul de pe SRS-XB43

Tweeterul îmbunătățește claritatea vocii

Sistemul de boxe bidirecționale al unității XB43 combină un woofer pentru frecvențele joase și medii cu un tweeter dedicat pentru frecvențe mai înalte. Rezultatul este o claritate excepțională a vocii.

SRS-XB43 cu con celular ranforsat cu mică al boxei și capac de protecție la praf

Con celular ranforsat cu mică al boxei și capac de protecție la praf

Conul celular ranforsat cu mică (MRC) al boxei, rigid și cu greutate redusă, precum și capacul de protecție la praf contribuie la calitatea sunetului.

SRS-XB43 cu con celular ranforsat cu mică al boxei și capac de protecție la praf

Radiatoare pasive laterale

Dispunerea radiatoarelor pasive laterale a fost optimizată pentru a reproduce sunet de bas clar.

Sigla LIVE SOUND

Ascultați melodiile ca și când ar fi interpretate în direct

Apăsați pe butonul LIVE SOUND pentru a auzi muzica într-un mod cu totul inedit. Însuflețiți-vă petrecerea cu o experiență acustică tridimensională unică, creând vibrații specifice festivalurilor oriunde ați merge.

Imaginea arată cum funcționează modul LIVE SOUND

Cum funcționează modul LIVE SOUND

Boxele unității SRS-XB43 sunt proiectate cu atenție, pentru a vă oferi o experiență tridimensională veritabilă. Boxele noastre în unghi cu tehnologie DSP transmit muzica pe o suprafață mai mare, ceea ce creează o atmosferă de festival, indiferent unde vă aflați.

Rezistentă la praf în totalitate

Datorită clasificării IP67, puteți să luați boxa SRS-XB43 cu dvs. la piscină, în pădure, în deșert sau oriunde doriți, fără ca aceasta să se oprească din cântat, indiferent cât de mult praf conține suprafața pe care o așezați.

Lavabilă și rezistentă la apă în totalitate

Cu o clasificare IP67, boxa este rezistentă la apă, inclusiv la apă sărată, astfel că nu trebuie să vă faceți griji dacă o utilizați la mare sau în piscină și nu este nicio problemă dacă o spălați

Durată mare de utilizare a bateriei

Cu o autonomie a bateriei de până la 24 de ore, SRS-XB43 poate petrece chiar mai mult decât dvs. Chiar și cu modul EXTRA BASS™ activat, puteți petrece până la 14 ore.

SRS-XB43 cu lumini pentru petrecere

Învioraţi petrecerea

Nu există distracție fără lumini pentru petrecere. SRS-XB43 are o lumină a tweeterului, o lumină a boxei și o linie de lumini multicolore care iluminează în sincronizare cu ritmul. Puteți chiar să schimbați culoarea liniei de lumini ca să se potrivească cu dispoziția în care vă aflați.

Însuflețiți atmosfera cu Party Connect

Bucurați-vă de aceeași melodie, multiplicată, cu Party Connect. Conectați până la 100 de boxe wireless compatibile cu tehnologia BLUETOOTH® și sincronizați muzica și luminile, astfel încât toată lumea să danseze în același ritm. Alegeți un model aleatoriu sau setați-le să ilumineze în cerc.

Sigla Sony | Music Center

Controlați petrecerea cu aplicația Sony | Music Center

Controlați petrecerea de pe ringul de dans cu ajutorul aplicației Sony | Music Center: selectați listele de redare preferate, programați melodia următoare sau schimbați modelul de lumini și modul de sunet.

Sigla Fiestable

Aplicaţia Fiestable

Descărcați aplicația Fiestable și veți putea controla iluminarea boxei SRS-XB43. De asemenea, puteți controla boxa prin gesturi pe ecranul smartphone-ului.

Apelare în regim „mâini libere”

Funcția de difuzor-microfon oferă un mod convenabil de a vorbi în regim „mâini libere”, fie că este vorba de un apel în conferință pentru serviciu sau de o discuție cu prietenii.

SRS-XB43 pe lateral și în poziție verticală

Amplasați boxa pe orizontală sau pe verticală

Fie că o așezați orizontal, fie vertical, unitatea SRS-XB43 stă așezată în siguranță, astfel că puteți găsi întotdeauna spațiu pentru aceasta, indiferent unde organizați petrecerea.

Siglele NFC™ și BLUETOOTH®

Redați muzica în timp real cu BLUETOOTH® și NFC™

Near Field Communication (NFC) și Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu și a procedurilor complexe de configurare. Doar atingeți dispozitivul cu NFC de căști, pentru o conectare rapidă și simplă, iar apoi începeți redarea muzicii. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectați-vă prin Bluetooth și sunteți gata să începeți.

Siglele USB Type-C™ și USB

Porturi de încărcare USB și USB Type-C®

Utilizați un cablu USB Type-C® pentru a încărca boxa SRS-XB43 și, dacă bateria smartphone-ului este descărcată, conectați-l la portul USB al boxei pentru a încărca bateria. Este inclus și un adaptor de c.a., ceea ce vă permite să redați muzică fără a vă face griji legate de autonomia bateriei și vă asigură o altă modalitate convenabilă de încărcare a boxei XB43.