Corp + carcasă rezistentă la apă

HDR-AS50

Preț recomandat

899,00 LEI

Imagini cu Cameră Action Cam HDR-AS50
Imagini cu Cameră Action Cam HDR-AS50
Imagini cu Cameră Action Cam HDR-AS50
Imagini cu Cameră Action Cam HDR-AS50
Imagini cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Caracteristici

Interfaţă intuitivă nouă, pentru utilizare simplă

Selectarea şi modificarea funcţiilor este mai uşoară ca niciodată datorită noii interfeţe intuitive. Toate meniurile pot fi accesate cu uşurinţă. Bucuraţi-vă de o experienţă de setare a camerei fără probleme şi găsiţi setarea perfectă pentru nevoile dvs. de capturare. Camera poate fi deschisă/închisă şi prin smartphone, cu aplicația Imaging Edge Mobile.

SteadyShot™ învinge loviturile şi neclarităţile

De la trasee stâncoase la valuri perfecte pentru surfing, realizaţi clipuri video clare pe care publicul le va urmări cu plăcere. SteadyShot normalizează oscilaţia pe care imaginea o cauzează pe senzor. Acest lucru înseamnă că nivelurile de zgomot şi de neclaritate cauzată de mişcare sunt reduse, chiar şi în condiţiile de lumină slabă.

Senzor CMOS EXMOR R® cu sensibilitate îmbunătăţită

Ciclism montan la viteză mare în coborâre la asfinţit? Caiac-canoe în zori? Materialul filmat va arăta bine oricum, datorită sensibilităţii menţinute şi la lumină scăzută a senzorului CMOS EXMOR R® de la Sony, cu claritate îmbunătăţită a imaginii şi reducerea drastică a granulaţiei.

Procesor BIONZ X™ pentru detalii şi texturi superioare

Motorul de procesare a imaginii de la Sony reproduce fidel texturile şi detaliile, exact aşa cum sunt văzute de ochiul uman, printr-o procesare la viteză foarte mare. Împreună cu tehnologia de integrare la scară largă LSI (large scale integration) la capătul frontal, care accelerează procesarea, procesorul BIONZ X™ asigură detalii mai naturale, imagini mai realiste, gradaţii tonale mai fine şi zgomot redus la filmare sau fotografiere.

Obiectiv clar, ultralarg ZEISS® Tessar

Capturaţi imagini cu unghi larg, folosind obiectivul ZEISS® Tessar sau alegeţi vizualizări standard dar impresionante. Indiferent de situaţie, veţi realiza întotdeauna imagini superbe ale celor mai spectaculoase pârtii de schi, trasee montane, râuri învolburate sau simple alei asfaltate.

Funcţie de reglare a unghiului de vizualizare

Descoperiţi o nouă flexibilitate de variere a capturării acţiunii, pentru efecte dramatice şi emoţii mai intense. De exemplu, unghiul dvs. de vizualizare poate fi comutat între „Panoramic” şi „Îngust”, în două niveluri. În plus, modul de zoom perfect reglabil vă permite să modificaţi zoomul în timpul capturilor. 

Microfonul stereo încorporat capturează sunet de calitate

Îmbunătăţiţi şi mai mult un film excelent, cu sunet de excepţie. Microfonul stereo încorporat vă permite să capturaţi sunetele aventurii dvs. în sunet stereo natural cu două piste. Sunetul clar cu anularea zgomotului îmbunătăţeşte cele mai sofisticate filmări pe care le puteţi obţine.

Captură 4K prin fotografiere la intervale de timp

Funcția Time-lapse Capture vă permite să produceți cu ușurință filme lente utilizând imagini statice 4K de înaltă calitate, realizate la intervale desemnate. Apoi, PlayMemories™ Home transformă pur și simplu aceste imagini într-un film lent impresionant.

Highlight Movie Maker cu detectarea feţei 

Descoperiţi cât de simplu funcţionează Highlight Movie Maker cu detectarea feţelor pentru editare automată în cameră. Highlight Movie Maker acceptă şi o gamă amplă de scene — nu doar prestaţiile sportive, ci şi situaţiile zilnice şi călătoriile — selectând automat punctele de evidenţiere de pe materialul filmat, pentru a crea un film de evidenţiere, complet cu muzică de fundal. Puteţi partaja lucrările dvs. imediat cu smartphone-ul.

Control manual pentru stil de filmare sofisticat

Exploraţi funcţiile de fotografiere sofisticată pentru filme de acţiune captivante pe care le veţi împărtăşi cu mândrie cu familia, prietenii şi fanii dvs. Utilizaţi setările manuale avansate precum balansul de alb şi deplasarea AE şi optimizaţi luminozitatea şi nuanţele pentru a corela imaginile realizate de alte camere video, pentru o editare mai uşoară a filmelor. Dovediţi-vă abilităţile şi stilul de regizor şi star de acţiune.

Redare în timp real prin Ustream (actualmente IBM Cloud Video)

Partajaţi o imagine a unei piste de schi, valuri nemaipomenite (şi o căzătură) în timp real. Redaţi în timp real scenele cu imagine şi sunet de înaltă calitate.

120 cps la rezoluţie HD pentru clipuri video cu încetinitorul

Vedeţi fiecare detaliu al acţiunii în mişcare rapidă constantă cu încetinitorul, graţie unei înregistrări cu viteză înaltă a cadrelor de 120 cps la rezoluţie HD.

Fotografiere în serie

Surprindeţi acţiunea în mişcare rapidă cu fotografierea în serie. Această funcţie vă permite să realizaţi maxim opt fotografii de înaltă calitate dintr-un truc sau o mişcare, fiind perfectă pentru a vă analiza stilul. Setările sunt 8 cps/1 sec, 5 cps/2 sec şi 2 cps/5 sec.

Fotografia în mişcare LE

Capturaţi o întreagă scenă de acţiune într-un singur cadru. Această caracteristică creează o imagine complexă a unui subiect în mişcare, cu setări variabile pentru diferite viteze de fotografiere în serie, care sunt: 8 cps/1 secundă, 5 cps/2 secunde şi 2 cps/5 secunde.

Controlul mai multor camere

Utilizaţi până la cinci camere pentru a obţine fotografii interesante cu capul în jos. Şi controlaţi-le pe toate fără efort cu Live-View Remote (nu se furnizează cu HDRAS50) sau smartphone-ul, folosind aplicaţia Imaging Edge Mobile.

PlayMemories™ Home pentru editare creativă ușoară

Faceți ca filmele dvs. să arate și mai bine cu PlayMemories™ Home. Produceți și editați clipuri video rapid și ușor cu funcții precum 4K Time-lapse Capture și Slo-Mo Video. Puteți, de asemenea, să întoarceți videoclipurile în sens orar sau antiorar, cu 90˚, cu funcția Movie Rotation, sau să folosiți funcția Multi View pentru a combina până la patru segmente de filmare – capturate simultan de camere diferite – și a realiza un compus pe ecran divizat.

Înregistrare continuă comodă

Cu funcţia de înregistrare continuă nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rata momentul perfect. Poate fi aleasă opţiunea de reînregistrare continuă cu durata de 5, 20, 60, 120 de minute sau „nelimitată”. Utilizaţi-o pentru a surprinde momentul decisiv fără a vă face griji că veţi depăşi capacitatea aparatului.

Carcasă subacvatică furnizată ca echipament standard

Luaţi camera Action Cam la scufundări de 60 m/197ft. folosind carcasa subacvatică furnizată — nu este nevoie să cumpăraţi echipamente suplimentare. Dotată cu un panou plat, ce vă permite să controlaţi toate butoanele camerei cu uşurinţă prin carcasă. În plus, aceasta protejează camera rezistentă compactă împotriva şocurilor, umezelii, ruginii, prafului şi nisipului. Bucuraţi-vă de aventuri acvatice fără griji şi extindeţi-vă explorarea pe teren dificil.

Confort sporit 

Datorită locaşului încorporat pentru trepied puteţi ataşa rapid camera Action Cam pe un trepied pentru fotografii foarte stabile. Iar conexiunile USB sunt acum amplasate pe partea posterioară a camerei, pentru o ataşare şi mai simplă a accesoriilor.

Slot Memory Stick Duo/SD

Slotul pentru carduri de memorie acceptă Memory Stick Micro™ (M2) şi carduri de memorie Micro SD/SDHC/SDXC (clasa 4 sau superioară). Alegeţi cardul care corespunde cel mai bine cerinţelor dvs. de fotografiere şi compatibilitate cu PC-ul. (Cardurile de memorie nu sunt incluse.)

Lămpi de semnalizare suplimentare pentru recunoaşterea simplă a stării camerei

Această cameră Action Cam este prevăzută cu lămpi de semnalizare pe partea frontală, superioară şi posterioară a camerei. Acum puteţi verifica starea de înregistrare cu uşurinţă din mai multe direcţii, şi puteţi auzi sunetul mementoului sonor util.

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Specificaţii

Deşi este compactă, camera HDR-AS50 Action Cam vă permite să vă distraţi în timp ce realizaţi filme din punctul de vedere folosind carcasa subacvatică furnizată. Stilul relaxat încurajează realizarea filmelor în fiecare zi, iar funcţiile avansate — SteadyShot, captura cu fotografiere la intervale de timp 4K, şi multe altele — fac această activitate simplă şi distractivă.
  • Formatul îmbunătăţit Full HD 60p capturează imagini clare în culori bogate.

  • Interfaţa nouă asigură o utilizare intuitivă a camerei.

  • SteadyShot reduce neclaritatea de trei ori mai eficient.

  • Capturaţi la unghiul dorit cu CV şi zoom reglabile.

Tip de obiectiv
ZEISS® Tessar
Tip de senzor
Senzor CMOS EXMOR R® cu iluminare din spate de tip 1/2,3 (7,77 mm)
Rezistentă la apă
Cu carcasă subacvatică inclusă (MPK-UWH1)
Rezistentă la praf
Cu carcasă subacvatică inclusă (MPK-UWH1)
Rezistentă la şocuri
Cu carcasă subacvatică inclusă (MPK-UWH1)
Terminale de intrare şi ieşire
Terminal multiplu/micro USB

Ce este în cutie

Acumulator (NP-BX1), Cablu micro USB, Ghid de iniţiere, Carcasă subacvatică (MPK-UWH1), Cataramă ataşare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor