CAMERĂ ACTION CAM HDR-AS50

Specificaţii şi funcţii complete

HDR-AS50

Preț recomandat

899,00 LEI

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
Aprox. 24,2 x 47,0 x 83,0 mm
Greutate
83 g (inclusiv bateria inclusă)

Senzor

Tip de senzor
Senzor CMOS EXMOR R® cu iluminare din spate de tip 1/2,3 (7,77 mm)
Pixeli efectivi (video)
Aprox. 11,1 megapixeli
Pixeli efectivi (imagine statică)
Aprox. 11,1 megapixeli

Obiectiv

Tip de obiectiv
ZEISS® Tessar
Număr F (diafragmă maximă)
F2,8
Distanţă focală (35mm) (Video)
f = 18,4 mm (LARG), f = 21,8 mm (ÎNGUST)
Distanţă focală (35mm)(Im. statică)
f = 18,4 mm (LARG), f = 21,8 mm (ÎNGUST)
Distanţă minimă de focalizare
Aprox. 30 cm

Stabilizarea imaginii

Steadyshot
Stabilizare electronică a imaginii SteadyShot™

Expunerea

Mod de expunere
Multi-segment
Iluminare minimă
6 lucşi (timp de expunere 1/30)

Balans de alb

Moduri balans de alb
AUTO/Temperatură de culoare/Personalizat

Obturator

Timp de expunere
1/30 - 1/10.000 (30 cps)

Captură

Procesor de imagine
Procesor de imagine BIONZ X™
Alte funcţii de fotografiere
Înregistrare continuă, fotografiere în mişcare LE, fotografiere în serie, captură prin fotografiere la intervale de timp, redare în timp real
Rezistentă la apă
Cu carcasă subacvatică inclusă (MPK-UWH1)
Rezistentă la praf
Cu carcasă subacvatică inclusă (MPK-UWH1)
Rezistentă la şocuri
Cu carcasă subacvatică inclusă (MPK-UWH1)

Suport de înregistrare

Mediu de înregistrare compatibil
Compatibilitate Memory Stick Micro™ şi MicroSD/SDHC/SDXC

Înregistrare

Format de înregistrare (Video)
Format XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, MP4 MPEG-4 AVC/H.264
Format înreg. (Imagini statice)
Compatibil cu DCF Ver. 2.0, Exif Ver. 2.3, MPF Baseline
Rezoluţia video
MP4 PS:1920x1080 60p/50p, MP4 HQ:1920x1080 30p/25p, MP4 STD:1280x720 30p/25p, MP4 HS120 (HS100):1280x720 120p/100p, XAVC S:1920x1080 60p/50p/30p/25p/24p
Viteză de înregistrare video (ABR/VBR)
MP4 PS: Aprox. 28 Mbps/HQ: Aprox. 16 Mbps/STD: Aprox. 6 Mbps/HS120 (HS100): Aprox. 28 Mbps, XAVC S 60p/30p/24p Aprox. 50 Mbps 50p/25p Aprox. 50 Mbps
Dimens. imagine statică (mod Foto)
Aprox. 11,9 megapixeli 16:9 (4608 x 2592)

Audio

Format înregistrare audio
MP4/MPEG-4 AAC-LC pe 2 canale
Microfon
Microfon stereo încorporat
Boxă
Boxă monaurală

Interfaţă

Terminale de intrare şi ieşire
Terminal multiplu/micro USB

Alimentare

Cerinţe alimentare
3,6 V (acumulator)
Tip baterie
NP-BX1

Ce este în cutie

  • Acumulator (NP-BX1)
  • Cablu micro USB
  • Ghid de iniţiere
  • Carcasă subacvatică (MPK-UWH1)
  • Cataramă ataşare
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Interfaţă intuitivă nouă, pentru utilizare simplă

Selectarea şi modificarea funcţiilor este mai uşoară ca niciodată datorită noii interfeţe intuitive. Toate meniurile pot fi accesate cu uşurinţă. Bucuraţi-vă de o experienţă de setare a camerei fără probleme şi găsiţi setarea perfectă pentru nevoile dvs. de capturare. Camera poate fi deschisă/închisă şi prin smartphone, cu aplicația Imaging Edge Mobile.

SteadyShot™ învinge loviturile şi neclarităţile

De la trasee stâncoase la valuri perfecte pentru surfing, realizaţi clipuri video clare pe care publicul le va urmări cu plăcere. SteadyShot normalizează oscilaţia pe care imaginea o cauzează pe senzor. Acest lucru înseamnă că nivelurile de zgomot şi de neclaritate cauzată de mişcare sunt reduse, chiar şi în condiţiile de lumină slabă.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Senzor CMOS EXMOR R® cu sensibilitate îmbunătăţită

Ciclism montan la viteză mare în coborâre la asfinţit? Caiac-canoe în zori? Materialul filmat va arăta bine oricum, datorită sensibilităţii menţinute şi la lumină scăzută a senzorului CMOS EXMOR R® de la Sony, cu claritate îmbunătăţită a imaginii şi reducerea drastică a granulaţiei.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Procesor BIONZ X™ pentru detalii şi texturi superioare

Motorul de procesare a imaginii de la Sony reproduce fidel texturile şi detaliile, exact aşa cum sunt văzute de ochiul uman, printr-o procesare la viteză foarte mare. Împreună cu tehnologia de integrare la scară largă LSI (large scale integration) la capătul frontal, care accelerează procesarea, procesorul BIONZ X™ asigură detalii mai naturale, imagini mai realiste, gradaţii tonale mai fine şi zgomot redus la filmare sau fotografiere.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Obiectiv clar, ultralarg ZEISS® Tessar

Capturaţi imagini cu unghi larg, folosind obiectivul ZEISS® Tessar sau alegeţi vizualizări standard dar impresionante. Indiferent de situaţie, veţi realiza întotdeauna imagini superbe ale celor mai spectaculoase pârtii de schi, trasee montane, râuri învolburate sau simple alei asfaltate.

Funcţie de reglare a unghiului de vizualizare

Descoperiţi o nouă flexibilitate de variere a capturării acţiunii, pentru efecte dramatice şi emoţii mai intense. De exemplu, unghiul dvs. de vizualizare poate fi comutat între „Panoramic” şi „Îngust”, în două niveluri. În plus, modul de zoom perfect reglabil vă permite să modificaţi zoomul în timpul capturilor. 

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Microfonul stereo încorporat capturează sunet de calitate

Îmbunătăţiţi şi mai mult un film excelent, cu sunet de excepţie. Microfonul stereo încorporat vă permite să capturaţi sunetele aventurii dvs. în sunet stereo natural cu două piste. Sunetul clar cu anularea zgomotului îmbunătăţeşte cele mai sofisticate filmări pe care le puteţi obţine.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Captură 4K prin fotografiere la intervale de timp

Funcția de fotografiere lentă vă permite să produceți filme cu redare lentă prin afișarea imaginilor statice 4K de înaltă calitate la intervale stabilite. Apoi, aplicația Action Cam Movie Creator sau Action Cam (vers. 2.0)15 transformă pur și simplu imaginile într-un impresionant film cu redare lentă.

Highlight Movie Maker cu detectarea feţei 

Descoperiţi cât de simplu funcţionează Highlight Movie Maker cu detectarea feţelor pentru editare automată în cameră. Highlight Movie Maker acceptă şi o gamă amplă de scene — nu doar prestaţiile sportive, ci şi situaţiile zilnice şi călătoriile — selectând automat punctele de evidenţiere de pe materialul filmat, pentru a crea un film de evidenţiere, complet cu muzică de fundal. Puteţi partaja lucrările dvs. imediat cu smartphone-ul.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Control manual pentru stil de filmare sofisticat

Exploraţi funcţiile de fotografiere sofisticată pentru filme de acţiune captivante pe care le veţi împărtăşi cu mândrie cu familia, prietenii şi fanii dvs. Utilizaţi setările manuale avansate precum balansul de alb şi deplasarea AE şi optimizaţi luminozitatea şi nuanţele pentru a corela imaginile realizate de alte camere video, pentru o editare mai uşoară a filmelor. Dovediţi-vă abilităţile şi stilul de regizor şi star de acţiune.

Redare în timp real prin Ustream (actualmente IBM Cloud Video)

Partajaţi o imagine a unei piste de schi, valuri nemaipomenite (şi o căzătură) în timp real. Redaţi în timp real scenele cu imagine şi sunet de înaltă calitate.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

120 cps la rezoluţie HD pentru clipuri video cu încetinitorul

Vedeţi fiecare detaliu al acţiunii în mişcare rapidă constantă cu încetinitorul, graţie unei înregistrări cu viteză înaltă a cadrelor de 120 cps la rezoluţie HD.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Fotografiere în serie

Surprindeţi acţiunea în mişcare rapidă cu fotografierea în serie. Această funcţie vă permite să realizaţi maxim opt fotografii de înaltă calitate dintr-un truc sau o mişcare, fiind perfectă pentru a vă analiza stilul. Setările sunt 8 cps/1 sec, 5 cps/2 sec şi 2 cps/5 sec.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Fotografia în mişcare LE

Capturaţi o întreagă scenă de acţiune într-un singur cadru. Această caracteristică creează o imagine complexă a unui subiect în mişcare, cu setări variabile pentru diferite viteze de fotografiere în serie, care sunt: 8 cps/1 secundă, 5 cps/2 secunde şi 2 cps/5 secunde.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Controlul mai multor camere

Utilizaţi până la cinci camere pentru a obţine fotografii interesante cu capul în jos. Şi controlaţi-le pe toate fără efort cu Live-View Remote (nu se furnizează cu HDRAS50) sau smartphone-ul, folosind aplicaţia Imaging Edge Mobile.

Action Cam Movie Creator pentru editare creativă simplă

Filmele dvs. vor arăta chiar mai bine cu Action Cam Movie Creator. Produceţi şi editaţi clipuri video rapid şi uşor datorită unei game de funcţii precum captura prin fotografiere la intervale de timp 4K şi filme cu redare cu încetinitorul. Puteţi, de asemenea, să întoarceţi clipurile video spre dreapta sau stânga cu 90˚, cu Rotaţie film, sau puteţi utiliza Vizualizarea multiplă pentru a combina până la patru segmente de materiale filmate, capturate simultan de camere diferite, şi puteţi să realizaţi o compoziţie pe ecranul divizat.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Înregistrare continuă comodă

Cu funcţia de înregistrare continuă nu trebuie să vă faceţi griji că veţi rata momentul perfect. Poate fi aleasă opţiunea de reînregistrare continuă cu durata de 5, 20, 60, 120 de minute sau „nelimitată”. Utilizaţi-o pentru a surprinde momentul decisiv fără a vă face griji că veţi depăşi capacitatea aparatului.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Aplicaţia Action Cam

Aplicaţia mobilă intuitivă vă permite „să dovediți că sunteţi cel mai bun” oriunde şi oricând – prin editare video uşoară cu succesiune de imagini, mişcare lentă/la viteză, transfer wireless de filme.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Carcasă subacvatică furnizată ca echipament standard

Luaţi camera Action Cam la scufundări de 60 m/197ft. folosind carcasa subacvatică furnizată — nu este nevoie să cumpăraţi echipamente suplimentare. Dotată cu un panou plat, ce vă permite să controlaţi toate butoanele camerei cu uşurinţă prin carcasă. În plus, aceasta protejează camera rezistentă compactă împotriva şocurilor, umezelii, ruginii, prafului şi nisipului. Bucuraţi-vă de aventuri acvatice fără griji şi extindeţi-vă explorarea pe teren dificil.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Confort sporit 

Datorită locaşului încorporat pentru trepied puteţi ataşa rapid camera Action Cam pe un trepied pentru fotografii foarte stabile. Iar conexiunile USB sunt acum amplasate pe partea posterioară a camerei, pentru o ataşare şi mai simplă a accesoriilor.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Slot Memory Stick Duo/SD

Slotul pentru carduri de memorie acceptă Memory Stick Micro™ (M2) şi carduri de memorie Micro SD/SDHC/SDXC (clasa 4 sau superioară). Alegeţi cardul care corespunde cel mai bine cerinţelor dvs. de fotografiere şi compatibilitate cu PC-ul. (Cardurile de memorie nu sunt incluse.)

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Lămpi de semnalizare suplimentare pentru recunoaşterea simplă a stării camerei

Această cameră Action Cam este prevăzută cu lămpi de semnalizare pe partea frontală, superioară şi posterioară a camerei. Acum puteţi verifica starea de înregistrare cu uşurinţă din mai multe direcţii, şi puteţi auzi sunetul mementoului sonor util.

Imagine cu Cameră Action Cam HDR-AS50

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.