WALKMAN® WS610 DIN SERIA WS

Specificaţii şi funcţii complete

NWZ-WS610 Series

Preț recomandat

810,00 LEI

Dimensiune şi greutate

Greutate
37 g

Alimentare

Dur. util. bat. - red. cont. muz.
8 ore
Durată încărcare (încărc. completă)
1,5 ore
Timp de încărcare (încărcare rapidă)
3 minute (60 de minute de utilizare)

Stocare media

Dimensiunea memoriei
4 GB

Redare şi afişare

Dynamic Normaliser
DA
Clear Bass
DA
Drag & Drop
DA
MP3
DA
WMA (Non-DRM)
DA
WMA (DRM)
Nu
PCM liniar
DA
MPEG4
DA
Efecte de sunet
Bas clar, Clear Phase, Dynamic Normalizer, Egalizator (5 benzi)
Redare audio
AAC (non-DRM), mp3, PCM linear, WMA (Non-DRM)
Redare video

Durabilitate

Rezistenţă la apă
Rezistentă la apă

Software

Cerinţe de sistem
Mac OS® X (v10.6 sau o versiune ulterioară), Microsoft Windows® 8, Windows Vista® (SP2 sau o versiune ulterioară), Windows® 7 (SP1 sau o versiune ulterioară)

Conectare

CONTACTE
Interfaţă USB de mare viteză (USB 2.0)
Conexiune USB
DA
Capacităţi wireless
Bluetooth®, NFC

Opţiuni de culoare

green

Ce este în cutie

  • Elemente intraauriculare pentru înot (dimensiune S, M, L, LL)
  • Staţie de andocare cu USB
  • Elemente intraauriculare standard (dimensiunile , M, L, LL)
  • Bandă de ajustare
  • Ghid de iniţiere rapidă
  • Telecomandă
  • Suport pentru produs
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Design rezistent la apă, pentru înot 

Plonjaţi împreună cu melodiile preferate. Acest Walkman® este rezistent la apă* la adâncimi de până la 2 metri, pentru a rezista mai mult în apă. Stocaţi listele de redare pentru antrenamente pe playerul Walkman® şi ascultaţi-le în timp ce înotaţi sau practicaţi sporturi acvatice. *NWZ-WS610 nu este adecvat pentru utilizare în apă sărată. Acest model funcţionează în apă la adâncimi de până la 2 m timp de până la 30 de minute. Pentru o funcţionare corespunzătoare, trebuie utilizate elementele intraauriculare pentru înot. 

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Un Walkman cu spaţiu de stocare* de 16 GB

Înainte de a vă lansa pe pistă sau de a sări în piscină, preîncărcaţi melodiile, albumele şi listele de redare preferate pentru antrenamente pe un Walkman® încorporat. Cu un spaţiu de stocare încorporat de până la 16 GB* - suficient pentru până la 4.000 de MP3-uri - nu veţi duce lipsă de melodii, nici măcar în timpul celor mai lungi antrenamente. *Capacitatea de stocare variază în funcţie regiune.

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Ascultare printr-o singură atingere pentru a reda muzică instantaneu

NFC (Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat) elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi doar smartphone-ul sau alt dispozitiv cu NFC activat* de marcajul N integrat şi începeţi să redaţi muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi şi să asociaţi dispozitivele manual în setările Bluetooth®. *Vedeţi dispozitive compatibile

Găsiţi dispozitive compatibile

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Conectivitate Bluetooth® pentru redarea simplă a muzicii în timp real

Bazată pe undele radio, tehnologia wireless Bluetooth® vă permite să realizaţi rapid o conexiune wireless cu rază scurtă ce nu va fi întreruptă de obiectele aflate pe traseul semnalului*. Odată realizată asocierea , aveţi libertatea de a reda tot conţinutul preferat – inclusiv filme, fotografii şi muzică – de pe smartphone sau tabletă pe un dispozitiv compatibil. * Funcţia Bluetooth® nu poate fi utilizată în timpul scufundărilor

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Telecomandă rezistentă la stropire, pentru practicarea exerciţiilor fizice indiferent de vreme 

Păstraţi controlul, indiferent de vreme, cu o telecomandă comodă rezistentă la stropire*. Ataşaţi pur şi simplu această telecomandă compactă de deget sau pe o curea de mână şi veţi putea omite melodii şi da volumul la maxim cu uşurinţă, după cum doriţi, concentrându-vă în voie asupra exerciţiilor fizice. Telecomanda este rezistentă la stropire, având clasa de protecţie IPX 5 şi nu este adecvată pentru utilizare în piscină. Nu poate fi complet scufundată în apă. 

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Design multifuncţional, pentru antrenamente cu libertate de mişcare 

Bucuraţi-vă de un player Walkman® care este conceput pentru a vă însoţi peste tot. Designul multifuncţional vă permite să vă concentraţi asupra exerciţiilor fizice, fără grija cablurilor. Acest Walkman® este integrat în cască, punându-vă la dispoziţie o multitudine de posibilităţi de control. Puteţi omite melodii şi regla volumul cu telecomanda inclusă, puteţi utiliza aplicaţia SongPal de pe smartphone sau puteţi utiliza chiar comenzile de pe căşti. 

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Bandă de fixare pe cap sigură, pentru libertate de mişcare

Bucuraţi-vă de libertate de mişcare cu căştile cu fixare sigură pe cap. Concepute pentru a se potrivi confortabil pe cap, aceste căşti uşoare rămâne bine fixate, astfel încât puteţi alerga, sau sări fără grijă. 

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Microfon încorporat, pentru apeluri în regim „mâini libere” 

Nu trebuie să întrerupeţi programul de antrenament pentru a prelua apelurile telefonice importante. Cu un microfon încorporat şi conectivitate Bluetooth®, puteţi efectua şi prelua apeluri telefonice wireless, de pe smartphone. 

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Transferuri uşoare cu staţia de andocare inclusă 

Antrenaţi-vă pe melodii noi. Playerul Walkman® utilizează un sistem de transfer prin tragere şi plasare, astfel încât să puteţi adăuga şi şterge melodiile mai uşor. Aşezaţi căştile în staţia de andocare cu USB inclusă, conectaţi-l la PC sau la Mac, apoi trageţi şi plasaţi melodiile preferate. 

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Comutaţi între muzică şi aplicaţii cu SoundMix 

SoundMix combină perfect muzica şi aplicaţiile dvs., astfel încât să nu trebuiască să vă întrerupeţi antrenamentul. Redarea audio este întreruptă automat pentru a vă înştiinţa în privinţa alertelor referitoare la aplicaţii sau pentru mesajele citite cu voce tare - ceea ce vă permite să continuaţi exerciţiile fizice şi să fiţi în acelaşi timp la curent cu cele mai recente ştiri, mesaje şi multe altele.

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Elemente intraauriculare standard rezistente la apă

Beneficiaţi de cel mai bun sunet pentru antrenamente, alegând dintr-o gamă variată de elemente intraauriculare standard sau rezistente la apă. Elementele intraauriculare standard vă oferă o fixare confortabilă şi sunet echilibrat. Intraţi în piscină? Alegeţi elementele intraauriculare rezistente la apă; O peliculă subţire acoperă fiecare element auricular, prevenind deteriorările cauzate de apă ale playerului Walkman® şi optimizând nivelurile de sunet, pentru audiţia subacvatică. 

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Preluaţi controlul în apă cu ajutorul comenzilor încorporate 

Când vă aflaţi în piscină, puteţi controla redarea aleatorie a melodiilor, puteţi mări volumul şi puteţi comuta uşor între listele de redare cu ajutorul comenzilor încorporate în casca cu Walkman®. 

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Unificaţi muzica cu aplicaţia Sony | Music Center 

Descărcaţi Sony | Music Center pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul colecţiei de muzică. Este suficient să vă conectaţi prin Bluetooth® şi veţi avea acces nelimitat la toate melodiile şi aplicaţiile muzicale preferate. 

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Încărcaţi rapid şi sunteţi gata

Eficienţă maximă. O încărcare de 3 minute oferă 60 de minute de audiţie: încărcaţi-l în timp ce vă schimbaţi echipamentul.

Baterie reîncărcabilă care asigură până la 8 ore de redare 

Nu rămâneţi fără energie la jumătatea antrenamentelor. O baterie litiu-ion încorporată asigură până la 8 ore de redare şi poate fi reîncărcată prin staţia de andocare furnizată, astfel încât să vă puteţi antrena mai mult timp fără întreruperi.

Imagine cu Walkman® WS610 din seria WS

Clear Phase, pentru sunet natural şi echilibrat

Îmbunătăţiţi sunetul melodiilor preferate. O inovaţie Sony, tehnologia Clear Phase reglează automat sunetul care provine de la difuzoarele căştilor dvs., pentru reproducerea echilibrată a notelor joase, medii şi înalte.