Imagini cu Walkman® WS610 din seria WS
Purtaţi-l în timpul antrenamentelor.

Walkman® complet rezistent la apă cu tehnologia wireless Bluetooth® cu NFC™

Antrenaţi-vă intens fără întreruperi. Acest Walkman® seria NWZ-WS610 rezistent la apă este prevăzut cu o bandă de fixare pe cap uşoară, care asigură o fixare fermă indiferent dacă vă aflaţi în piscină sau pe pista de alergare. Audiţie simplificată datorită conectivităţii prin NFC şi Bluetooth®, astfel încât să aveţi libertatea de a vă concentra asupra exerciţiilor fizice.

Stocare de 16 GB
Stocaţi aproximativ 1.000 de melodii

Muzica este gata de drum oricând sunteţi pregătit. Pur şi simplu trageţi şi plasaţi melodiile de pe PC sau Mac pe playerul dvs. Walkman®, înainte de antrenament.

NFC şi Bluetooth®
Tehnologie wireless Bluetooth® şi NFC™

Atingeţi dispozitivul mobil cu Android şi NFC de playerul NWZ-WS610, pentru o conexiune instantanee şi redaţi muzică wireless în timp real prin conectivitatea Bluetooth®. Sau asociaţi manual un dispozitiv iOS utilizând tehnologia wireless Bluetooth®.

Rezistentă la apă la adâncimi de până la 2 m
Design rezistent la apă

Ascultaţi în timp ce înotaţi, cu o cască rezistentă la apă care poate fi scufundată în apă până la 2 m adâncime.

Executaţi un plonjon

Rezistente la apă, pentru înot şi sporturi în bazine cu apă dulce

Intraţi în bazin cu melodiile preferate. Aceste căşti rezistente la apă pot fi scufundate la adâncimi de până la 2 m - astfel, puteţi asculta muzică şi înota mai multe ture la rând.

Telecomandă
Comutaţi între comenzi cu o simplă apăsare

Păstraţi controlul şi bucuraţi-vă de libertate de mişcare cu o telecomandă compactă, rezistentă la stropire. Ataşaţi-o pe deget sau pe o curea de mână pentru a schimba cu uşurinţă melodiile când faceţi exerciţii fizice - indiferent de vreme.

Design portabil
Libertate de mişcare

Fără cablu şi portabile, aceste căşti complete sunt create pentru a vă însoţi peste tot. Uitaţi de cablurile încurcate şi concentraţi-vă asupra activităţii desfăşurate.

Bandă de fixare pe cap cu prindere stabilă
Fixare stabilă

Banda de fixare pe cap este uşoară şi concepută pentru a se prinde stabil, chiar şi în condiţii dificile.

Ascultaţi aşa cum doriţi

Bucuraţi-vă de flexibilitatea de care aveţi nevoie în timpul antrenamentelor solicitante. Ascultaţi MP3-uri, redaţi melodii wireless în timp real de pe smartphone sau combinaţi actualizările aplicaţiilor cu muzica - alegerea vă aparţine.

Apelare în regim „mâini libere”
Nu pierdeţi niciodată un apel

Preluaţi apeluri în regim „mâini libere” cu un microfon încorporat şi conexiunea Bluetooth®. Apăsaţi butonul de REDARE/PAUZĂ pentru a prelua un apel sau ţineţi apăsat butonul timp de două secunde pentru a-l respinge.

Staţie de andocare cu USB
Tragere şi plasare

Este simplu să transferaţi fişiere MP3 pe playerul Walkman® - aşezaţi căştile în staţia de andocare cu USB inclusă şi conectaţi-l la PC sau Mac pentru a trage şi a plasa melodiile preferate.

Walkman® încorporat
Walkman

Beneficiind de un spaţiu de stocare încorporat de 16 GB, puteţi preîncărca playerul Walkman® cu listele dvs. de redare preferate pentru antrenamente.

Funcţie SoundMix
SoundMix

Combinaţi perfect muzica şi aplicaţiile preferate - SoundMix coboară automat volumul muzicii, astfel încât să puteţi auzi alertele aplicaţiilor şi mesajele text primite, citite cu voce tare.

Elemente intraauriculare rezistente la apă
Elemente intraauriculare interschimbabile

Mergeţi la piscină şi ataşaţi elementele intraauriculare pentru înot (ilustrate în imagine). Spre deosebire căştile intraauriculare standard, o membrană subţire acoperă fiecare element intraauricular, pentru a preveni deteriorările cauzate de apă.

Comenzi încorporate
Omiteţi şi redaţi ce melodii doriţi

Comenzile încorporate vă permit să comutaţi între listele de redare şi să redaţi aleatoriu melodii în timp ce ascultaţi în modul Walkman®.

Uniţi-vă muzica

Cu aplicația Sony | Music Center gestionați în mod simplu și intuitiv experiența audiției. Instalați-o pe telefonul mobil pentru a controla redarea muzicii și setările dispozitivului totul – dintr-o singură aplicație.

Încărcare rapidă
Încărcare rapidă

3 minute de încărcare asigură o durată de audiţie de 60 de minute - încărcaţi-l în timp ce vă schimbaţi echipamentul.

Specificaţii şi funcţii

Antrenaţi-vă intens fără întreruperi. Acest Walkman® seria NWZ-WS610 rezistent la apă este prevăzut cu o bandă de fixare pe cap uşoară, care asigură o fixare fermă indiferent dacă vă aflaţi în piscină sau pe pista de alergare. Audiţie simplificată datorită conectivităţii prin NFC şi Bluetooth®1, astfel încât să aveţi libertatea de a vă concentra asupra exerciţiilor fizice.
  • Capacitate de stocare de 4 GB, pentru aproximativ 4.000 de melodii 

  • Design rezistent la apă pentru utilizare fără griji

  • Încărcare rapidă în 3 minute, pentru 60 de minute de redare 

  • Conectivitate Bluetooth® simplă printr-o atingere cu NFC™/Redare audio wireless în timp real prin Bluetooth®

  • Redaţi în flux şi controlaţi direct de pe smartphone cu Sony l Music Center

Dimensiunea memoriei
Până la 4 GB
AUTONOMIA BATERIEI: REDARE CONTINUĂ MUZICĂ (CU APLICAȚIA MUSIC)
7 ore
Greutate
37 g
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor