WALKMAN® ZX500 DIN SERIA ZX

Specificaţii şi funcţii complete

NW-ZX507

Preț recomandat

3.698,50 LEI

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
Aprox. 57,9 mm x 122,6 mm x 14,8 mm
Greutate
Aprox. 164 g

Alimentare

Dur. util. bat. - red. cont. muz.
MP3 (128 kb/s)/mini-mufă stereo: 20 de ore, MP3 (128 kb/s)/mufă standard echilibrată: 19 ore, AAC (256 kb/s)/mini-mufă stereo: 20 de ore, AAC (256 kb/s)/mufă standard echilibrată: 19 ore, FLAC (192 kHz/24 de biți)/mini-mufă stereo: 16 ore, FLAC (192 kHz/24 de biți)/mufă standard echilibrată: 15 ore, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/mini-mufă stereo: 10 ore, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/mufă standard echilibrată: 9 ore
Durată încărcare (încărc. completă)
Aprox. 6,5 ore
Baterie încorporată
Baterie reîncărcabilă Li-Ion integrată
Încărcare şi alimentare
Alimentare prin USB (de la computer printr-un port USB)

Stocare media

Dimensiunea memoriei
64 GB

Redare şi afişare

Metode de căutare a muzicii
Toate melodiile, Artist, Anul lansării, Liste de redare, Album, Gen, Compozitor, Înaltă rezoluție, Transferuri recente, Folder, Fișă melodii
Mod de redare a muzicii
Redare aleatorie, Dezactivare repetare, Repetare 1 melodie, Repetare toate, Toată gama, Gamă selectată
Drag & Drop
Da
Rezoluţie afişaj
3,6 inchi (9,1 cm), HD (1280 x 720 de pixeli)
Tip afişaj
Afișaj TFT color cu retroiluminare cu LED-uri
Efecte de sunet
Sursă directă (Direct), egalizator cu 10 benzi, DSEE HX, instrument linearizare fază c.c., normalizator dinamic, procesor vinil
Redare audio
MP3 (.MP3): 32 - 320 kb/s (acceptă rata de biți variabilă (VBR) )/32, 44,1, 48 kHz, WMA (.WMA): 32 - 192kb/s (acceptă rata de biți variabilă (VBR) )/44,1 kHz, FLAC (.flac): 16 biți, 24 de biți/8 - 384 kHz, WAV (.wav): 16 biți, 24 de biți, 32 de biți (număr zecimal/număr întreg)/8 - 384 kHz, AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 16 - 320 kb/s/8 - 48 kHz, HE-AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 32 - 144 kb/s/8 - 48 kHz, Apple Lossless (.mp4, .m4a): 16 biți, 24 de biți/8 - 384 kHz, AIFF (.aif, .aiff, .afc, .aifc): 16 biți, 24, biți 32 biți/8-384 kHz, DSD ( .dsf, .dff): 1 bit/2,8224, 5,6448, 11,2896 MHz, APE (.ape): 8 biți, 16 biți, 24 de biți/8 - 192 kHz (Rapid, Normal, Ridicat), MQA (.mqa.flac): Acceptat

Ieşire căşti (minimufă stereo)

Frecvenţă
20-40.000 Hz
Putere de ieşire maximă (JEITA 16 Ω/mW)
0,4 - 1,1 mW (32 Ω).

Ieşire căşti (mufă standard cu masă separată)

Frecvenţă
20-40.000 Hz
Putere de ieşire maximă (JEITA 16 Ω/mW)
0,4 - 1,1 mW (32 Ω).

Software

Sistem de operare
Android 9.0

Note de subsol

Anulare digitală a zgomotului
-
Mod DAC USB
-

Conectare

CONTACTE
Căști: Mini-mufă stereo, mufă standard echilibrată, memorie externă: Micro SD Micro SDHC Micro SDXC
Capacităţi wireless
Sistem de comunicare: Versiune specificație Bluetooth 5.0, NFC: Da, Profiluri Bluetooth acceptate: Da, Codecuri acceptate (transmisie): Da, Codecuri acceptate (recepție): Nu

Caracteristici

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Fiecare notă, așa cum a fost imaginată de artist

Duceți colecția dvs. de muzică digitală la un alt nivel cu sunetul de înaltă rezoluție. Prin captarea și reproducerea sunetului digital la o rată mai mare decât cea a CD-urilor (24 de biți/96kHz și mai mare), sunetul de înaltă rezoluție vă permite să vă apropiați de înregistrarea originală din studio.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Format nativ DSD la 11,2 MHz/PCM la 384 kHz

Calitate excepțională cu formatul nativ DSD la 11,2 MHz folosind căștile echilibrate și PCM la 384KHz pe 32 de biți.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

S-Master HX™

Amplificatorul digital S-Master HX™ reduce distorsiunile și zgomotul într-o bandă largă de frecvențe, pentru un sunet bogat și amplu.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

DSEE HX™

Funcția de upscaling audio este îmbunătățită și mai mult de procesorul DSEE HX™, care recunoaște în mod inteligent instrumentele, vocile și genurile muzicale. Prin identificarea acestora și energia relativă a sunetului, procesorul poate regenera cu precizie sunetul pierdut în timpul compresiei digitale, pentru o experiență cu fidelitate completă, chiar și cu formate comprimate. Procesorul DSEE HX funcționează chiar și atunci când redați muzică în flux.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Sunet de înaltă rezoluție wireless 

Bucurați-vă de redarea muzicii în flux cu sunet de înaltă rezoluție datorită tehnologiei LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rată de biți de 3 ori mai mare decât a tehnologiei BLUETOOTH® standard, veți beneficia de o experiență de audiție superioară pentru toată muzica dvs. 

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Ieșire echilibrată

Un conector echilibrat cu Ø4,4 mm asigură un sunet mai clar și mai puțin zgomot prin canalele separate, stânga și dreapta, ale căștilor compatibile.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Cadru din aluminiu șlefuit 

Un cadru rigid din aluminiu șlefuit oferă o rezistență ridicată la zgomotul electric, ajutând playerul NW-ZX500 să redea bas puternic și clar.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Bloc de cupru prelucrat prin frezare

În carcasa compactă a dispozitivului Walkman, componentele sunt montate pe un bloc șlefuit realizat din cupru. Grație dimensiunilor mai mari comparativ cu modelele anterioare, blocul asigură o rezistență mai redusă și îmbunătățește împământarea electrică pentru secțiunea digitală, astfel că NW-ZX500 poate reda un sunet și mai clar.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

FT CAP recent dezvoltat

Realizat special pentru Sony și reglat de inginerii Sony, FT CAP (condensator din polimer de înaltă performanță) recent dezvoltat consolidează alimentarea la blocul amplificatorului, pentru o ieșire echilibrată. Aceasta ajută dispozitivul NW-ZX500 să redea instrumente și voci cu sunet extins, plus bas puternic.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Sudură avansată cu conținut de aur 

Conductivitatea excepțională a aurului asigură un nivel minim de pierdere a semnalului. Pentru sunet și voci mai clare, o sudură premium, de nivel audio, fără conținut de plumb și cu o cantitate mică de aur conectează circuitul playerului NW-ZX500 la baterie.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Oscilator cu cristal

Două oscilatoare compacte cu cristal, cu zgomot redus de fază asigură stabilitatea ceasului de precizie la rate de eșantionare cu multipli de 44,1 kHz și 48 kHz. Cu cele două oscilatoare cu cristal, NW-ZX500 poate atinge calitatea sunetului cu un bun raport semnal/zgomot și o reproducere digitală fidelă.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

POSCAP pentru performanță îmbunătățită în gama inferioară

Elementele POSCAP din NW-ZX500 se folosesc pentru a consolida alimentarea blocului amplificatorului pentru ieșire echilibrată, îmbunătățind reproducerea sunetelor în gama inferioară pentru o experiență de ascultare mai extinsă. 

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Condensator electric cu două straturi

Un condensator electric cu două straturi este folosit drept sursă principală de alimentare pentru asigurarea alimentării de la baterie. Deoarece poate alimenta instantaneu cu o cantitate mare de energie, acesta poate reda semnale cu precizie, prevenind căderile bruște de tensiune. Rezultatul este un bas clar și puternic.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Dispunere optimizată a plăcii de circuite

Prin împărțirea blocului audio (evidențiat în roșu) și a blocului de alimentare/digital (în albastru), dispunerea plăcii de circuite a fost optimizată pentru ca zgomotul digital să nu afecteze calitatea sunetului.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Condensatori cu peliculă

Condensatorii de înaltă calitate cu peliculă asigură o tensiune cu răspuns liniar în toate frecvențele, rezultând zgomot și distorsiuni reduse.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

NFC™ cu o singură atingere și Bluetooth® pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicații în câmp apropiat (NFC) și Bluetooth® permit conectarea simplă și rapidă a muzicii. Atingeți dispozitivul cu capacitate NFC de dispozitivul seria NW-ZX500 pentru a-l conecta rapid și fiabil, apoi porniți redarea în flux. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectați-vă prin Bluetooth și sunteți gata de pornire. Este disponibilă compatibilitatea cu sunet LDAC și aptX™ HD.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Procesor de vinil

Redați pieselor dvs. digitale candoarea și personalitatea vinilului și pierdeți-vă din nou în bogăția melodiilor și în dinamica albumelor preferate. Bucurați-vă de reproducerea subtilă a rezonanței de frecvență joasă, a rezistenței ton-braț și a zgomotului de suprafață, care oferă o experiență autentică de ascultare.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Compatibil cu Wi-Fi pentru descărcare directă și redare în flux

Susținut de Android™ și compatibil cu Wi-Fi, NW-ZX500 vă oferă mai multe modalități de a asculta muzică. Bucurați-vă de aplicațiile preferate de muzică și de redare în flux pe dispozitivul Walkman sau conectați-vă la PC pentru a accesa colecția de muzică.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Susținut de Android™

NW-ZX500 este susținut de Android™, ceea ce vă oferă acces facil la o gamă variată de aplicații media și servicii de muzică.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Port USB Type-C™

NW-ZX500 are un port USB Type-C™ pentru conectivitate ușoară cu o gamă de dispozitive.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Dimensiuni compacte și practice

Walkman NW-ZX500 oferă sunet de înaltă calitate într-un dispozitiv compact, astfel că puteți lua oriunde cu dvs. muzica preferată. 

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

IU Casetă

NW-ZX500 are un economizor de ecran și o interfață utilizator specială tip Casetă. Imaginea casetei care apare pe afișajul dispozitivului Walkman® diferă în funcție de codecul muzicii pe care o ascultați.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Autonomie a bateriei de 20 de ore

Aveți până la 20 de ore de redare MP3 la 128 kbps sau până la 18 de ore de redare FLAC cu sunet de înaltă rezoluție la 96 KHz.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Panou tactil mai mare pentru operare ușoară

Panoul tactil de 3,6 inchi de pe NW-ZX500 este cu 16% mai mare decât panoul tactil de pe modelul precedent, NW-ZX300. Gestionarea și ascultarea muzicii n-au fost niciodată mai ușoare.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Spaţiu de stocare extensibil pentru liste de redare fără sfârșit

Pe lângă memoria integrată de 64 GB, există un slot de card SD, care vă permite să luați cu dvs. chiar și cele mai mari colecții de muzică.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Design premium

Cu finisaj de aluminiu de înaltă calitate, carcasa curbată a modelului NW-ZX500 este proiectată să se potrivească în mod confortabil în palmă și intră ușor în buzunar.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Controale intuitive cu taste laterale

Accesați ușor butonul de redare/pauză, schimbați selecția de muzică și reglați volumul cu controalele poziționate convenabil pe panoul lateral.

Imagine cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Fișiere MQA™ redate și decodificate

Master Quality Authenticated este un format audio care comprimă fișierele mari la calitate de studio fără pierderi audibile, ca să beneficiați cu ușurință de muzică cu sunet de înaltă rezoluție pe Walkman®.