NW-ZX500

Bucurați-vă de un sunet excepțional

Compatibil cu Android™ și cu funcție Wi-Fi pentru descărcare și redare în timp real, Walkman® NW-ZX500 vă permite să vă bucurați de un sunet autentic, indiferent de sursa de muzică pe care o alegeți.

Vedeți caracteristicile distinctive ale acestui Walkman®

Aruncați o privire asupra tehnologiei din spatele sunetului autentic.

Sigle Hi-Res Audio și Hi-Res Audio wireless
Calitate ridicată a sunetului
Imagine cu placa de circuite
Proiectat pentru sunet superior
Dispozitivul Walkman® NW-ZX500 în varianta de culoare neagră, susținut de Android™
Descărcare și redare în timp real, prin Wi-Fi
Sigla sunetului de înaltă rezoluţie
Fiecare notă, așa cum a fost imaginată de artist

Duceți colecția dvs. de muzică digitală la un alt nivel cu sunetul de înaltă rezoluție. Prin captarea și reproducerea sunetului digital la o rată mai mare decât cea a CD-urilor (24 de biți/96kHz și mai mare), sunetul de înaltă rezoluție vă permite să vă apropiați de înregistrarea originală din studio.

Sigla DSD
Format nativ DSD la 11,2 MHz/PCM la 384 kHz

Calitate excepțională cu formatul nativ DSD la 11,2 MHz folosind căștile echilibrate și PCM la 384KHz pe 32 de biți.

Siglă S-Master HX™
S-Master HX™

Amplificatorul digital S-Master HX™ reduce distorsiunile și zgomotul într-o bandă largă de frecvențe, pentru un sunet bogat și amplu.

Sigla DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ folosește tehnologie AI pentru a reproduce subtilități acustice și sunete clare, care se pierd deseori prin comprimare audio.

Sunet de înaltă rezoluţie în sistem wireless 

Bucurați-vă de redarea muzicii în flux cu sunet de înaltă rezoluție datorită tehnologiei LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rată de biți de 3 ori mai mare decât a tehnologiei BLUETOOTH® standard, veți beneficia de o experiență de audiție superioară pentru toată muzica dvs. 

Sigle audio de înaltă rezoluţie, wireless și LDAC
Walkman® NW-ZX500 cu ieșire echilibrată
Ieșire echilibrată

Un conector echilibrat cu Ø4,4 mm asigură un sunet mai clar și mai puțin zgomot prin canalele separate, stânga și dreapta, ale căștilor compatibile.

Proiectat pentru sunet superior

Dispozitivul Walkman® NW-ZX500 este proiectat cu precizie, cu materiale și componente de cea mai înaltă calitate, astfel încât să vă bucurați de o experiență de audiție excepțională.

Cadru din aluminiu șlefuit
Cadru din aluminiu șlefuit

Un cadru rigid din aluminiu șlefuit oferă o rezistență ridicată la zgomotul electric, ajutând playerul NW-ZX500 să redea bas puternic și clar.

Bloc de cupru prelucrat prin frezare

În carcasa compactă a dispozitivului Walkman, componentele sunt montate pe un bloc șlefuit realizat din cupru. Grație dimensiunilor mai mari comparativ cu modelele anterioare, blocul asigură o rezistență mai redusă și îmbunătățește împământarea electrică pentru secțiunea digitală, astfel că NW-ZX500 poate reda un sunet și mai clar.

Bloc de cupru înainte de prelucrare
ÎNAINTE DE PRELUCRARE
Bloc de cupru după prelucrare
DUPĂ PRELUCRARE
Prim-plan cu placa de circuite prezentând condensatoarele de film
FT CAP recent dezvoltat

Realizat special pentru Sony și reglat de inginerii Sony, FT CAP (condensator din polimer de înaltă performanță) recent dezvoltat consolidează alimentarea la blocul amplificatorului, pentru o ieșire echilibrată. Aceasta ajută dispozitivul NW-ZX500 să redea instrumente și voci cu sunet extins, plus bas puternic.

Sigle pentru Bluetooth®, NFC™ și Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ cu o singură atingere și Bluetooth® pentru conectivitate instantanee

Tehnologiile NFC și Bluetooth® permit conectarea simplă și rapidă a muzicii. Atingeți dispozitivul cu capacitate NFC de NW-ZC500 pentru a-l conecta rapid și fiabil, apoi porniți redarea în flux. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectați-vă prin Bluetooth și sunteți gata de pornire. Este disponibilă compatibilitatea cu sunet LDAC și aptX™ HD.

Pictogramă procesor de vinil
Procesor de vinil

Redați pieselor dvs. digitale candoarea și personalitatea vinilului și pierdeți-vă din nou în bogăția melodiilor și în dinamica albumelor preferate. Bucurați-vă de reproducerea subtilă a rezonanței de frecvență joasă, a rezistenței ton-braț și a zgomotului de suprafață, care oferă o experiență autentică de ascultare.

Siglă MQA™
Fișiere MQA™ redate și decodificate

Master Quality Authenticated este un format audio care comprimă fișierele mari la calitate de studio fără pierderi audibile, ca să beneficiați cu ușurință de muzică cu sunet de înaltă rezoluție pe Walkman®.

Compatibil cu Wi-Fi pentru descărcare directă și redare în flux

Susținut de Android™ și compatibil cu Wi-Fi, NW-ZX500 vă oferă mai multe modalități de a asculta muzică. Bucurați-vă de aplicațiile preferate de muzică și de redare în flux pe dispozitivul Walkman sau conectați-vă la PC pentru a accesa colecția de muzică.

Vedere laterală cu NW-ZX500 prezentând portul USB Type-C™
Port USB Type-C™

NW-ZX500 are un port USB Type-C™ pentru conectivitate ușoară cu o gamă de dispozitive.

Imagine cu casetă cu bandă
IU Casetă

NW-ZX500 are un economizor de ecran și o interfață utilizator specială tip Casetă. Imaginea casetei care apare pe afișajul dispozitivului Walkman® diferă în funcție de codecul muzicii pe care o ascultați.

Pictogramă Autonomie de 20 de ore a bateriei
Autonomie de 20 de ore a bateriei

Aveți până la 20 de ore de redare MP3 la 128 kbps sau până la 18 de ore de redare FLAC cu sunet de înaltă rezoluție la 96 KHz.

Walkman NW-ZX500 cu panou tactil mare
Panou tactil mai mare pentru operare ușoară

Panoul tactil de 3,6 inchi de pe NW-ZX500 este cu 16% mai mare decât panoul tactil de pe modelul precedent, NW-ZX300. Gestionarea și ascultarea muzicii n-au fost niciodată mai ușoare.

Vedere laterală cu dispozitivul Walkman NW-ZX500 prezentând slotul pentru carduri SD
Spaţiu de stocare extensibil pentru liste de redare fără sfârșit

Pe lângă memoria integrată de 64 GB, există un slot de card SD, care vă permite să luați cu dvs. chiar și cele mai mari colecții de muzică.

Dimensiuni compacte și practice

Walkman NW-ZX500 oferă sunet de înaltă calitate într-un dispozitiv compact, astfel că puteți lua oriunde cu dvs. muzica preferată. 

Design premium

Cu finisaj de aluminiu de înaltă calitate, carcasa curbată a modelului NW-ZX500 este proiectată să se potrivească în mod confortabil în palmă și intră ușor în buzunar.

Vedere laterală cu dispozitivul Walkman NW-ZX500 cu comenzi laterale
Controale intuitive cu taste laterale

Accesați ușor butonul de redare/pauză, schimbați selecția de muzică și reglați volumul cu controalele poziționate convenabil pe panoul lateral.

Atât de captivant. Atât de real.

Lăsați-vă captivat de sunet. Atât de real, ca și cum ați fi acolo, la un concert în direct sau alături de artist în studio. Cu 360 Reality Audio, muzica este mai captivantă ca oricând. Cu seria NW-ZX500 vă puteți bucura de tehnologia 360 Reality Audio.

Specificaţii şi funcţii

Compatibil cu funcția de sunet de înaltă rezoluție, NW-ZX500 este realizat cu precizie pentru a oferi sunet cu adevărat autentic dintr-o gamă variată de surse de muzică. Cu Android™ și Wi-Fi, vă puteți bucura de aplicațiile preferate de muzică și de redare în flux pe dispozitivul Walkman® sau vă puteți conecta la PC pentru a accesa colecția de muzică. Ascultarea muzicii preferate nu a fost niciodată mai ușoară.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Amplificator digital S-Master HX™ pentru o calitate pură a sunetului

  • Conversia extinsă DSEE HX™ restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Ieșire echilibrată pentru zgomot mai redus și sunet mai clar, φ 4,4

  • Folosiți conexiunea Wi-Fi pentru a reda în flux și a descărca muzică cu aplicațiile Android preferate

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor