WALKMAN® A50 DIN SERIA A

Specificaţii şi funcţii complete

NW-A50 SERIES

Preț recomandat

924,60 LEI

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
Aprox. 55,7 x 97,3 x 10,8 mm (2,20 x 3,84 x 0,43 inchi)
Greutate
Aprox. 99 g/3,50 oz

Alimentare

AUTONOMIA BATERIEI: REDARE CONTINUĂ MUZICĂ (CU APLICAȚIA MUSIC)
AAC (256 kb/s)/Funcția de anulare a zgomotelor activată: Aprox. 33 de ore, AAC (256 kb/s)/Funcția de anulare a zgomotelor dezactivată: Aprox. 39 de ore, AAC (256 kb/s)/Modul de sunet ambiental activat: Aprox. 27 de ore, AAC (256 kb/s)/Modul de sunet ambiental dezactivat: Aprox. 39 de ore, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/Anulare zgomot pornită: Aprox. 22 de ore, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/Modul de sunet ambiental activat: Aprox. 20 de ore, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/Modul de sunet ambiental dezactivat: Aprox. 25 de ore, DSD (2.8224 MHz/1 bit)/Anulare zgomot oprită: Aprox. 25 ore, FLAC (192kHz/24 biţi)/Anulare zgomot oprită: Aprox. 30 ore, FLAC (192kHz/24 biţi)/Anulare zgomot pornită: Aprox. 27 ore, FLAC (192 kHz/24 de biți)/Modul de sunet ambiental activat: Aprox. 23 de ore, FLAC (192 kHz/24 de biți)/Modul de sunet ambiental dezactivat: Aprox. 30 de ore, FLAC (96 kHz/24 biţi)/Anulare zgomot oprită: Aprox. 39 ore, FLAC (96 kHz/24 biţi)/Anulare zgomot pornită: Aprox. 32 ore, FLAC (96 kHz/24 de biți)/Modul de sunet ambiental activat: Aprox. 27 de ore, FLAC (96 kHz/24 de biți)/Modul de sunet ambiental dezactivat: Aprox. 39 de ore, MP3 (128 kb/s)/Modul de sunet ambiental activat: Aprox. 30 de ore, MP3 (128 kb/s)/Modul de sunet ambiental dezactivat: Aprox. 45 de ore, MP3 (128 kbps)/Anulare zgomot oprită: Aprox. 45 ore, MP3 (128 kbps)/Anulare zgomot pornită: Aprox. 37 ore
Note privind autonomia bateriei la redarea continuă de muzică
Valorile afișate în această secțiune reprezintă durata de funcționare aproximativă a bateriei atunci când se redă continuu conținutul la setările implicite. Chiar dacă playerul este oprit pentru o perioadă îndelungată, se consumă un mic nivel de încărcare a bateriei. Durata de funcționare a bateriei poate să difere în funcție de setarea de volum, de condițiile de utilizare și de temperatura ambiantă. Bateria se consumă considerabil atunci când ecranul este activat. Durata de funcționare a bateriei devine cu aproximativ 70 % mai scurtă atunci când sunt active anumite setări de calitate a sunetului.
Timp de încărcare (încărcare rapidă)
-
Durată încărcare (încărc. completă)
aprox. 4 ore
Baterie încorporată
Baterie reîncărcabilă Li-Ion integrată
Încărcare şi alimentare
Alimentare prin USB (de la computer printr-un port USB)

Stocare media

Dimensiunea memoriei
16 GB, micro SD, micro SDHC, micro SDXC

Redare şi afişare

Mod de redare a muzicii
Redare aleatorie, Dezactivare repetare, Repetare 1 melodie, Repetare toate, Toată gama, Gamă selectată
Efecte de sunet
Egalizator cu 6 benzi, DSEE HX, instrument liniarizare fază c.c., normalizator dinamic, VPT, ClearAudio+, Clear Phase, procesor vinil
Redare audio
AAC ( .mp4, .m4a, .3gp): 16-320 kb/s/8-48 kHz, AIFF ( .aif, .aiff, .afc, .aifc): 16, 24, 32 de biți/8-384 kHz, APE ( .ape): 8, 16, 24 de biţi/8 - 192 kHz (rapid, normal, ridicat), Apple Lossless ( .mp4, .m4a): 16, 24 de biți/8-384 kHz, DSD ( .dsf, .dff): 1 bit/2,8224, 5,6448, 11,2896 MHz *La ieșire se face conversia sunetului în format liniar PCM., FLAC ( .flac): 16, 24 de biți/8-384 kHz, HE-AAC ( .mp4, .m4a, .3gp): 32-144 kbps/8-48 kHz, MP3 (.MP3): 32 - 320 kbps (acceptă rata de biți variabilă (VBR))/32, 44,1, 48 kHz, MQA ( .mqa.flac): Acceptat, WAV ( .WAV): 16, 24, 32 de biți (număr zecimal/număr întreg)/8-384 kHz, WMA ( .WMA): 32 - 192 kbps (acceptă rata de biți variabilă (VBR))/44,1 kHz
Note redare audio
Este posibil ca frecvența de eșantionare să nu corespundă pentru toate codificatoarele. Nu pot fi redate fișiere protejate prin drepturi de autor. Sunt incluse ratele de biți nestandardizate sau negarantate, în funcție de frecvența de eșantionare. Nu pot fi redate fișierele de 4 GB (APE de 2 GB) sau mai mari. Acest produs recunoaște sursele audio care depășesc calitatea CD (cuantificare la 44,1 kHz/16 biți) și calitatea DAT (cuantificare la 48 kHz/16 biți) drept Sunet de înaltă rezoluție. Simbolul „HR” este afișat pentru sursele de sunet de înaltă rezoluție. Pentru frecvența de eșantionare de peste 352,8 kHz, se va realiza redarea cu conversie de nivel inferior.
Rezoluţie afişaj
7,8 cm (3,1 inchi), WVGA (800 x 480 de pixeli)
Tip afişaj
Afișaj TFT color cu retroiluminare cu LED-uri
Drag & Drop
Da
Tuner FM
Nu
Metode de căutare a muzicii
Toate melodiile, Artist, Anul lansării, Liste de redare, Album, Gen, Compozitor, Înaltă rezoluție, Transferuri recente, SensMe, Canale, Folder
Note redare fotografii
-

Durabilitate

Rezistenţă la apă
-

Ieşire căşti (minimufă stereo)

Frecvenţă
20-40.000 Hz
Putere de ieşire maximă (JEITA 16 Ω/mW)
35 mW + 35 mW

Ieşire căşti (mufă standard cu masă separată)

Frecvenţă
-
Putere de ieşire maximă (JEITA 16 Ω/mW)
-

Software

Sistem de operare
Sistem de operare original Sony

Conectare

CONTACTE
Căști: Minimufă stereo, PORT WM (terminal cu mai multe conexiuni): 22 de pini, USB de mare viteză (compatibil USB 2.0)
Capacităţi wireless
Codecuri acceptate (recepție): SBC, LDAC, AAC, Codecuri acceptate (transmisie): SBC, LDAC, aptX, aptX HD, NFC: Da, Profiluri Bluetooth acceptate: A2DP, AVRCP, Sistem de comunicare: Specificație Bluetooth versiunea 4.2

Opţiuni de culoare

redgoldgreenblueblack

Ce este în cutie

  • Walkman (1)
  • Cablu USB (1)
  • Ghid de iniţiere
  • Manual de instrucţiuni
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Culori în armonie

Noua gamă h.ear are culori care se potrivesc perfect stilului dvs. de viață. Tonurile se potrivesc cu o gamă largă de nuanțe și culori. Încercați-le cu ținuta preferată, se potrivesc perfect într-o armonie fără efort.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Design curbat elegant

Cu un design curbat premium al carcasei din aluminiu, NW-A50 poate fi ținut ergonomic și încape în palma dvs. 

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

Cu sunetul de înaltă rezoluție, vă puteți bucura de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, pentru a avea senzația că artistul cântă în fața dvs.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

S-Master HX™ vă oferă sunet de înaltă rezoluţie la calitate maximă

Fiind optimizat pentru sunet de înaltă rezoluţie, amplificatorul S-Master HX™ reduce distorsiunea şi zgomotul, ceea ce vă permite să vă bucuraţi de toate sunetele subtile ale muzicii.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Noul algoritm AI DSEE HX analizează tipul melodiei

Conversia audio extinsă este îmbunătățită și mai mult de noul nostru procesor DSEE HX, care recunoaște în mod inteligent instrumentele și genurile de muzică. Realismul și vivacitatea diferitelor instrumente, inclusiv ale vocii umane, sunt caracterizate inerent de armonici de înaltă frecvență. Prin identificarea instrumentelor și a energiei relative a sunetului, procesorul DSEE HX îmbunătățit poate reconstrui cu precizie sunetul pierdut în timpul compresiei digitale, pentru a oferi o experiență fidelă chiar și în cazul formatelor audio puternic comprimate.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Cadru rigid din aluminiu șlefuit 

Cadrul din aluminiu șlefuit premium oferă o rigiditate superioară pentru impedanță redusă și sunet clar și stabil, precum și bas puternic.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Lipire fără plumb de cea mai înaltă calitate, cu conținut de aur

Pentru sunet și voci mai clare, o sudură de înaltă calitate, fără conținut de plumb și cu o cantitate mică de aur este folosită pentru a conecta circuitul dispozitivului NW-A50 la baterie. Conductivitatea excepțională a aurului asigură un nivel minim de pierdere a semnalului.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Placă de circuite cu o placă de aur pentru bas puternic

Dispozitivul NW-A50 are o placă integrată și arcuri ale contactelor care conectează direct placa de circuite și cadrul din aluminiu șlefuit, ambele fiind placate cu aur. Rezultatele sunt bas puternic și sunete clare din gama medie.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Butoane evoluate

Controlați muzica cu ușurință, prin intermediul butoanelor laterale de pe dispozitivul NW-A50. Forma și poziția butoanelor de redare/pauză, de selectare a melodiilor și de modificare a volumului de pe panoul lateral permit utilizarea simplă, chiar și prin pipăire. 

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

LDAC™: pentru transmisia conţinutului audio de înaltă rezoluţie

Bucurați-vă de muzică la o calitate mai bună decât cea a unui CD cu transmisia wireless a sunetului LDAC™. LDAC folosește conexiunea BLUETOOTH® obișnuită, dar transferul are loc la o rată maximă de transfer al datelor de până la 990 kb/s, aproximativ de trei ori mai mare decât cea a altor profiluri audio. Rezultatul constă într-o audiție wireless îmbunătățită, mult mai apropiată de cea dorită de artist. 

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Tehnologie NFC™ printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicații în câmp apropiat (NFC™) și BLUETOOTH® permit conectarea simplă și rapidă a muzicii. Atingeți dispozitivul cu capacitate NFC™ de dispozitivul seria NW-A50 pentru a-l conecta rapid și fiabil, apoi porniți redarea în flux.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Anulare digitală a zgomotului pentru ca nimic să nu vă distragă atenţia

Când se utilizează cu căștile IER-NW500N/NE compatibile, funcția de anulare digitală a zgomotului a dispozitivului seria NW-A50 reduce zgomotul ambiant pe care îl auziți, în mod normal, în jur. Microfoanele încorporate în căști interacționează cu motorul de anulare digitală a zgomotului pentru a elimina zgomotele nedorite.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Funcţia DAC USB face ca muzica redată de pe computer să sune şi mai bine

Folosiți dispozitivul seria NW-A50 ca DAC USB (convertor digital-analogic) prin împerecherea cu un PC sau cu un computer Mac. Când conectați și activați dispozitivul seria NW-A50 prin cablul USB inclus, acesta înlocuiește procesarea obișnuită a sunetului, realizată de computer, cu procesarea sa hardware proprie, foarte fin reglată. Acum, indiferent dacă sunteți acasă sau la birou, într-o cafenea sau faceți naveta, vă puteți bucura întotdeauna de calitatea premium a sunetului.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Mod de recepție BLUETOOTH® pentru muzica de pe smartphone

Redați muzică în flux pe dispozitivul NW-A50 prin Bluetooth® și printr-o conexiune cu smartphone-ul, pentru a da muzicii un impuls așa cum numai NW-A50 o poate face. Piesele preferate vor beneficia de conversia de la digital la audio și de upscaling DSEE HX, precum și de procesorul de vinil și de funcția de egalizare.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Ascultați mai mult cu o autonomie a bateriei până la 45 de ore 

Perfecte pentru cei care fac naveta sau dacă doriţi să ascultaţi muzică toată ziua; când sunt încărcate complet, puteţi avea parte de până la 45 de ore de muzică.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Stocați chiar mai multă muzică cu slotul de card microSD

Extindeți memoria deja de dimensiuni mari a dispozitivului NW-A50 cu un card microSD: introduceți unul în slot pentru a vă bucura de liste de redare fără sfârșit și chiar și de cele mai mari colecții de muzică în timpul deplasărilor.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Procesor de vinil

Redați pieselor dvs. digitale candoarea și personalitatea vinilului și pierdeți-vă din nou în bogăția melodiilor și în dinamica albumelor preferate. Bucurați-vă de reproducerea subtilă a rezonanței de frecvență joasă, a rezistenței ton-braț și a zgomotului de suprafață, care oferă o experiență autentică de ascultare.

Opțiuni de presetări pentru egalizator și niveluri particularizate

Pentru ton autentic și sunet care se potrivește cu categoria de muzică pe care o ascultați, NW-A50 are o serie de presetări pentru egalizator. Sau folosiți nivelurile particularizate pentru a crea propriul dvs. sunet de egalizator.

Imagine cu Walkman® A50 din seria A

Ecran de redare și denumire a listelor de redare în interfața de utilizare

Interfața de utilizare intuitivă a dispozitivului NW-A50 vă permite să redați, să căutați, să derulați rapid înainte și să repetați ușor și cursiv. Ascultați piesele preferate așa cum doriți, folosind opțiunile ecranului de redare pentru a crea ușor și a denumi listele de redare.