PREMIUM

Walkman® A50 din seria A

NW-A50 SERIES
Imagine cu Walkman® A50 din seria A

redgoldgreenblueblack

16 GB

NW-A55L

Preț recomandat

924,60 LEI

Imagini cu Walkman® A50 din seria A
Imagini cu Walkman® A50 din seria A
Imagini cu Walkman® A50 din seria A
Imagini cu Walkman® A50 din seria A
Imagini cu Walkman® A50 din seria A
Imagini cu Walkman® A50 din seria A
Imagini cu Walkman® A50 din seria A
Imagini cu Walkman® A50 din seria A
Imagini cu Walkman® A50 din seria A
Siglă h.ear
Ascultaţi culorile proprii

Armonizați-vă viața cu culorile gamei h.ear. Sunt disponibile în cinci nuanțe, fiecare pe măsura stilului și universului dvs.

Găsiți-vă stilul. Sunet superior.

Cu un design ergonomic premium, dispozitivul NW-A50 oferă fidelitatea incredibilă a sunetului de înaltă rezoluție, plus conversie audio extinsă cu tehnologia avansată DSEE HX și procesorul de vinil.

Culori în armonie

Noua gamă h.ear are culori care se potrivesc perfect stilului dvs. de viață. Tonurile se potrivesc cu o gamă largă de nuanțe și culori. Încercați-le cu ținuta preferată, se potrivesc perfect într-o armonie fără efort.

Auziţi diferenţa
Siglă sunet de înaltă rezoluție și sigle 24 biți și 16 biți

De 3,2 ori mai multe date transmise

Sunet cu adevărat autentic cu funcția de sunet de înaltă rezoluție

Veți avea senzația că artistul interpretează chiar în fața dvs. cu un sunet de înaltă rezoluție, de calitate superioară CD-urilor, care reproduce cu fidelitate chiar și cele mai subtile nuanțe ale sunetului de calitate din studio.

Pictogramă DSD
 Redare DSD

Bucurați-vă de sunetul natural și de detaliile intense ale formatului audio DSD, grație conversiei PCM de înaltă calitate oferite de seria NW-A50.

Sigla DSEE HX
Conversie audio extinsă cu tehnologia DSEE HX 

Aduceți la fidelitate deplină chiar și formatele audio extrem de comprimate cu procesorul nostru avansat DSEE HX, care folosește inteligența artificială pentru a analiza cu exactitate tipul melodiei, instrumentația și genurile muzicale. 

Pictogramă S-Master HX™
S-Master HX™ pentru sunet de înaltă rezoluţie 

Bucurați-vă de toate subtilitățile muzicii cu S-Master HX™, care redă sunet de înaltă rezoluție la calitate maximă, cu nivel redus de distorsiuni și zgomot.

Proiectat cu precizie pentru sunet superior
Cadru rigid din aluminiu șlefuit pentru calitate îmbunătățită a sunetului

Cadrul din aluminiu șlefuit premium oferă o rigiditate superioară pentru impedanță redusă și sunet clar și stabil, precum și bas puternic.

Sudură avansată, cu conținut de aur, pentru sunet mai clar

Conductivitatea aurului asigură o pierdere minimă a semnalului. Pentru un sunet și o voce mai clare, circuitul NW-A50 este conectat la baterie printr-o sudură de calitate, fără plumb, cu o cantitate mică de aur. 

Sudură care conține aur
Placă de circuite placată cu aur
PLACĂ DE CIRCUITE PLACATĂ CU AUR
Arcuri de contact
arcuri de contact
Placă circuite și arcuri contact placate cu aur, impedanță mică

Placa integrată și arcurile de contact ale dispozitivului NW-A50, care conectează placa de circuite la carcasa din aluminiu prelucrată prin frezare, sunt ambele placate cu aur. Rezultatele: forța basului și claritatea notelor din gama medie.

Design curbat elegant, butoane evoluate

Ergonomic, cu un corp de aluminiu de calitate, curbat, NW-A50 se potrivește perfect în palmă. Butoanele laterale vă permit să controlați ușor muzica. Poziționarea butoanelor de redare/pauză, de selectare și de volum de pe panoul lateral vă permite controlați ușor dispozitivul. 

Designul anterior al butoanelor
DESIGN ANTERIOR
Designul nou al corpului și al butoanelor
CORP ȘI BUTOANE NOI
Pictogramă LDAC BLUETOOTH®
Redare în timp real prin BLUETOOTH® 

LDAC™ folosește o conexiune BLUETOOTH® convențională, însă transferă datele la o rată maximă de 990 kbps, de trei ori mai mare decât alte profiluri. Rezultatul: audiție wireless optimizată, mai apropiată de intenția artistului. Compatibilitatea cu standardul aptX™ HD este disponibilă prin actualizare firmware.

Funcția de anulare a zgomotului reduce la minimum sunetele exterioare

Doriți să rămâneți singur cu melodiile dvs.? Activați funcția de anulare a zgomotului, iar căștile compatibile IER-NW500N/NE vor conlucra cu dispozitivul NW-A50 pentru a bloca sunetele din exterior. 

Modul de sunet ambiental vă permite să auziți informațiile esențiale

Când folosiți căștile compatibile IER-NW500N/NE, activați modul de sunet ambiental pentru a auzi și sunetele externe, nu doar muzica.

Funcție DAC prin USB
Cu funcția USB DAC, muzica redată de pe computer sună și mai bine 

Folosiți NW-A50 ca USB DAC (Digital-Analog Converter - convertor digital-analogic) prin asocierea cu un PC sau Mac. Când este conectată și activată prin cablul USB furnizat, seria NW-A50 înlocuiește procesarea obișnuită a computerului cu o procesare hardware proprie bine reglată. 

Pictogramă LDAC
Mod de recepție BLUETOOTH® pentru muzica de pe smartphone

Transmiteți muzica prin NW-A50, prin Bluetooth® și o conexiune la smartphone și optimizați melodiile în stilul NW-A50. Piesele preferate beneficiază de conversia extinsă S-Master HX și DSEE HX, de procesorul de vinil și de egalizator.

Specificaţii şi funcţii

Duceți muzica la un nou nivel cu fidelitatea incredibilă a sunetului de înaltă rezoluție și cu culori potrivite stilului dvs. NW-A50 este conceput cu precizie și are piese de calitate, precum un cadru rigid din aluminiu șlefuit și sudură a circuitelor de nivel audio, fără conținut de plumb, placată cu aur, pentru sunet extrem de clar. Funcția DSEE HX îmbunătățită restaurează fișiere audio comprimate și puteți reda în flux prin BLUETOOTH® cu LDAC pentru a păstra detaliile din fiecare piesă.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Amplificator digital S-Master HX™ pentru o calitate pură a sunetului

  • DSEE HX Al analizează tipul melodiei și restaurează fișierele audio comprimate

  • Tehnologie BLUETOOTH® cu LDAC, pentru păstrarea calității sunetului în mod wireless

  • Funcție de receptor BLUETOOTH®

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor