WALKMAN® A100 DIN SERIA A

Specificaţii şi funcţii complete

NW-A100 SERIES

Preț recomandat

1.618,40 LEI

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
Aprox. 55,9 mm x 98,9 mm x 11 mm/2,21 inchi x 3,90 inchi x 0,44 inchi
Greutate
Aprox. 103 g/3,64 oz

Alimentare

Dur. util. bat. - red. cont. muz.
MP3 (128 kb/s)/Modul de sunet ambiental activat: 20 de ore, MP3 (128 kb/s)/Modul de sunet ambiental dezactivat: 26 de ore, AAC (256 kb/s)/Modul de sunet ambiental activat: 18 ore, AAC (256 kb/s)/Modul de sunet ambiental dezactivat: 24 de ore, FLAC (192 kHz/24 de biți)/Modul de sunet ambiental activat: 12 ore, FLAC (192 kHz/24 de biți)/Modul de sunet ambiental dezactivat: 16 ore, FLAC (2,8224 MHz/1 bit)/Modul de sunet ambiental activat: 8 ore, FLAC (2,8224 MHz/1 bit)/Modul de sunet ambiental dezactivat: 11 ore, MP3 (128 kb/s)/Funcția de anulare a zgomotelor activată: 21 de ore, MP3 (128 kb/s)/Funcția de anulare a zgomotelor dezactivată: 26 de ore, AAC (256 kb/s)/Funcția de anulare a zgomotelor activată: 19 ore, AAC (256 kb/s)/Funcția de anulare a zgomotelor dezactivată: 24 de ore, FLAC (192 kHz/24 de biți)/Funcția de anulare a zgomotelor activată: 13 ore, FLAC (192 kHz/24 de biți)/Funcția de anulare a zgomotelor dezactivată: 16 ore, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/Funcția de anulare a zgomotelor activată: 9 ore, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/Funcția de anulare a zgomotelor dezactivată: 11 ore,
Durată încărcare (încărc. completă)
Aprox. 5,5 ore
Baterie încorporată
Baterie reîncărcabilă Li-Ion integrată
Încărcare şi alimentare
Alimentare prin USB (de la computer printr-un port USB)

Redare şi afişare

Metode de căutare a muzicii
Toate melodiile, Artist, Anul lansării, Liste de redare, Album, Gen, Compozitor, Înaltă rezoluție, Transferuri recente, Folder, Fișă melodii
Mod de redare a muzicii
Redare aleatorie, Dezactivare repetare, Repetare 1 melodie, Repetare toate, Toată gama, Gamă selectată
Drag & Drop
Da
Rezoluţie afişaj
3,6 inchi (9,1 cm), HD (1280 x 720 de pixeli)
Tip afişaj
Afișaj TFT color cu retroiluminare cu LED-uri
Efecte de sunet
Sursă directă (Direct), egalizator cu 10 benzi, DSEE HX, instrument linearizare fază c.c., normalizator dinamic, ClearAudi+, procesor vinil
Redare audio
MP3 (.MP3): 32 - 320 kb/s (acceptă rata de biți variabilă (VBR) )/32, 44,1, 48 kHz, WMA (.WMA): 32 - 192 kb/s (acceptă rata de biți variabilă (VBR) )/44,1 kHz, FLAC (.flac): 16 biți, 24 de biți/8 - 384 kHz, WAV (.wav): 16 biți, 24 de biți, 32 de biți (număr zecimal/număr întreg)/8 - 384 kHz, AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 16 - 320 kb/s/8 - 48 kHz, HE-AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 32 - 144 kb/s/8 - 48 kHz, Apple Lossless (.mp4, .m4a): 16 biți, 24 de biți/8 - 384 kHz, AIFF (.aif, .aiff, .afc, .aifc): 16 biți, 24 de biți, 32 de biți/8 - 384 kHz, DSD (.dsf, .dff): 1 bit/2,8224, 5,6448, 11,2896 MHz *la ieșire se face conversia sunetului în format liniar PCM., APE (.ape): 8 biți, 16 biți, 24 de biți/8 - 192 kHz (Rapid, Normal, Ridicat), MQA (.mqa.flac): Acceptat

Ieşire căşti (minimufă stereo)

Frecvenţă
20-40.000 Hz
Putere de ieşire maximă (JEITA 16 Ω/mW)
35 mW + 35 mW

Software

Sistem de operare
Android 9.0

Note de subsol

Anulare digitală a zgomotului
Anulare digitală a zgomotului pentru mediul NC selectat: AINC complet automat, Autobuz/Tren, Avion, Birou
Mod DAC USB
-

Conectare

CONTACTE
Căști: Mini-mufă stereo, memorie externă: Micro SD Micro SDHC Micro SDXC
Capacităţi wireless
Sistem de comunicare: Versiune specificație Bluetooth 5.0, NFC: Da, Profiluri Bluetooth acceptate: Da, Codecuri acceptate (transmisie): Da, Codecuri acceptate (recepție): Nu

Opţiuni de culoare

redorangegreenblueblack

Caracteristici

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Culori în armonie

Noua gamă h.ear este disponibilă în diverse culori, pentru a se asorta perfect cu stilul dvs. de viață. Tonurile se asortează cu un întreg spectru de nuanțe și culori diferite. Încercați-le cu ținuta preferată, se potrivesc perfect într-o armonie fără efort.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

O manifestare a stilului, o celebrare a sunetului.

Susținut de Android™ și dotat cu funcții de descărcare directă și redare în flux prin Wi-Fi, atrăgătorul dispozitiv din seria NW-A100 vă permite să vă bucurați de muzică așa cum doriți.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

Cu sunetul de înaltă rezoluție, vă puteți bucura de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, pentru a avea senzația că artistul cântă în fața dvs.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Sunet de înaltă rezoluție wireless

Bucurați-vă de redarea muzicii cu sunet de înaltă rezoluție datorită tehnologiei LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rată de biți de 3 ori mai mare decât a tehnologiei BLUETOOTH® standard, veți beneficia de o experiență de audiție superioară pentru toată muzica dvs.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

S-Master HX™ vă oferă sunet de înaltă rezoluţie la calitate maximă

Bucurați-vă de toate subtilitățile muzicii cu amplificatorul digital S-Master HX™, care redă sunet de înaltă rezoluție la calitate maximă, cu nivel redus de distorsiuni și zgomot.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

DSEE HX™

Funcția de upscaling audio este îmbunătățită și mai mult de procesorul DSEE HX™, care recunoaște în mod inteligent instrumentele, vocile și genurile muzicale. Prin identificarea acestora și energia relativă a sunetului, procesorul poate regenera cu precizie sunetul pierdut în timpul compresiei digitale, pentru o experiență cu fidelitate completă, chiar și cu formate comprimate. Procesorul DSEE HX funcționează chiar și atunci când redați muzică în flux.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Redare DSD

Bucurați-vă de sunetul natural și de detaliile precise ale formatelor audio DSD de până la 11,2 MHz, grație conversiei PCM de înaltă calitate a dispozitivului din seria NW-A100.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

NFC™ cu o singură atingere și Bluetooth® pentru conectivitate instantanee

Tehnologiile NFC și Bluetooth permit conectarea simplă și rapidă a muzicii. Atingeți dispozitivul cu NFC de dispozitivul din seria NW-A100 pentru a-l conecta rapid și fiabil, apoi porniți redarea în flux. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectați-vă prin Bluetooth și sunteți gata de pornire. Este disponibilă compatibilitatea cu sunet LDAC și aptX™ HD.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Cadru rigid din aluminiu șlefuit pentru calitate îmbunătățită a sunetului

Cadrul din aluminiu șlefuit premium oferă o rigiditate superioară pentru impedanță redusă și sunet clar și stabil, precum și bas puternic.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Condensator cu peliculă

În etapa de amplificare se folosesc condensatoare cu peliculă de înaltă calitate, pentru a ajuta dispozitivul din seria NW-A100 să redea sunete naturale, transparente și extinse din gama înaltă.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Rezistență pentru sunet fin

Rezistența pentru sunet fin montată pe suprafață asigură o distribuție uniformă și eficientă a alimentării către componentele circuitului, pentru o calitate constant înaltă a sunetului.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Dispunere optimizată a plăcii de circuite

Prin împărțirea blocului audio (evidențiat în roșu) și a blocului de alimentare/digital (în albastru), dispunerea plăcii de circuite a fost optimizată pentru ca zgomotul digital să nu afecteze calitatea sunetului.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Sudură avansată, cu conținut de aur, pentru sunet mai clar

Conductivitatea aurului asigură o pierdere minimă a semnalului. Pentru un sunet și o voce mai clare, circuitul dispozitivului din seria NW-A100 este conectat la baterie printr-o sudură de calitate, fără plumb, cu o cantitate mică de aur.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Susținut de Android™

Dispozitivul din seria NW-A100 este susținut de Android™, ceea ce vă oferă acces facil la o gamă variată de aplicații media și servicii de muzică.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Compatibil cu Wi-Fi pentru descărcare directă și redare în flux

Susținut de Android™ și compatibil cu Wi-Fi, dispozitivul din seria NW-A100 oferă multe modalități de a asculta muzică. Bucurați-vă de aplicațiile preferate de muzică și de redare în flux pe dispozitivul Walkman sau conectați-vă la PC și accesați colecția muzicală.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

IU Casetă

Ca un omagiu pentru emblematicul model TPS-L2, dispozitivul Walkman original din 1979, dispozitivul din seria NW-A100 oferă interfața și economizorul de ecran Casetă. Imaginea casetei care apare pe afișajul dispozitivului Walkman® variază în funcție de codecul prin care este codificată muzica pe care o redați.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Port USB Type-C™

Dispozitivul din seria NW-A100 are un port USB Type-C™ pentru conectivitate ușoară cu o gamă de dispozitive.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Stocați chiar mai multă muzică cu slotul de card microSD

Extindeți memoria deja de dimensiuni mari a dispozitivului din seria NW-A100 cu un card microSD: introduceți unul în slot pentru a vă bucura de liste de redare fără sfârșit și chiar și de cele mai mari colecții de muzică în timpul deplasărilor.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Autonomie a bateriei de până la 26 de ore

Când produsul este încărcat complet, vă puteți bucura de 26 de ore de redare a fișierelor MP3 la 128 kbps. Perfect pentru naveta zilnică sau când hoinăriți pur și simplu.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Procesor de vinil

Redați pieselor dvs. digitale candoarea și personalitatea vinilului și pierdeți-vă din nou în bogăția melodiilor și în dinamica albumelor preferate. Bucurați-vă de reproducerea subtilă a rezonanței de frecvență joasă, a rezistenței ton-braț și a zgomotului de suprafață, care oferă o experiență autentică de ascultare.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Fișiere MQA™ redate și decodificate

Dispozitivul din seria NW-A100 poate reda și decodifica fișiere MQA™, astfel încât să puteți reda și mai multă muzică de calitate fără pierderi.