WALKMAN® A100 DIN SERIA A

Specificaţii şi funcţii complete

NW-A100 SERIES

Preț recomandat

1.618,40 LEI

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
Aprox. 55,9 mm x 98,9 mm x 11 mm/2,21 inchi x 3,90 inchi x 0,44 inchi
Greutate
Aprox. 103 g/3,64 oz

Alimentare

Dur. util. bat. - red. cont. muz.
MP3 (128 kb/s)/Modul de sunet ambiental activat: 20 de ore, MP3 (128 kb/s)/Modul de sunet ambiental dezactivat: 26 de ore, AAC (256 kb/s)/Modul de sunet ambiental activat: 18 ore, AAC (256 kb/s)/Modul de sunet ambiental dezactivat: 24 de ore, FLAC (192 kHz/24 de biți)/Modul de sunet ambiental activat: 12 ore, FLAC (192 kHz/24 de biți)/Modul de sunet ambiental dezactivat: 16 ore, FLAC (2,8224 MHz/1 bit)/Modul de sunet ambiental activat: 8 ore, FLAC (2,8224 MHz/1 bit)/Modul de sunet ambiental dezactivat: 11 ore, MP3 (128 kb/s)/Funcția de anulare a zgomotelor activată: 21 de ore, MP3 (128 kb/s)/Funcția de anulare a zgomotelor dezactivată: 26 de ore, AAC (256 kb/s)/Funcția de anulare a zgomotelor activată: 19 ore, AAC (256 kb/s)/Funcția de anulare a zgomotelor dezactivată: 24 de ore, FLAC (192 kHz/24 de biți)/Funcția de anulare a zgomotelor activată: 13 ore, FLAC (192 kHz/24 de biți)/Funcția de anulare a zgomotelor dezactivată: 16 ore, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/Funcția de anulare a zgomotelor activată: 9 ore, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/Funcția de anulare a zgomotelor dezactivată: 11 ore,
Durată încărcare (încărc. completă)
Aprox. 5,5 ore
Baterie încorporată
Baterie reîncărcabilă Li-Ion integrată
Încărcare şi alimentare
Alimentare prin USB (de la computer printr-un port USB)

Redare şi afişare

Metode de căutare a muzicii
Toate melodiile, Artist, Anul lansării, Liste de redare, Album, Gen, Compozitor, Înaltă rezoluție, Transferuri recente, Folder, Fișă melodii
Mod de redare a muzicii
Redare aleatorie, Dezactivare repetare, Repetare 1 melodie, Repetare toate, Toată gama, Gamă selectată
Drag & Drop
Da
Rezoluţie afişaj
3,6 inchi (9,1 cm), HD (1280 x 720 de pixeli)
Tip afişaj
Afișaj TFT color cu retroiluminare cu LED-uri
Efecte de sunet
Sursă directă (Direct), egalizator cu 10 benzi, DSEE HX, instrument linearizare fază c.c., normalizator dinamic, ClearAudi+, procesor vinil
Redare audio
MP3 (.MP3): 32 - 320 kb/s (acceptă rata de biți variabilă (VBR) )/32, 44,1, 48 kHz, WMA (.WMA): 32 - 192 kb/s (acceptă rata de biți variabilă (VBR) )/44,1 kHz, FLAC (.flac): 16 biți, 24 de biți/8 - 384 kHz, WAV (.wav): 16 biți, 24 de biți, 32 de biți (număr zecimal/număr întreg)/8 - 384 kHz, AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 16 - 320 kb/s/8 - 48 kHz, HE-AAC (.mp4, .m4a, .3gp): 32 - 144 kb/s/8 - 48 kHz, Apple Lossless (.mp4, .m4a): 16 biți, 24 de biți/8 - 384 kHz, AIFF (.aif, .aiff, .afc, .aifc): 16 biți, 24 de biți, 32 de biți/8 - 384 kHz, DSD (.dsf, .dff): 1 bit/2,8224, 5,6448, 11,2896 MHz *la ieșire se face conversia sunetului în format liniar PCM., APE (.ape): 8 biți, 16 biți, 24 de biți/8 - 192 kHz (Rapid, Normal, Ridicat), MQA (.mqa.flac): Acceptat

Ieşire căşti (minimufă stereo)

Frecvenţă
20-40.000 Hz
Putere de ieşire maximă (JEITA 16 Ω/mW)
35 mW + 35 mW

Software

Sistem de operare
Android 9.0

Note de subsol

Anulare digitală a zgomotului
Anulare digitală a zgomotului pentru mediul NC selectat: AINC complet automat, Autobuz/Tren, Avion, Birou
Mod DAC USB
-

Conectare

CONTACTE
Căști: Mini-mufă stereo, memorie externă: Micro SD Micro SDHC Micro SDXC
Capacităţi wireless
Sistem de comunicare: Versiune specificație Bluetooth 5.0, NFC: Da, Profiluri Bluetooth acceptate: Da, Codecuri acceptate (transmisie): Da, Codecuri acceptate (recepție): Nu

Opţiuni de culoare

redorangegreenblueblack

Caracteristici

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Culori în armonie

Noua gamă h.ear este disponibilă în diverse culori, pentru a se asorta perfect cu stilul dvs. de viață. Tonurile se asortează cu un întreg spectru de nuanțe și culori diferite. Încercați-le cu ținuta preferată, se potrivesc perfect într-o armonie fără efort.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

O manifestare a stilului, o celebrare a sunetului.

Susținut de Android™ și dotat cu funcții de descărcare directă și redare în flux prin Wi-Fi, atrăgătorul NW-A100 vă permite să vă bucurați de muzică așa cum doriți.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

Cu sunetul de înaltă rezoluție, vă puteți bucura de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, pentru a avea senzația că artistul cântă în fața dvs.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Sunet de înaltă rezoluție wireless

Bucurați-vă de redarea muzicii cu sunet de înaltă rezoluție datorită tehnologiei LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rată de biți de 3 ori mai mare decât a tehnologiei BLUETOOTH® standard, veți beneficia de o experiență de audiție superioară pentru toată muzica dvs.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

S-Master HX™ vă oferă sunet de înaltă rezoluţie la calitate maximă

Bucurați-vă de toate subtilitățile muzicii cu amplificatorul digital S-Master HX™, care redă sunet de înaltă rezoluție la calitate maximă, cu nivel redus de distorsiuni și zgomot.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

DSEE HX™

Funcția de upscaling audio este îmbunătățită și mai mult de procesorul DSEE HX™, care recunoaște în mod inteligent instrumentele, vocile și genurile muzicale. Prin identificarea acestora și energia relativă a sunetului, procesorul poate regenera cu precizie sunetul pierdut în timpul compresiei digitale, pentru o experiență cu fidelitate completă, chiar și cu formate comprimate. Procesorul DSEE HX funcționează chiar și atunci când redați muzică în flux.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Redare DSD

Bucurați-vă de sunetul natural și de detaliile precise ale formatelor audio DSD de până la 11,2 MHz, grație conversiei PCM de înaltă calitate a dispozitivului NW-A100.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

NFC™ cu o singură atingere și Bluetooth® pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicații în câmp apropiat (NFC) și tehnologia wireless Bluetooth® permit conectarea simplă și rapidă a muzicii. Atingeți dispozitivul cu capacitate NFC de playerul A100 pentru a-l conecta rapid și fiabil, apoi porniți redarea în flux. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectați-vă prin Bluetooth și sunteți gata de pornire. Este disponibilă compatibilitatea cu sunet LDAC™ și aptX™ HD.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Cadru rigid din aluminiu șlefuit pentru calitate îmbunătățită a sunetului

Cadrul din aluminiu șlefuit premium oferă o rigiditate superioară pentru impedanță redusă și sunet clar și stabil, precum și bas puternic.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Condensator cu peliculă

În etapa de amplificare se folosesc condensatoare cu peliculă de înaltă calitate, pentru a ajuta dispozitivul NW-A100 să redea sunete naturale, transparente și extinse din gama înaltă.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Rezistență pentru sunet fin

Rezistența pentru sunet fin montată pe suprafață asigură o distribuție uniformă și eficientă a alimentării către componentele circuitului, pentru o calitate constant înaltă a sunetului.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Dispunere optimizată a plăcii de circuite

Prin împărțirea blocului audio (evidențiat în roșu) și a blocului de alimentare/digital (în albastru), dispunerea plăcii de circuite a fost optimizată pentru ca zgomotul digital să nu afecteze calitatea sunetului.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Sudură avansată, cu conținut de aur, pentru sunet mai clar

Conductivitatea excepțională a aurului asigură un nivel minim de pierdere a semnalului. Pentru sunet și voci mai clare, o sudură premium, de nivel audio, fără conținut de plumb și cu o cantitate mică de aur conectează circuitul playerului NW-A100 la baterie.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Susținut de Android™

NW-A100 este susținut de Android™, ceea ce vă oferă acces facil la o gamă variată de aplicații media și servicii de muzică.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Compatibil cu Wi-Fi pentru descărcare directă și redare în flux

Susținut de Android™ și compatibil cu Wi-Fi, NW-A100 vă oferă mai multe modalități de a asculta muzică. Bucurați-vă de aplicațiile preferate de muzică și de redare în flux pe dispozitivul Walkman sau conectați-vă la PC pentru a accesa colecția de muzică.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

IU Casetă

Ca o trimitere la emblematicul TPS-L2, dispozitivul Walkman® original din 1979, NW-A100 are un economizor de ecran și o interfață utilizator specială tip Casetă. Imaginea casetei care apare pe afișajul dispozitivului Walkman® diferă în funcție de codecul muzicii pe care o ascultați.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Port USB Type-C™

NW-A100 are un port USB Type-C™ pentru conectivitate ușoară cu o gamă de dispozitive.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Stocați chiar mai multă muzică cu slotul de card microSD

Extindeți memoria deja de dimensiuni mari a dispozitivului NW-A100 cu un card microSD: introduceți unul în slot pentru a vă bucura de liste de redare fără sfârșit și chiar și de cele mai mari colecții de muzică în timpul deplasărilor.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Autonomie a bateriei de până la 26 de ore

Când produsul este încărcat complet, vă puteți bucura de 26 de ore de redare a fișierelor MP3 la 128 kbps. Perfect pentru naveta zilnică sau când hoinăriți pur și simplu.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Procesor de vinil

Redați pieselor dvs. digitale candoarea și personalitatea vinilului și pierdeți-vă din nou în bogăția melodiilor și în dinamica albumelor preferate. Bucurați-vă de reproducerea subtilă a rezonanței de frecvență joasă, a rezistenței ton-braț și a zgomotului de suprafață, care oferă o experiență autentică de ascultare.

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Cea de-a 40-a ediție aniversară Walkman®

Anul acesta marchează cea de-a 40-a aniversare Walkman®. Primul Walkman TPS-L2 a fost lansat în 1979 și a devenit un simbol al designului și al măiestriei proiectării, schimbând pentru totdeauna modul în care oamenii ascultă muzică. Pentru prima oară, aveați posibilitatea să vă bucurați de piesele, albumele și artiștii preferați, oriunde și oricând, iar acest lucru se perpetuează și astăzi.

Aflaţi mai multe despre istoricul Walkman®

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

Fișiere MQA™ redate și decodificate

NW-A100 poate reda și decodifica fișiere MQA™, astfel încât să puteți reda și mai multă muzică de calitate fără pierderi.