PREMIUM

Walkman® A100 din seria A

NW-A100 SERIES
Imagine cu Walkman® A100 din seria A

redorangegreenblueblack

16 GB

NW-A105

Preț recomandat

1.618,40 LEI

Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Siglă h.ear
Design distinctiv
Sigle Hi-Res Audio și Hi-Res Audio wireless
Sunet de calitate ridicată
Imagine cu placa de circuite
Inginerie la cel mai înalt nivel
NW-A100 Walkman cu capacitate de descărcare și redare în timp real, prin Wi-Fi
Descărcare și redare în timp real, prin Wi-Fi
Walkman NW-A100 cu taste de comandă laterale
Design și moduri de utilizare
Siglă h.ear
Diferențele ne apropie unii de ceilalți

Noua gamă h.ear îmbină armonios culori diferite, creând combinații neașteptate în care fiecare element are locul său și le completează pe celelalte.

Culori în armonie

Noua gamă h.ear este disponibilă în diverse culori, pentru a se asorta perfect cu stilul dvs. de viață. Tonurile se asortează cu un întreg spectru de nuanțe și culori diferite. Încercați-le cu ținuta preferată, se potrivesc perfect într-o armonie fără efort.

Sunet de calitate ridicată

De la compatibilitatea cu capacitatea audio de înaltă rezoluţie și până la conversia extinsă digitală, dispozitivul din seria NW-A100 este creat pentru a scoate ce este mai bun din muzica dvs.

Sigla sunetului de înaltă rezoluţie
Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

Cu sunetul de înaltă rezoluție, vă puteți bucura de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, pentru a avea senzația că artistul cântă în fața dvs.

Siglă S-Master HX™
S-Master HX™ 

Bucurați-vă de toate subtilitățile muzicii cu amplificatorul digital S-Master HX™, care redă sunet de înaltă rezoluție la calitate maximă, cu nivel redus de distorsiuni și zgomot.

Siglă DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ folosește tehnologie AI pentru a reproduce subtilitățile acustice și sunete clare, care se pierd deseori prin comprimare audio.

Sigla DSD
Redare DSD

Bucurați-vă de sunetul natural și de detaliile precise ale formatelor audio DSD de până la 11,2 MHz, grație conversiei PCM de înaltă calitate a dispozitivului din seria NW-A100.

Sunet de înaltă rezoluție wireless 

Bucuraţi-vă de muzică de calitate și de un sunet de înaltă rezoluţie, cu LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rată de biţi de 3 ori mai mare decât rata standard a tehnologiei BLUETOOTH®, vă bucurați de o experienţă de audiție superioară. 

Sigle pentru Bluetooth®, NFC™ și Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ cu o singură atingere și Bluetooth® pentru conectivitate instantanee

NFC și Bluetooth permit conectarea simplă și rapidă a muzicii. Atingeți dispozitivul cu NFC de dispozitivul din seria NW-A100 pentru a-l conecta rapid și fiabil, apoi porniți redarea în flux. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectați-vă prin Bluetooth și sunteți gata de pornire. Este disponibilă compatibilitatea cu sunet LDAC și aptX™ HD.

Inginerie la cel mai înalt nivel

Toate materialele și componentele dispozitivului din seria NW-A100 au fost alese cu un singur scop, acela de a crea o experienţă de audiţie cu adevărat excepțională.

Cadru rigid din aluminiu șlefuit pentru calitate îmbunătățită a sunetului

Cadrul din aluminiu șlefuit premium oferă o rigiditate superioară pentru impedanță redusă și sunet clar și stabil, precum și bas puternic.

Placă de circuite cu condensator de film
Condensator cu peliculă

În etapa de amplificare se folosesc condensatoare cu peliculă de înaltă calitate, pentru a ajuta dispozitivul din seria NW-A100 să redea sunete naturale, transparente și extinse din gama înaltă.

Placă de circuite cu rezistență pentru optimizarea sunetului
Rezistență pentru sunet fin

Rezistența pentru sunet fin montată pe suprafață asigură o distribuție uniformă și eficientă a alimentării către componentele circuitului, pentru o calitate constant înaltă a sunetului.

Dispunere optimizată a plăcii de circuite
Dispunere optimizată a plăcii de circuite

Prin împărțirea blocului audio (evidențiat în roșu) și a blocului de alimentare/digital (în albastru), dispunerea plăcii de circuite a fost optimizată pentru ca zgomotul digital să nu afecteze calitatea sunetului.

Sudură avansată, cu conținut de aur, pentru sunet mai clar

Conductivitatea aurului asigură o pierdere minimă a semnalului. Pentru un sunet și o voce mai clare, circuitul dispozitivului din seria NW-A100 este conectat la baterie printr-o sudură de calitate, fără plumb, cu o cantitate mică de aur.

Sudură avansată cu conținut de aur
Cu Wi-Fi pentru descărcare și redare în flux a muzicii

Susținută de Android™ și compatibilă cu Wi-Fi, seria NW-A100 vă oferă mai multe modalități de a asculta muzică. Bucurați-vă de aplicațiile muzicale preferate și de redare în flux pe Walkman sau conectați-vă la PC pentru a accesa colecția de muzică.

Creat pentru bucuria pură de a asculta muzică

Ergonomic și ușor de utilizat, dispozitivul din seria NW-A100 face ca ascultarea muzicii în mișcare să fie mai plăcută ca niciodată.

Creat pentru confort

Grație curbelor sale elegante și finisajului mat, dispozitivul din seria NW-A100 este proiectat să stea confortabil în palmă.

Afișaj mai mare, dimensiune compactă

Dispozitivul din seria NW-A100 are un ecran mai mare decât predecesorul său, NW-A50, însă are aproape aceleași dimensiuni aproape. Astfel, vă puteți bucura de un acces mai ușor la muzica dvs., fără compromisuri legate de confort.

Comenzi laterale convenabile

Grație comenzilor laterale proiectate cu atenție, puteți alege piesele preferate și regla volumul fără a fi nevoie să scoateți dispozitivul din buzunar.

Port USB Type-C™

Dispozitivul din seria NW-A100 are un port USB Type-C™ pentru conectivitate ușoară cu o gamă de dispozitive.

Pictogramă card microSD
Posibilitate de extindere a memoriei

Extindeți memoria deja de dimensiuni mari a dispozitivului din seria NW-A100 cu un card microSD: introduceți unul în slot pentru a vă bucura de liste de redare fără sfârșit și chiar și de cele mai mari colecții de muzică în timpul deplasărilor.

Pictogramă Baterie
Autonomie a bateriei de până la 26 de ore

Când produsul este încărcat complet, vă puteți bucura de 26 de ore de redare a fișierelor MP3 la 128 kbps. Perfect pentru naveta zilnică sau când hoinăriți pur și simplu.

Pictogramă procesor de vinil
Procesor de vinil

Redați pieselor dvs. digitale candoarea și personalitatea vinilului. Bucurați-vă de reproducerea subtilă a rezonanței de frecvență joasă, a rezistenței ton-braț și a zgomotului de suprafață, care oferă o experiență autentică de ascultare.

Siglă MQA™
Fișiere MQA™ redate și decodificate

Dispozitivul din seria NW-A100 poate reda și decodifica fișiere MQA™, astfel încât să puteți reda și mai multă muzică de calitate fără pierderi.

Pachetul Walkman pentru cea de-a 40-a aniversare

Pentru a sărbători cea de-a 40-a ediție aniversară a revoluționarului Walkman TPS-L2, primul casetofon portabil de la Sony, am creat un pachet exclusiv pentru cea de-a 40-a ediție aniversară Walkman.

Carcasă moale în stilul dispozitivului TPS-L2 original

Un ingredient interesant al pachetului pentru a 40-a ediție aniversară Walkman, această carcasă moale specială protejează dispozitivul Walkman NW-A100 de praf și zgârieturi și îl apropie de Walkman®-ul original TPS-L2 din 1979, mai ales în combinație cu interfața Casetă.

Walkman NW-A100 în carcasa moale în stilul TPS-L2
Interfață de utilizare Casetă 

Ca un omagiu pentru emblematicul model TPS-L2, NW-A100 oferă interfața și economizorul de ecran Casetă. Imaginea casetei care apare pe afișajul dispozitivului Walkman® variază în funcție de codecul prin care este codificată muzica pe care o redați.

Walkman NW-A100 cu interfață de utilizare Casetă
Atât de captivant. Atât de real.

Lăsați-vă captivat de sunet. Atât de real, ca și cum ați fi acolo, la un concert în direct sau alături de artist în studio. Cu 360 Reality Audio, muzica este mai captivantă ca oricând. Cu seria NW-A100 vă puteți bucura de tehnologia 360 Reality Audio.

Specificaţii şi funcţii

Cu funcția de sunet de înaltă rezoluție și culori care se potrivesc stilului dvs., dispozitivul din seria NW-A100 cu Android™ vă permite să vă bucurați de aplicațiile preferate de muzică și de redare în flux direct pe dispozitivul Walkman® sau vă puteți conecta la PC pentru a accesa colecția de muzică.
  • Aduceți armonie în viața dvs. cu culorile gamei h.ear

  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Amplificator digital S-Master HX™ pentru o calitate pură a sunetului

  • DSEE HX Al analizează tipul melodiei și restaurează fișierele audio comprimate

  • Folosiți conexiunea Wi-Fi pentru a reda în flux și a descărca muzică cu aplicațiile Android™ preferate

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor