WF-SP800N

Căști rezistente la antrenament

Căștile cu adevărat wireless WF-SP800N combină autonomia mare, rezistența la apă și transpirație și sunetul profund cu anularea digitală a zgomotului. Vor fi un partener de nădejde în orice împrejurare.

CU ADEVĂRAT FĂRĂ FIR

Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului WF-SP800N, pentru sport

WF-SP800N
Imagine cu Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului WF-SP800N, pentru sport

bluewhiteblack

Preț recomandat

946,00 LEI

Aruncați o privire asupra căștilor WF-SP800N
Create pentru un stil de viaţă activ

Datorită clasificării IP55 , stropii, transpirația și praful nu vor sta în calea acestor căști rezistente la apă sau a antrenamentului dvs. Puteți chiar să le spălați după o ședință intensă de antrenament.

Disponibilitatea culorilor poate varia în funcţie de regiune.

Siglă Autonomie de 35 de ore a bateriei
Autonomie mare - 9 ore (căști) + 9 ore (casetă) și încărcare rapidă

Încărcate complet, căștile oferă 9 ore de redare, iar caseta oferă încă 9 ore. Până la 18 ore de ascultare cu anularea zgomotului. Dacă anularea zgomotului este oprită, autonomia este și mai mare: 13 ore de redare cu o încărcare completă, încă 13 ore cu caseta de încărcare, pentru un total de până 26 de ore de ascultare. Iar dacă sunteți în grabă, o încărcare rapidă de 10 minute vă oferă până la 60 de minute de redare a muzicii cu anularea zgomotului.

Siglă IP55
Rezistent la apă și praf

Având încredere în clasificarea IP55 pentru rezistența la apă și praf, puteți chiar spăla căștile WF-SP800N, acestea fiind perfecte pentru stilurile de viață active și pentru utilizarea în aer liber.

Elemente intraauriculare cu fixare sigură
Fixare sigură

Suportul cu arc moale și designul curbat tridimensional asigură o fixare sigură și confortabilă. Dvs. vă mișcați, căștile stau la locul lor.

Ilustrație care demonstrează conectivitatea Bluetooth fiabilă

(A) OLD: transmitere BT prin redare de la S la D.
(B) NOU: transmitere BT simultană S/D

Conectivitate Bluetooth® stabilă și fiabilă

Procesorul Bluetooth transmite sunetul la ambele urechi simultan, iar designul optimizat al antenei asigură o conexiune stabilă și o experiență de audiție extraordinară. Cu o latență scăzută, vizionarea va fi la fel de plăcută.

Alegeţi dimensiunea potrivită pentru dvs.

Cu 2 dimensiuni de elemente de susținere pentru arc, pentru o fixare sigură și cu 5 dimensiuni de elemente intraauriculare hibride din silicon, puteți găsi potrivirea perfectă pentru urechile dvs., pentru a maximiza calitatea sunetului.

Imagine cu dimensiunile elementelor de susținere pentru arc și ale elementelor intraauriculare hibride din silicon
Portabile, protejate și cu autonomie mare

Carcasa de încărcare compactă protejează căștile WF-SP800N și le încarcă. Cu energie pentru o încărcare completă, carcasa vă permite să vă bucurați de 18 ore de muzică cu funcția de eliminare a zgomotului activată sau până la 26 de ore fără aceasta. Permite și încărcare rapidă. 

Maximizați performanţa cu EXTRA BASS™

Creşteţi ritmul şi performanţa. EXTRA BASS sunet puternic, cu note joase profunde, pentru motivaţia de care aveţi nevoie.

Sigla aplicației Sony | Conectare căști
Doriți mai mult bas?

Doriți mai mult sau mai puțin bas? Cu egalizatorul din aplicația Sony | Conectare căști, personalizați nivelurile sunetului pentru muzica favorită.

Funcție de anulare digitală a zgomotului

Aveți nevoie de acea listă de redare specială pentru a intensifica antrenamentul? Funcția de anulare a zgomotului blochează sunetele din sala de sport sau de pe stradă. Sunteți doar dvs. și ritmul.

Știți ce se întâmplă în jur cu modul de sunet ambiental

Modul de sunet ambiental vă menține atenția când vă deplasați. Mixați muzica favorită cu sunetele din jur, bucurați-vă de piesele preferate fără a pierde contactul cu tovarășul de antrenament și cu lumea din jur când ieșiți.

Control adaptiv al sunetului: căștile se adaptează la activități și locuri

Controlul adaptiv al sunetului este o funcție inteligentă care detectează automat activitățile (alergarea, mersul, așteptarea, deplasările) și ajustează setările sunetului ambiental în funcție de mediu. Puteți personaliza setările cu aplicația Sony | Conectare căști. Căștile pot chiar învăța locațiile dvs. preferate, cum ar fi sala de sport sau parcul.

Explicarea funcției de controlul adaptiv al sunetului
Conversați printr-o atingere, cu Quick Attention

Puneți degetul peste cască pentru a reduce volumul și a permite intrarea sunetului ambiental. Astfel, veți puteți purta instantaneu o discuție, fără a da jos căștile.

Pictogramă Control tactil
Control la dispoziţia dvs.

Utilizați setările intuitive de control tactil pentru a reda, a opri și a sări peste piese și a regla volumul. Doriți să personalizați comenzile tactile? Nicio problemă. Aplicația Sony | Conectare căști vă permite să atribuiți opțiuni alternative.

Sigle Google Assistant și Alexa integrate
Trăiți mai inteligent cu asistentul vocal – Google Assistant, Amazon Alexa și Siri

Administrați-vă ziua doar vorbind cu asistentul dvs. Bucurați-vă de divertisment, țineți legătura cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri etc.

Pictogramă apelare în regim „mâini libere”
Apelare în regim „mâini libere” cu sunet mai clar

WF-SP800N oferă o calitate superioară a vocii pentru apelurile în regim „mâini libere”. Puteți prelua apelurile folosind o singură cască sau ambele căști. Astfel, veți putea alterna reîncărcarea sau auzi apelurile mai clar în medii zgomotoase.

Sigla Fast Pair

WF-SP800N acceptă Asociere rapidă, o nouă funcție Google utilă. Cu ea, aflați ușor după sunet unde ați lăsat căștile WF-SP800N sau puteți verifica ultima lor locație cunoscută folosind aplicația Google Găsește-mi dispozitivul.

Disponibilitatea culorilor poate varia în funcţie de regiune.

Căști certificate pentru experiență personalizată

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Headphones Connect, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și vă bucurați de o experiență muzicală captivantă.

Artist_connection
Încercați muzică pe playerul demonstrativ, cu aplicația Artist Connection

Specificaţii şi funcţii

Concentrați-vă exclusiv pe obiectivele dvs. datorită căștilor cu adevărat wireless WF-SP800N, cu funcție de anulare a zgomotului pentru sport. Grație rezistenței la apă și transpirație conform standardului IP55, aceste căști oferă o autonomie mare a bateriei, conectivitate Bluetooth® stabilă și EXTRA BASS™, pentru un sunet profund și pătrunzător.
  • Design cu adevărat wireless cu conexiune BLUETOOTH® stabilă

  • Clasificare IP55 pentru utilizare în exterior și curățare ușoară

  • Autonomie mare a bateriei, de până la 18 ore cu caseta de încărcare

  • EXTRA BASS™ pentru sunet profund şi energic

  • Cu funcţia de anulare digitală a zgomotului ascultaţi fără a vă fi distrasă atenţia

DIFUZOR
6 mm (tip dom)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor