Preț recomandat

946,00 LEI

Dimensiune şi greutate

Greutate
Aprox. 9,8 g x 2

Caracteristici generale

Tip de căşti
Dinamice, închise
Difuzor
6 mm (tip dom)
Magnet
Neodim
Rezistent la apă
IP55 (doar căștile)

Baterii

Timp de încărcare a bateriei
Aprox. 2,5 ore (încărcare completă)
Metodă de încărcare a bateriilor
Încărcare USB (prin intermediul carcasei)
AUTONOMIA BATERIEI (DURATĂ DE REDARE CONTINUĂ A MUZICII)
Max. 9 ore (NC activat), max. 13 ore (NC dezactivat)
AUTONOMIA BATERIEI (DURATĂ COMUNICARE CONTINUĂ)
Max. 7 ore (NC activat), max. 8 ore (NC dezactivat)
AUTONOMIA BATERIEI (DURATĂ DE AŞTEPTARE)
Max. 15 ore (NC activat), max. 35 de ore (NC dezactivat)

Specificaţie Bluetooth®

Versiune Bluetooth®
Versiune specificație BLUETOOTH 5.0
Rază de acţiune efectivă
În câmpul vizual, aprox. 10 m
Interval de frecvenţe
Bandă de 2,4 GHz (2,4000 GHz-2,4835 GHz)
Profil
A2DP (profil de distribuţie audio avansată), AVRCP (profil telecomandă audio-video), HFP (profil regim „mâini libere”), HSP (profil căști)
Formate audio acceptate
SBC, AAC
Protecţia conţinutului acceptată
SCMS-T

Anulare a zgomotului

Comutator pentru reducerea zgomotului
Da

Carcasă cu funcție de încărcare

Timp de încărcare a bateriei
Aprox. 3 ore (încărcare completă)
Greutate
Aprox. 59 g

Opţiuni de culoare

bluewhiteblack

Ce este în cutie

  • Cablu USB: cablu USB Type-C® (USB-A la USB-C®) (aprox. 20 cm.)
Placeholder

Caracteristici

Căștile WF-SP800N de culoare neagră, stropite cu apă

Căști rezistente la antrenament

Căștile cu adevărat wireless WF-SP800N combină autonomia mare, rezistența la apă și transpirație și sunetul profund cu anularea digitală a zgomotului. Vor fi un partener de nădejde în orice împrejurare.

Prim-plan cu o mână ținând caseta de încărcare deschisă cu căștile WF-SP800N în interior.

Portabile, protejate și cu autonomie mare

Caseta compactă de încărcare protejează căștile WF-SP800N și vă permite să le încărcați din timp. Cu o singură încărcare completă, caseta vă permite să vă bucurați de până la 18 ore de redare a muzicii cu funcția de anulare a zgomotului activată și până la 26 de ore fără această funcție. De asemenea, vă bucurați de funcția de încărcare rapidă.

Baterie cu autonomie de 18 h

Autonomie mare - 9 ore (căști) + 9 ore (casetă) și încărcare rapidă

Cu o încărcare completă, căștile oferă 9 ore de redare, în timp ce caseta convenabilă suplimentează această durată cu încă 9 ore. Până la 18 ore de ascultare fără zgomot. Dacă funcția de anulare a zgomotului este dezactivată, autonomia crește și mai mult: 13 ore de redare cu o încărcare completă și încă 13 ore oferite de caseta de încărcare, pentru până la 26 de ore de audiție. Iar dacă vă grăbiți, funcția de încărcare rapidă vă oferă 60 de minute de redare a muzicii cu funcție de anulare a zgomotului cu doar 10 minute de încărcare.

Siglă IP55

Create pentru un stil de viaţă activ

Grație clasificării IP55, stropii, transpirația și praful nu vor sta în calea acestor căști rezistente la apă sau a antrenamentului dvs. Puteți chiar să le spălați după o ședință intensă de antrenament.

Conectivitate Bluetooth

Conectivitate Bluetooth® stabilă și fiabilă

Procesorul Bluetooth transmite sunetul la ambele urechi simultan, iar designul optimizat al antenei asigură o conexiune stabilă și o experiență de audiție extraordinară. Cu o latență scăzută, vizionarea va fi la fel de plăcută.

Fixare sigură

Fixare sigură

Suportul cu arc moale și designul curbat tridimensional asigură o fixare sigură și confortabilă. Dvs. vă mișcați, căștile stau la locul lor.

Sigla Extra Bass

Maximizați performanţa cu EXTRA BASS™

Creşteţi ritmul şi performanţa. EXTRA BASS sunet puternic, cu note joase profunde, pentru motivaţia de care aveţi nevoie.

Siglă pentru funcția de anulare digitală a zgomotului

Funcție de anulare digitală a zgomotului

Aveți nevoie de acea listă de redare specială pentru a intensifica antrenamentul? Funcția de anulare a zgomotului blochează sunetele din sala de sport sau de pe stradă. Sunteți doar dvs. și ritmul.

Știți ce se întâmplă în jur cu modul de sunet ambiental

Modul de sunet ambiental vă menține atenția când vă deplasați. Mixați muzica favorită cu sunetele din jur, bucurați-vă de piesele preferate fără a pierde contactul cu tovarășul de antrenament și cu lumea din jur când ieșiți.

Adaptive Sound Control

Controlul adaptiv al sunetului se adaptează automat la ceea ce faceți și la locația în care vă aflați

Controlul adaptiv al sunetului este o funcție inteligentă care detectează automat activitățile (alergarea, mersul, așteptarea, deplasările) și ajustează setările sunetului ambiental în funcție de mediu. Puteți personaliza setările cu aplicația Sony | Conectare căști. Căștile pot chiar învăța locațiile dvs. preferate, cum ar fi sala de sport sau parcul.

Pictogramă control tactil

Control la dispoziţia dvs.

Utilizați comenzile tactile intuitive pentru a reda, a opri redarea, a sări peste piese și a regla volumul. Iar grație funcției Atenție rapidă, doar puneți degetul peste cască pentru a reduce volumul și a permite intrarea sunetului ambiental. Astfel, veți putea discuta instantaneu cu cineva fără a da jos căștile. Doriți să personalizați comenzile tactile? Nicio problemă. Aplicația Sony | Conectare căști vă permite să atribuiți opțiuni alternative.

Siglă Google Assistant și Alexa încorporate

Creșteți inteligența cu asistentul vocal – Google Assistant, Amazon Alexa și Siri

Administrați-vă ziua doar vorbind cu asistentul dvs. Bucurați-vă de divertisment, țineți legătura cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri etc.

Pictograma pentru apelare de tip mâini libere

Apelare în regim „mâini libere” cu sunet mai clar

WF-SP800N oferă o calitate superioară a vocii pentru apelurile în regim „mâini libere”. Puteți prelua apelurile folosind o singură cască sau ambele căști. Astfel, veți putea alterna reîncărcarea sau auzi apelurile mai clar în medii zgomotoase.

Sigla aplicației Sony | Conectare căști

Doriți mai mult bas?

Doriți mai mult sau mai puțin bas? Cu egalizatorul din aplicația Sony | Conectare căști, personalizați nivelurile sunetului pentru muzica favorită.

Despre aplicația Sony | Headphones Connect

WF-SP800N de culoare neagră, albă, albastră și roșie

Alegeți culoarea preferată

Căștile WF-SP800N și geanta de transport sunt disponibile în mai multe culori, pentru a o putea alege pe cea potrivită cu stilul dvs.

Mai multe dimensiuni de elemente de susținere pentru arc și elemente intrauariculare lungi din cauciuc siliconic hibrid

Alegeţi dimensiunea potrivită pentru dvs.

Având 2 dimensiuni de elemente de susținere pentru arc, pentru o fixare sigură chiar și la antrenamente intense și cu 4 dimensiuni de elemente intraauriculare lungi din cauciuc siliconic hibrid, puteți găsi potrivirea perfectă pentru urechile dvs., pentru a maximiza calitatea sunetului și a reduce zgomotul exterior.