TOATE TELEVIZOARELE

A8 | OLED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

A8 Series
Imagine cu A8 | OLED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

139 cm (55")

KD-55A8

Preț recomandat

8.377,60 LEI

164 cm (65")

KD-65A8

Preț recomandat

11.969,00 LEI

Televizor BRAVIA A8, imagine din față
Televizor BRAVIA A8, imagine din unghi
Televizor BRAVIA A8, imagine din spate, din unghi
Televizor BRAVIA A8, imagine cu rama
Suport pentru televizorul BRAVIA A8
Televizor BRAVIA A8, imagine de sus
Televizor BRAVIA A8, imagine din spate
Televizor BRAVIA A8, suport alternativă
Televizor BRAVIA A8, montat pe perete
Televizor BRAVIA A8, imagine din lateral

Caracteristici

Culori TRILUMINOS ilustrate prin baloane pline de culoare

Reproduce o gamă de culori mai largă și mai precisă

Prin extinderea spectrului cromatic, ecranul TRILUMINOS, dublat de procesoarele noastre X1, reproduce mai multe culori decât un televizor convențional. Acesta analizează și prelucrează datele din fiecare imagine pentru a oferi culorilor naturalețe și precizie, astfel încât imaginile să fie mai apropiate ca niciodată de cele din viața reală.

Imagini de diferite calități, demonstrând avantajele oferite de procesorul X1 Ultimate

Rezoluție absolută, indiferent ce vizionați

Orice tip de conținut poate fi convertit la rezoluția realistă 4K grație funcțiilor unice oferite de Sony. Procesorul X1™ Ultimate, de două ori mai rapid decât modelul X1™ Extreme, analizează și prelucrează precis datele pentru a îmbogăți imaginile 4K cu detalii și textură realiste. Imaginile filmate în 2K și chiar Full HD sunt convertite aproape de rezoluția 4K prin tehnologia 4K X-Reality™ PRO, prin utilizarea unei baze de date 4K unice. Rezoluția fiecărui subiect este apoi optimizată prin tehnologia Object-based Super Resolution, pentru a reproduce texturi fidele realității.

Papagal în culori strălucitoare

Îmbunătățirea culorii și contrastului pentru profunzime și un realism ieșit din comun

Vedeți culori fidele realității, descoperiți detaliile din umbrele adânci și din luminile strălucitoare. Cu Pixel Contrast Booster, culoarea și contrastul din zonele luminoase sunt îmbunătățite, astfel încât să vă puteți bucura de scene pline de nuanțe realiste, mai multă profunzime, texturi fine și un negru pur, pe care doar un ecran OLED le poate oferi. 

Imagine cu persoane care se uită la televizor din mai multe unghiuri

Culori superbe din orice unghi

Vizionarea conținutului din unghiuri mici este acum la fel de satisfăcătoare ca și când ați fi în centru. Grație panoului OLED auto-iluminat, culorile rămân consecvente și fidele de oriunde priviți.

Mașină argintie deplasându-se pe o suprafață plană

Scene rapide mai luminoase și mai clare

Imaginile sunt create de milioane de pixeli controlați individual, astfel că totul arată cât se poate de clar pe ecranul OLED. Iar cu tehnologia noastră X-Motion Clarity™, acțiunea rapidă este mereu fluidă și clară. Imaginile în mișcare sunt controlate cu precizie pentru a minimiza neclaritățile, astfel încât imaginile să rămână fidele, cu pierderi minime de luminozitate în timpul scenelor derulate în mare viteză.

Silueta unei persoane care aleargă pe plajă la apus

Super Bit Mapping HDR

Răsăritul are mii de tonalități, nuanțe și gradații ale luminii. Tehnologia Super Bit Mapping HDR dezvăluie toate detaliile. Televizorul 4K are o calitate a imaginii fină și naturală, fără “striațiile” care pot să apară la alte televizoare.

Imagini demonstrând avantajele oferite de remasterizarea HDR în funcţie de obiect

Object-based HDR remaster

Cu remasterizarea HDR în funcție de obiect, culorile fiecărui obiect din ecran sunt analizate și contrastul este reglat, spre deosebire de majoritatea televizoarelor la care contrastul este reglat numai pe curba de contrast de la negru spre alb. Deoarece obiectele sunt remasterizate individual, acest televizor poare reproduce imagini mai naturale, cu profunzimi și texturi mai ample.

Dual database processing

Dual database processing

O bază de date este folosită pentru curăţarea imaginii, reducând zgomotul de pe ecran. Cealaltă este folosită pentru conversia ascendentă a rezoluţiei, care îmbunătăţeşte claritatea. Aceste două baze de date performante, destinate îmbunătăţirii imaginii, colaborează pentru a îmbunătăţi pixelii în mod dinamic şi în timp real. Fiecare bază de date conţine zeci de mii de referinţe, strânse ca urmare a experienţei noastre în crearea de conţinut pentru televiziune şi filme de-a lungul anilor.

Locația boxei frontale

Sunet care provine din ecran, incredibil de captivant

Adesea, la televizoarele convenționale, sunetul emis dintr-un difuzor situat sub ecran nu este sincronizat cu imaginea. Cu tehnologia noastră Acoustic Multi-Audio™, ecranul este boxa. Un mecanism de acționare inovator vibrează discret pentru a crea sunetul, astfel încât ceea ce auziți provine din locul în care se petrece acțiunea - dialogul dintre personaje, zgomotul motorului unei mașini - mai degrabă decât din boxele laterale.

Femeie uitându-se la televizor în sufragerie, cu ilustrații ale undelor sonore.

Sunet multidimensional cu S-Force Front Surround

Auziți sunetul exact așa cum doriți printr-o boxă surround multidimensională. Prin convertirea intrărilor, S-Force Front Surround reproduce un sistem de boxe surround multidimensionale, pentru a genera toate emoțiile unui sunet captivant.

Prezentator de știri

Auziți vocile clar

Cu funcția Zoom vocal, puteți auzi clar vocile oamenilor fără a fi nevoie să creșteți volumul, ideal pentru buletine de știri și documentare.

Ilustrație cu subwooferul unui televizor

Puterea coloanelor sonore

Cu un subwoofer integrat în partea din spate a televizorului, veți auzi un sunet mai dinamic, cu note din gama joasă mai pronunțate, ideal pentru filme de acțiune și muzică.

Imagine cu apusul afișată pe un televizor

Imagini și sunet supreme, indiferent de mediu

Așezați-vă comod și bucurați-vă de cea mai bună experiență posibilă de vizionare. Tehnologia unică Sony de optimizare în funcție de mediu ajustează automat imaginea și sunetul după analizarea mediului dvs.

Vedere laterală cu un televizor, ilustrând designul subţire

Concept de design monobloc

Designul nostru subțire și minimalist, de tip monobloc, vă ajută să rămâneți concentrat asupra ecranului, încadrându-se armonios în orice cameră.

Vedere din prim-plan cu un televizor, ilustrând rama subțire

Cadru metalic îngust 

Vă menține atenția la imagine, nu la aparatul TV. 

Imagini ilustrând configurații alternative ale suportului pentru televizor, pentru instalarea unei bare de sunet

Suport metalic subțire și flexibil, compatibil cu bare de sunet

Orientarea acestui suport versatil poate fi reglată, astfel încât să nu vă perturbe vizionarea la televizor, chiar și atunci când se utilizează cu o bară de sunet. 

Imagine cu spatele televizorului, cu cabluri frumos organizate

Aglomerație minimă de cabluri

Suporturile pentru cabluri mențin firele ascunse, astfel încât în jurul televizorului să fie ordine și televizorul să arate bine de oriunde ați privi.

Familie folosind controlul vocal pentru a controla meniurile televizorului

Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiți orice conținut de divertisment, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, televizorul inteligent Android vă permite să vă bucurați instantaneu de filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii.

Sigle Netflix, YouTube, Prime Video și Google Play

Peste 5000 de aplicații, mai multe decât pe orice alt televizor inteligent

Televizorul inteligent Android de la Sony are un număr imbatabil de aplicații. Alegeți-le pe cele care îți fac viața mai frumoasă și mai distractivă.

Sigle Netflix

Gata cu așteptarea

Aplicațiile pornesc rapid și nu mai aveți de așteptat când comutați între aplicații. Aplicația Netflix pornește de 3 ori mai rapid decât înainte.

Sigla Google Assistant

Controlați televizorul și dispozitivele inteligente cu ajutorul vocii

Prin Google Assistant, puteți comanda televizorului să se conecteze și să comunice cu dispozitivele dvs. inteligente, inclusiv camere de securitate și electrocasnice. Este experiența supremă, care nu presupune niciun efort din partea dvs.

Sigla Alexa

Conectați-vă cu asistentul Alexa

Conectați dispozitivele dotate cu Alexa pentru a controla în regim „mâini libere” un televizor Sony. Cu Alexa, puteți porni televizorul, schimba canalele, controla volumul și altele.

Google Home utilizat într-o sufragerie

Funcţionează cu Google Home

Conectați-vă prin Google Home pentru a controla în regim „mâini libere” un televizor Sony. Cu Google Home, puteți găsi și transmite clipurile video preferate pe televizorul Sony fără a ridica un deget.

Aplicația Apple AirPlay utilizată pentru conectarea unui telefon la un televizor

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay, puteți transmite în timp real piste video și audio pe televizor direct de pe dispozitivul iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din aplicația Apple TV, din aplicațiile dvs. preferate sau chiar din Safari. Partajați fotografiile cu toată lumea din cameră.

Sigla Chromecast

Redaţi pe un ecran mai mare şi mai bun cu Chromecast

Chromecast vă permite să transmiteți clipurile video, jocurile și aplicațiile preferate de pe dispozitivul dvs. mobil, la calitate maximă, pe televizorul dvs. Pur și simplu atingeți butonul Cast pe ecranul dispozitivului dvs. Android sau iOS pentru a supradimensiona conținutul favorit. Transmiteți conținutul, apoi continuați să navigați pe telefon sau tabletă.

Telecomandă inteligentă conectată la

Control facil cu o telecomandă inteligentă

Conectați set top boxurile și altele prin HDMI la TV și controlați-le cu o telecomandă inteligentă. Utilizarea este mai ușoară datorită designului subțire și echilibrat, cu microfon pentru comandă vocală și dispunerea optimă a butoanelor.

Sigla Google Play

Google Play™: un univers de conţinut şi aplicaţii

Descoperiţi filme şi emisiuni TV, jocuri şi multe altele pe Google Play™. Bucuraţi-vă într-un mod complet nou de o uriaşă selecţie de aplicaţii în continuă creştere pe televizorul dvs.

Siglă Clear Phase

Clear Phase pentru frecvenţe uniforme, echilibrate

BRAVIA™ utilizează un model performant de computer pentru a analiza şi compensa inexactităţile din răspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „eşantionarea” frecvenţei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informaţii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale răspunsului natural al boxei - rezultând un sunet pur, natural, cu o reproducere clară şi omogenă a tuturor frecvenţelor.

Sigla Bluetooth®

Conectivitate Bluetooth

Conectați dispozitivele BLUETOOTH® compatibile la televizor pentru a vă bucura de divertisment confortabil, fără cabluri. Asociați căștile Bluetooth cu televizorul BRAVIA și bucurați-vă de emisiuni TV și muzică în locul dvs. preferat, fără perturbări sau întreruperi.

Siglă youview

YouView: cea mai bună soluţie pentru conţinut TV la cerere şi pentru redarea conţinutului deja difuzat

Cu funcția YouView încorporată, puteți derula în trecut cu până la șapte zile pentru a viziona emisiuni de la BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, Channel 5 și Pop Fun. Mai mult, puteți accesa o bibliotecă extinsă de conținut la cerere. Trebuie doar să racordați televizorul BRAVIA™ la o conexiune aeriană și în bandă largă pentru a începe să folosiți YouView.

Siglă Netflix Calibrated Mode

Bucurați-vă de Netflix Calibrated Mode

Acest mod a fost conceput pentru ca utilizatorii să se bucure de filmele Netflix și pentru a reproduce calitatea imaginii pe un televizor ca și pe un monitor al unui studio. Netflix Calibrated Mode păstrează viziunea și intenția creatorului.

Sigle Dolby Vision și Dolby Atmos

Fiori ca într-o sală de cinema

Bucurați-vă de fiorul din cinema la dvs. acasă. Caracteristica Dolby Vision™ aduce scenele la viață pentru o experiență de vizionare autentică, în timp ce caracteristica Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround pătrunzător.

Siglă Calman Ready

Păstrăm pasiunea creatorilor

Pentru a păstra variațiile de culoare din producție, acest televizor este compatibil cu software-ul de calibrare automată Calman. Acest lucru oferă un nivel de calibrare fără precedent și capacitate de reglare fină, imposibilă prin setările convenționale. Oferă o reproducere a culorilor fidelă semnalului TV original și poate să se adapteze la cele mai fine schimbări de culoare. Acest televizor este compatibil cu tehnologia Calman, permițând clienților să beneficieze de software-ul folosit de creatorii de conținut vizual în post-producție și de controlul calității, demonstrând în continuare angajamentul nostru de a vă oferi imagini cu o precizie de calibrare de calitate profesională.

Specificaţii

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor