Salt la conţinut
Televizoare

TELEVIZOARE LED

Cu televizoarele LED cu ecran plat veţi experimenta o claritate uimitoare, culori vii şi eficienţă energetică. Exploraţi gama completă şi găsiţi modelul pentru locuinţa dvs.

Experienţă de vizionare impresionantă cu un televizor LED

Televizoarele noastre LED au cele mai bune tehnologii încorporate, inclusiv Motionflow XR, X-Reality PRO şi ClearAudio+. Astfel, vă veţi bucura de imagini mai luminoase, sunet mai îndrăzneţ şi un design elegant care se potriveşte în orice cameră.

Televizor LED 3D de la Sony
Imagine clară cu televizoarele LED de la Sony

Faceţi ca fiecare detaliu să strălucească

Diodele albe din spatele afişajului televizoarelor LED evidenţiază cele mai fine detalii, făcând totul radiant şi clar. Filmele şi programele preferate capătă un aspect nou şi surprinzător, cu o calitate îmbunătăţită a imaginii şi scene emoţionante.

Imagini mai clare, mai cursive, mai naturale

Gamă de televizoare LED cu modele cu procesare 4K, adică 8 milioane de pixeli de detalii, pentru imagini clare chiar şi în prim-plan. Cu televizoarele LED 3D imaginile se desprind de pe ecran, iar cu funcţia Motionflow XR secvenţele arată impecabil.

Imagini clare pe televizorul LED inteligent de la Sony
Televizor LED cu sunet clar

Sunet care se ridică la nivelul aşteptărilor

Sunetele înalte, medii şi joase sunt echilibrate automat de ClearAudio+, în timp ce unele modele oferă subwoofere şi boxe cu fluid magnetic încorporate. Aceasta înseamnă că vă veţi putea bucura de claritate îmbunătăţită şi un bas mai profund.

Controlaţi puterea reţelei

Cu televizoarele noastre LED navigaţi sipmplu pe Internet, vizualizaţi fotografii de pe smartphone, discutaţi cu prietenii pe Skype sau Tweeter despre noul film preferat sau redaţi conţinut în timp real de pe web în imagini clare şi realiste.

Partajarea conţinutului cu ajutorul televizorului LED inteligent de la Sony
Design futurist al celui mai bun televizor LED de la Sony

Forma calităţii

Forma wedge unică a anumitor modele economiseşte spaţiu şi creşte capacitatea boxei pentru sunet mai bogat. Cei care caută o experienţă vizuală captivantă pot încerca unul din televizoarele noastre LED 3D, curbate subtil, cu imagini uimitoare.