Imagine de sus în unghi cu difuzorul TV wireless SRS-LSR200
Imagine din față cu difuzorul TV wireless SRS-LSR200
Imagine din spate în unghi cu difuzorul TV wireless SRS-LSR200
Imagine din față în unghi cu difuzorul TV wireless SRS-LSR200
Imagine din față cu difuzorul TV wireless SRS-LSR200
Imagine din spate cu difuzorul TV wireless SRS-LSR200
Prim plan cu suportul
Prim plan cu suportul
Luaţi cu dvs. sunetul televizorului, oriunde ați merge

Bucurați-vă de televizorul dvs. cu ecran mare la niveluri audio adecvate pentru dvs., cu SRS-LSR200. Această boxă wireless pentru televizor este ușor de utilizat și se conectează la televizor, permițându-vă să stabiliți un nivel personalizat al volumului, fără a-i perturba pe ceilalți privitori. Grație unui al treilea difuzor frontal, dialogul de la televizor este mai clar și mai ușor de auzit, iar fiindcă produsul este de tip plug-and-play, funcționează imediat ce-l scoateți din cutie.

Oriunde vă aflați și orice faceți
SRS-LSR200 pe o masă așezată în lateral
Când doriți să vizionați singur programe TV

Dacă vizionați singur programe TV, dar sunetul este greu de auzit, transformați dialogului într-unul clar cu Zoom vocal. Fiindcă aveți boxa aproape, nu este necesar un volum ridicat al sunetului și puteți urmări programele noaptea târziu, fără a deranja vecinii.

Familie și prieteni urmărind programe TV
Vizionați programe TV cu familia și prietenii

Dacă vă este greu să auziți ce se vorbește la televizor, pur și simplu aduceți sunetul mai aproape. Faptul că vorbitorul se află în apropiere vă ajută pe dvs., dar și pe prieteni și familie, să ascultați conținutul fără a întrerupe conversația.

Ascultarea sunetului televizorului de la distanță, în timpul pregătirii mesei
Urmăriți programele TV de la distanță

Rămâneți la curent cu comentariul sau cu intriga din serial fără a fi nevoie să vă apropiați de televizor, cu această boxă wireless creată special pentru televizoare. Grație designului rezistent la picurare, o puteți utiliza chiar și în bucătărie.

Trei boxe, mai multă claritate, mai multă distracție

Dialogul de la televizor poate fi adesea greu de auzit. Cu un al treilea difuzor integrat în partea frontală a boxei SRS-LSR200, vocile de la televizor sunt mai clare, ceea ce face ca experiența de vizionare să fie mai plăcută. Și pentru că nu este necesar să crești volumul, nu veți deranja celelalte persoane din încăpere.

Telecomandă și boxă,
un singur dispozitiv

Grație designului compact, puteți ține această boxă TV chiar lângă dvs. Pe boxă aveți și comenzile esențiale pentru controlarea uzuală a televizorului. Schimbați canalele și ajustați volumul cu o singură mână. Nu aveți nevoie de telecomandă. 

Conectivitate simplă. Autonomie mare a bateriei.

Doar conectați stația de încărcare/transmiţătorul la ieșirea optică digitală sau la ieșirea pentru căști a televizorului. O încărcare completă vă oferă până la 13 ore de ascultare wireless.

[1] Staţie de încărcare/transmițător, [2] Boxă, [A] Cablu optic/pentru căști (inclus), [B] Adaptor de c.a. (inclus)

Diagramă ilustrând conexiunile simple
Detalii privind conectarea celor trei cabluri
1, 2, 3, totul este gata

Conectarea boxei nu presupune niciun efort. Urmați pur și simplu numerele și culorile cablurilor și conectorilor pentru o conectare ușoară. Totul va fi gata în câteva secunde.

① Cablu USB ② Cablu optic digital ③ Cablu audio

Un cadou extraordinar pentru familie

Ziua Mamei, Ziua Tatălui, orice zi este un prilej excelent pentru a vă arăta aprecierea față de cei dragi. Grație designului minimalist, boxa este ușor de utilizat și va aduce bucurie persoanelor de orice vârstă.

Fată arătându-i bunicului ei boxa SRS-LSR200
Dialog clar cu funcția Zoom vocal
Dialog clar cu funcția Zoom vocal

Tehnologia originală Sony analizează elementele vocale ale sunetului de la televizor și le îmbunătățește pentru a vă oferi o audiție confortabilă.

Conectivitate wireless stabilă
Conectivitate wireless stabilă

Utilizează tehnologia de transmisie wireless în banda de 2,4 GHz pentru stabilitate și rezistență la interferențe.

Încărcare ușoară și baterie cu autonomie mare
Încărcare ușoară și baterie cu autonomie mare

Boxa încorporează bateria de mare capacitate Sony pe bază de Li-ion și va funcționa până la 13 ore cu o singură încărcare.

Funcţionează cu orice televizor
Funcţionează cu orice televizor

Boxa este compatibilă cu televizoarele celor mai importante mărci, echipate cu ieșire pentru căști sau cu ieșire optică. 

Specificaţii şi funcţii

Această boxă wireless este ușor de utilizat și se conectează la televizor, pe care vă permite să îl controlați și să stabiliți un nivel de volum personalizat, potrivit pentru dvs. Auziți sunetul clar, fără a deranja celelalte persoane din încăpere.
  • Dimensiune compactă pentru economie de spațiu

  • Trei boxe pentru sunet și voci mai clare

  • Greutate redusă, aprox. 630 g (boxa) și 100 g (transmiţătorul)

  • Rezistenţă la picurare (IPX2) pentru utilizare fără griji în preajma apei

  • Intrare stereo și intrare optică, ieșire mufă pentru căşti stereo

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic

Recenzii

Opiniile utilizatorilor