ID articol : 00242484 / Ultima modificare : 05.03.2020Tipărire

Dispozitivul meu se blochează sau aplicaţiile se închid brusc

  Sugestie

  Următorii pași pot fi diferiți în funcție de versiunile Android. Pentru a afla ce versiune Android este instalată pe dispozitivul dvs., atingeţi Settings > About phone > Android version (Setări > Despre telefon > Versiunea Android). Dacă nu vedeţi About phone (Despre telefon) în Settings (Setări), atingeţi System (Sistem).

  • Din cauza aplicaţiilor descărcate, dispozitivul poate să nu funcţioneze conform aşteptărilor sau ca performanţele lui să fie afectate. Utilizaţi modul de siguranţă pentru a verifica dacă problema este cauzată de aplicaţii descărcate. În modul de siguranţă, dispozitivul porneşte cu software-ul şi aplicaţiile deja instalate în momentul achiziţionării.

   Pentru activarea modului de siguranţă 

  • Dacă performanţele dispozitivului se îmbunătăţesc în modul de siguranţă, este posibil ca una sau mai multe aplicaţii descărcate după achiziţionare să afecteze negativ funcţionarea dispozitivului. Puteţi să ieşiţi din modul de siguranţă şi să reporniţi dispozitivul pentru a dezinstala aplicaţiile pe care le suspectaţi că ar fi cauza problemei. Dacă problema este recentă şi nu sunteţi sigur cu privire la aplicaţia care cauzează problema, puteţi începe prin dezinstalarea aplicaţiei descărcate cel mai recent.

   Pentru dezinstalarea unei aplicaţii de pe ecranul de aplicaţii (Android 10) 

   Pentru dezinstalarea unei aplicaţii de pe ecranul de aplicaţii (Android 9/Android 8) 

  • Actualizaţi-vă dispozitivul pentru a vă asigura că beneficiaţi de performanţe optime şi cele mai recente îmbunătăţiri.
  • Efectuaţi restaurarea datelor din fabrică. Uneori, aceasta este soluţia optimă dacă dispozitivul nu mai funcţionează corespunzător, dar reţineţi că se va şterge tot conţinutul personal salvat în memoria internă a dispozitivului. Nu uitaţi să creaţi o copie de rezervă a datelor pe care doriţi să le păstraţi.

   Pentru copierea de siguranţă a datelor folosind un computer 

   Pentru copierea de siguranţă şi sincronizarea aplicaţiilor, setărilor telefonului şi istoricului de apeluri 

   Pentru efectuarea unei reiniţializări la setările din fabrică (Android 10) 

   Pentru efectuarea unei reiniţializări la setările din fabrică (Android 9) 

   Pentru efectuarea unei reiniţializări la setările din fabrică (Android 8)