ID articol : 00155237 / Ultima modificare : 14.04.2021

Am nevoie de ajutor cu contul meu My Sony sau cu înregistrarea produsului meu în My Sony

  Index:


   

  Adresă de e-mail sau parolă nevalidă

   

  Pasul 1: Verificaţi dacă aţi introdus corect adresa de e-mail.


  Este posibil să existe un caracter greşit sau aţi folosit o adresă de e-mail greşită:

  • My Sony este asociat cu alte conturi Sony, precum PlayStation Network, Sony Home Entertainment, Xperia şi multe altele: puteţi utiliza aceeaşi adresă de e-mail asociată cu celelalte conturi Sony ale dvs. pentru a vă conecta la My Sony.
    
  • Dacă aţi creat un cont Sony în trecut şi nu l-aţi verificat pe adresa de e-mail în perioada de timp specificată (72 ore), nu veţi putea folosi contul respectiv. Ţineţi cont că aceasta se aplică tuturor serviciilor Sony. Conectaţi-vă la acest cont neverificat, retrimiteţi linkul de activare/verificare şi activaţi-vă contul prin e-mail.


  Pasul 2: Folosirea funcţiei „Forgot my password” (Am uitat parola)

  Puteţi reseta parola încercând următoarele opţiuni de resetare a parolei:

  1. Completaţi data naşterii pe care aţi înregistrat-o.
  2. Răspundeţi la întrebarea de securitate.
  3. Verificare pe telefonul mobil (Cum puteţi activa verificarea în 2 paşi - link mai jos).

  După ce aţi parcurs cu succes aceşti paşi, veţi primi un link pentru resetarea parolei. Dacă nu aţi primit un e-mail, verificaţi folderul de mesaje nedorite.
  În caz contrar, încercaţi să retrimiteţi linkul sau aşteptaţi 24 ore şi încercaţi din nou.

  Notă: sistemul nostru vă solicită imediat să contactaţi asistenţa dacă greşiţi una dintre cele trei opţiuni. Ţineţi cont că puteţi încerca în continuare opţiunile rămase!

   

  Contul meu My Sony este blocat

  „The maximum number of failed login attempts has been reached. To protect your security, your account will be locked for 120 minutes.” (Numărul maxim de încercări de conectare greşite a fost atins. Pentru protejarea securităţii dumneavoastră, contul va fi blocat pentru 120 de minute.)

  După ce aşteptaţi 120 minute, asiguraţi-vă că tasta Caps Lock sau Num Lock de pe tastatura dvs. nu interferează cu modul în care scrieţi parola.
  Alternativ, resetaţi parola folosind funcţia Forgot your password (Aţi uitat parola?).
   

  Modificarea contului My Sony

  Cum puteţi schimba informaţiile despre cont (e-mail, parolă şi adresă)

  • Conectaţi-vă la contul dvs. Sony.
  • Mergeţi la [My Account Details] ([Detaliile contului meu]).
  • Continuaţi cu actualizarea câmpurilor în cauză.
    

  Doresc să şterg contul meu Sony

  Ne-ar părea rău dacă ne-aţi părăsi, dar vă puteţi şterge contul respectând următorii paşi:

  • Conectaţi-vă la contul dvs. Sony.
  • Faceţi clic pe [My Account Details] ([Detaliile contului meu]).
  • Derulaţi până la finalul paginii și selectați [Remove account] ([Eliminare cont]).

   

  Cum puteţi asocia My Sony cu alte conturi pentru servicii Sony

  Dacă aveţi un cont existent pentru un serviciu Sony diferit, vă puteţi conecta la MySony folosind detaliile contului respectiv. Veţi primi un mesaj care vă solicită să faceţi upgrade-ul contului. Este posibil să vi se solicite să furnizaţi câteva informaţii suplimentare înainte de a finaliza upgrade-ul. Invers, după crearea unui cont Sony, puteţi folosi contul respectiv pentru conectarea la alte servicii Sony.

  Puteţi asocia conturile pentru următoarele servicii online ale grupului Sony:

  Serviciile disponibile de la Sony Europe:

  • My Sony
  • Comunitatea Sony

  Servicii disponibile de la alte companii din cadrul grupului:

  • Xperia Lounge
  • Magazinul Xperia
  • SonyMobile.com
  • MyAccount
  • Developer World
  • PlayStation®Store
  • PlayStation™ Plus
  • PlayStation™ Video
  • PlayStation™ Music
  • Playstation® acum
  • PlayStation™ Vue

   

  Cum puteţi activa verificarea în 2 paşi?

  Pentru a adăuga un nivel suplimentar de securitate, puteţi alege să primiţi un cod de verificare prin mesaj text sau printr-o aplicaţie de autentificare în timp ce vă conectaţi la contul dvs. Sony. Puteţi schimba această setare în orice moment, accesând setările de verificare în 2 paşi.

  Pentru activarea verificării în 2 paşi: 

  1. Conectaţi-vă la My Sony. Faceţi clic sau ţineţi mouse-ul deasupra numelui dvs. în colţul din dreapta sus, apoi selectaţi [My Account Details] ([Detaliile contului meu]).
  2. Derulaţi în jos până la [Change Other Security Details] ([Modificarea altor detalii de securitate]), apoi faceţi clic pe [Update] ([Actualizare]).
  3. Având fila [Security] ([Securitate]) deschisă, derulaţi în jos până la [2-Step Verification] ([Verificare în 2 paşi]), apoi faceţi clic pe [Edit] ([Editare]).
  4. Atunci când sunteţi întrebat cum vreţi să primiţi codul de verificare, selectaţi fie Text message (Mesaj text), fie Authenticator App (Aplicaţie de autentificare). 

  Apoi, urmaţi instrucţiunile de pe ecran:

  • Text message (Mesaj text): Introduceţi numărul de telefon. Verificaţi mesajul text trimis pe telefonul mobil, apoi introduceţi codul de verificare din 6 cifre. Faceţi clic pe [Verify] ([Verificare]).
  • Authenticator App (Aplicaţia de autentificare): Deschideţi aplicaţia de autentificare de pe dispozitivul mobil şi scanaţi codul QR sau copiaţi şi lipiţi codul alfanumeric vizibil pe ecran. Introduceţi codul de verificare pe care l-aţi primit de la aplicaţia dvs. de autentificare. 

  Back-up codes (Coduri de rezervă)
  Dacă nu puteţi primi codul de verificare în 2 paşi prin text sau dacă aplicaţia dvs. de autentificare nu funcţionează, tot vă puteţi conecta folosind un cod de rezervă. Veţi primi zece coduri pe care le puteţi folosi o singură dată. Puteţi folosi codurile de rezervă pentru verificare atât prin mesaj text, cât şi prin aplicaţia de autentificare. 


   

  Ce pot face dacă nu găsesc produsul pe care doresc să îl înregistrez?

  1. Mai întâi, asiguraţi-vă că produsul pe care doriţi să îl înregistraţi este un produs Sony Electronics (acestea includ televizoare, produse audio şi produse de fotografie). Dacă aveţi un dispozitiv mobil Sony (Xperia) sau un produs profesional Sony, trebuie să accesaţi una din următoarele pagini:
  1. Dacă v-aţi asigurat că produsul dvs. este un produs Sony Electronics şi aţi introdus manual numele produsului dar nu îl puteţi găsi, încercaţi să îl găsiţi folosind meniul derulant.
    
  2. Dacă aţi achiziţionat produsul într-o regiune diferită de Europa (de ex. Asia-Pacific, Americi etc.), accesaţi site-ul web relevant pentru regiunea respectivă pentru a înregistra produsul. Produsele achiziţionate în afara Europei nu pot fi înregistrate momentan în My Sony. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient.
  1. Dacă primele două opţiuni nu vă ajută, este posibil ca produsul dvs. să lipsească din baza noastră de date. Vă rugăm să ne contactaţi pentru a confirma acest lucru.