Bun venit la contul dvs.

Personalizaţi-vă experienţa

De ce să creez un cont?

  • Oferte exclusive
    Fi conectat cu cele mai recente noutăţi şi oferte
  • Produsele tale
    Primiţi actualizări regulate despre produsele dvs.
  • Suport rapid
    Suport extins
  • Învaţă jucându-te
    Participă la discuţii cu comunitatea
 
 

Conturi asociate pentru serviciile grupului Sony

Accesaţi mai multe servicii online oferite de grupul Sony cu aceleaşi detalii de conectare, asociind conturile.

Închidere
Conturi asociate pentru serviciile Sony
De ce să asociaţi conturile?

  • Accesaţi mai multe servicii online oferite de grupul Sony cu aceleaşi detalii de conectare (adresă de e-mail şi parolă)
  • Actualizaţi toate conturile rapid şi uşor cu detaliile conturilor sincronizate în toate conturile asociate

  • Ce conturi se pot asocia?

    Puteţi asocia conturile pentru următoarele servicii online ale grupului Sony:

    Serviciile disponibile de la Sony Europe

  • My Sony
  • Comunitatea

  • Servicii disponibile de la alte companii din cadrul grupului:

  • Xperia™ Lounge
  • Xperia™ Store
  • Xperia™ Care
  • Asistenţă
  • SonyMobile.com
  • MyAccount
  • Developer World
  • PlayStation™ Network
    • PlayStation™ Plus
    • PlayStation™ Video
    • PlayStation™ Music
    • PlayStation™ Now
    • PlayStation™ Vue

    Este posibil ca serviciile să nu fie disponibile în toate ţările/regiunile.

    Pentru a asocia conturile, trebuie să aveţi aceeaşi adresă de e-mail înregistrată pentru toate conturile.

    Detaliile de bază ale contului vor fi sincronizate

    Următoarele informaţii vor fi sincronizate în toate conturile asociate:

  • ID de conectare (adresă de e-mail)
  • Parola
  • Data naşterii
  • Ţara/regiunea de reşedinţă
  • Nume
  • Sex
  • Limba preferată
  • Adresă
  • Număr de telefon
  • Întrebare de securitate
  • Răspuns întrebare de securitate

  • Pentru a schimba informaţiile contului dvs., trebuie să le modificaţi numai o dată şi veţi actualiza automat toate conturile asociate.

    Cum asociaţi conturile existente?

    Atunci când vă conectaţi pentru prima dată la un cont pentru a accesa unul dintre serviciile de mai sus de la grupul Sony, vi se va solicita să efectuaţi un upgrade al acestuia. Este posibil să vi se solicite să furnizaţi câteva informaţii suplimentare înainte de a finaliza upgrade-ul. După ce aţi finalizat upgrade-ul contului, dacă vă conectaţi la contul dvs. pentru a accesa oricare dintre celelalte servicii de mai sus, vi se va solicita să asociaţi cele două conturi (cu condiţia ca cele două conturi să aibă aceeaşi adresă de e-mail). Vom face verificări pentru a ne asigura că detaliile de bază ale contului sunt aceleaşi. Dacă nu sunt, vi se va solicita să selectaţi detaliile dvs. actuale înainte de asocierea conturilor.

    Cum utilizaţi detaliile dvs. de conectare sincronizate pentru a accesa alt serviciu de la grupul Sony?

    Dacă aveţi un cont upgradat (sau mai multe conturi asociate), puteţi utiliza un singur sete de detalii de conectare pentru a accesa cu uşurinţă oricare dintre serviciile grupului Sony de mai sus. Prima dată când vă conectaţi vi se va solicita să completaţi un scurt formular de înregistrare a contului. Detaliile de bază ale contului dvs. vor fi preluate automat din contul dvs. existent upgradat (sau din conturile asociate), pentru a nu fi nevoit să le introduceţi din nou. Este posibil să vi se solicite să furnizaţi câteva informaţii suplimentare pentru a finaliza înregistrarea. Puteţi vizualiza sau modifica informaţiile de bază ale contului dvs. după ce înregistrarea contului s-a finalizat.

    Care companie din cadrul grupului Sony îmi controlează conturile asociate?

    Compania din cadrul grupului Sony care operează fiecare serviciu pe care îl accesaţi va continua să vă controleze contul pentru serviciul respectiv (şi orice date colectate atunci când utilizaţi acel serviciu) Dacă doriţi să vă exercitaţi drepturile referitoare la datele personale (precum dreptul de acces) în legătură cu un cont, va trebui să contactaţi compania aferentă din grupul Sony care controlează contul respectiv utilizând detaliile furnizate în politica sa de confidenţialitate.