ID articol : 00227037 / Ultima modificare : 27.06.2019Tipărire

Pentru clienţii care actualizează ILCE-9 de la versiunea firmware 4.10 sau anterioară

  Această actualizare de software de amploare îmbunătăţeşte performanţa deja renumită a focalizării automate a modelului şi adaugă o serie de funcţii noi care oferă asistenţă suplimentară pentru fotografiere, vizualizare şi personalizarea camerei.

  IMPORTANT: Citiţi următoarele beneficii şi modificări înainte de a efectua actualizarea.


   Note principale

  IMPORTANT: După instalarea actualizării nu mai puteţi reveni la versiunea anterioară.

  • Iniţializarea setărilor camerei

   Toate valorile setărilor pentru cameră sunt iniţializate datorită unei actualizări care adaugă funcţii şi aplică modificări majore ale specificaţiilor. Chiar dacă setările camerei pentru software-ul (firmware) de sistem al camerei Ver.4.10 sau o versiune anterioară au fost înregistrate pe cardul de memorie folosind Memory (Camera Settings1 / Camera Settings2) (Memorie (Setări cameră 1/Setări cameră 2)), setările respective nu pot fi restabilite pe o cameră care foloseşte software-ul (firmware) de sistem Ver.5.00 sau o versiune ulterioară. Vă recomandăm să notaţi setările frecvent utilizate ale camerei şi alte informaţii importante înainte de efectuarea actualizării.
  • Modificări ale configuraţiei MENU (Meniu)

   Au fost adăugate şi şterse funcţii ale camerei, aşadar configuraţia setărilor afişată la apăsarea butonului MENU (Meniu) a fost modificată corespunzător. Vă recomandăm să verificaţi configuraţia MENU (Meniu) înainte de fotografiere.
   Pentru detalii despre setări, faceţi clic aici.
  • Funcţii adăugate şi modificări ale specificaţiilor

   Au fost adăugate funcţii optimizate pentru mediul de fotografiere. În mod corespunzător, numele funcţiilor şi metodele de operare au fost schimbate. În plus, anumite funcţii au fost şterse. Asiguraţi-vă că verificaţi detaliile despre conţinut înainte de instalarea actualizării.
   Pentru modificările funcţiilor incluse în această actualizare, faceţi clic aici.