Sony Global - Support by Sony - COMPONENTE OPEN SOURCE în aplicația „Support by Sony”

  Cu Support by Sony nu rataţi niciodată o actualizare

  Aplicația Support by Sony vă permite să accesați diverse informații de asistență despre produsele dvs. Sony. Profitați la maximum de produsul dvs., primind notificări de actualizare a firmware-ului și vizionând diverse materiale de asistență, inclusiv manuale și întrebări și răspunsuri. Marcați-vă produsul Sony în aplicația Support by Sony și nu veți mai rata niciodată o actualizare.  Descărcare Support by Sony
  Începeți în câteva secunde
  Căutați produsul dvs. Sony și adăugați-l în aplicația dvs.
  • 1Căutați produsul dvs.
  • 2Atingeți [Add] (Adăugare) pentru a-l marca.
  • 3Găsiți rapid informații de asistență.

  Găsiți instantaneu diverse informații de asistență

  Marcați produsul dvs. Sony în aplicație și puteți găsi rapid informații de asistență pentru depanarea produsului dvs. Atingeți produsul și veți vedea pagina de asistență cu informații, inclusiv întrebări și răspunsuri, manuale și multe altele.

  Obțineți notificări privind actualizările

  Odată ce marcați un produs Sony, veți primi informații importante și notificări despre ultimele actualizări ale firmware-ului.

  Marcați produsul dvs. Sony prin NFC

  Doar smartphone-urile Android

  Dacă smartphone-ul și produsul dvs. Sony sunt echipate cu o funcție NFC, porniți mai întâi „Support by Sony”, apoi atingeți smartphone-ul dvs. de simbolul NFC al produsului dvs. Sony și pagina de asistență va fi afișată instantaneu, iar acolo puteți adăuga produsul în aplicația dvs. cu o singură atingere, fără a-l mai căuta.