ID articol : 00223104 / Ultima modificare : 29.07.2019

Politică de confidenţialitate pentru aplicaţia „Support by Sony”

Sony Global - Support by Sony - OPEN SOURCE COMPONENTS in "Support by Sony" Application

Această Politică de confidențialitate explică următoarele elemente:

 • modul în care Sony Marketing Inc. („Sony”, „noi”, „al nostru/a noastră/ai noştri/ale noastre” sau „nouă”) poate citi, colecta, utiliza și/sau stoca informații despre cum utilizaţi aplicaţia „Support by Sony”.
 • modul în care ne puteţi contacta.

Vă rugăm să citiți prezenta Politică de confidențialitate și să ne indicați dacă sunteți de acord cu termenii acesteia selectând butonul sau caseta de selectare ce descrie acordul sau refuzul dvs. Prezenta Politică de confidențialitate este, în completarea oricărei alte politici de confidențialitate care s-ar putea aplica interacțiunilor dvs. cu orice companie-mamă, afiliat, filială, produs, software sau serviciu Sony.

 1. 1. Despre aplicaţia Support by Sony

  „Support by Sony” este o aplicaţie utilă pentru găsirea rapidă a informațiilor de asistenţă pentru depanarea produsului dumneavoastră Sony.

 2. 2. Informații colectate atunci când utilizați aplicaţia Support by Sony

  Informaţii colectate în mod automat

  De asemenea, Sony poate primi anumite informații în mod automat atunci când utilizați aplicaţia Support by Sony:

  • informațiile dispozitivului care este înregistrat de către un utilizator în aplicaţia Support by Sony
   (de ex., ID-ul dispozitivului, numele modelului, numele producătorului)
  • informații despre aplicație (de ex., ID-ul aplicației sau versiunea aplicației)
  • informații privind modul de utilizare al aplicaţiei Support by Sony

  Informațiile colectate în mod automat descrise mai sus vor fi încărcate cu un număr unic atribuit dispozitivelor pe care este instalată această aplicație, care ne permite să distingem datele primite de la un astfel de dispozitiv față de cele primite de la alte dispozitive.

  Informațiile colectate în mod automat descrise mai sus sunt utilizate în scopuri statistice și pentru a vă trimite informații de asistenţă, în funcție de alegerea dvs. pentru limbă și regiune. Sony nu va trimite niciun fel de comunicări de marketing nesolicitate.

  În cazul în care doriți să opriți colectarea automată a datelor, ar trebui să încetați utilizarea/să dezinstalați aplicația.

  Informații colectate prin modulul de terță parte

  Sony poate colecta informații prin următoarele module de terță parte, încorporate în aplicația Support by Sony, și poate utiliza astfel de informații după cum urmează:

  *Informațiile colectate mai jos pot fi, de asemenea, trimise în mod automat fiecărui furnizor de module.

  [AWS Mobile SDK]
  • Furnizor al modulului: Amazon Web Services, Inc.
   Politică de confidenţialitate Amazon Web Services: https://aws.amazon.com/privacy/?nc2=h_ls
  • Informațiile colectate prin acest modul:
   • - informații despre istoricul de utilizare a aplicației
   • - EndpointARN
  • Scopul colectării:
   • - pentru a îmbunătăți gradul de utilizare și conținutul
   • - pentru notificări push
  [Google API]
  • Furnizor al modulului: Google, Inc.
   Politică de confidenţialitate Google API: https://developers.google.com/terms/
  • Informațiile colectate prin acest modul:
   informaţii legate de informaţiile push (de ex., ID-ul dispozitivului, simbolul notificării)
  • Scopul colectării:
   pentru notificări push
 3. 3. În ce alt mod utilizează Sony informațiile dvs.?

  Pentru dezvoltarea produselor și serviciilor viitoare

  Sony poate colecta și/sau analiza informațiile menționate în Secțiunea 2, în vederea îmbunătățirii produselor și serviciilor noastre și a dezvoltării altora noi.

  Pentru a proteja Sony și pe utilizatorii săi

  Sony poate colecta și/sau analiza informațiile menționate în Secțiunea 2, în vederea identificării potențialelor amenințări de securitate și pentru a proteja Sony, pe utilizatorii săi, compania sa mamă și afiliații săi.

 4. 4. Cine altcineva mai are acces la informațiile dvs.?

  Informațiile dvs. comunicate către și stocate de către Sony pot fi puse la dispoziția altor companii din grupul Sony Corporation și unor terțe părți, după cum urmează:

  Companii ale grupului Sony Corporation

  Informațiile dvs. pot fi partajate cu Sony Corporation și Sony Network Communications Inc. în scopuri de desfășurare a activităților prezentate în Secțiunile 2 și 3 de mai sus.

  Contractori terți

  Putem utiliza Hearbest Co., Ltd. în calitate de antreprenor terț pentru a procesa sau analiza informațiile dvs. în numele companiei Sony în scopurile prevăzute în această Politică de confidenţialitate.

 5. 5. Păstrarea datelor, gestionarea informațiilor dvs.

  Vom păstra informațiile descrise în Secțiunea 2 pentru perioada de timp în care utilizați aplicațiile și pentru o perioadă de șase luni după aceasta. Dacă doriți ca noi să ștergem datele de utilizator pe care le-aţi furnizat prin intermediul aplicațiilor, vă rugăm să ne contactați la https://www.sony.net/supportapp și vom răspunde în termen şi în mod rezonabil. Vă rugăm să rețineți că unele sau toate datele furnizate de utilizator pot fi necesare pentru ca aplicațiile să funcționeze corect, şi este posibil ca păstrarea anumitor informații să fie impusă prin lege.

 6. 6. Transferul informațiilor dvs. la nivel internațional

  Aplicațiile sunt disponibile pentru utilizatorii din întreaga lume. Informațiile dvs. vor fi procesate, stocate și transferate în scopurile prezentate în Secțiunile 2 și 3, în țările din afara Spațiului Economic European (SEE) și/sau a țării dvs. de reședință, inclusiv, în special, în Japonia. Informațiile dvs. vor fi procesate de către personalul care operează în afara SEE și/sau a ţării dvs. de reședință, care lucrează pentru noi sau pentru unul dintre furnizorii noștri de servicii, și pot fi văzute de către astfel de personal în aceste țări. Protecția datelor și legile privind confidențialitatea în aceste țări nu pot oferi același nivel de protecție ca și în cadrul SEE și/sau în țara de reședință și este posibil să aveți mai puține drepturi legale în ceea ce privește informațiile.

 7. 7. Securitate

  Sony adoptă măsuri rezonabile de securitate, menite să protejeze împotriva pierderii, utilizării inadecvate sau modificării informațiilor dvs. Deși ne străduim să vă protejăm informațiile, nu putem garanta securitatea informațiilor pe care ni le-aţi transmis prin intermediul aplicației sau pe care le stocăm pe sistemele noastre sau care sunt stocate pe sistemele cu contractori de terţă parte.

 8. 8. Politica noastră referitoare la copii

  Sony se angajează să respecte toate legile și reglementările în vigoare privind colectarea, stocarea și utilizarea informațiilor cu caracter personal referitoare la copii. În cazul în care sunteți părinte sau tutore și sunteţi îngrijoraţi de faptul că copilul dvs. ne-a furnizat informații personale fără consimțământul dvs., ar trebui să ne contactați conform indicaţiilor de mai jos.

 9. 9. Drepturi de confidențialitate

  În unele țări, inclusiv în țările din cadrul SEE, aveți anumite drepturi în ceea ce privește informațiile cu caracter personal pe care Sony le deține despre dvs. Acestea pot include dreptul de a solicita o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dvs., iar dvs. ne puteți solicita să corectăm, modificăm, șterge sau bloca astfel de informații cu caracter personal. Dacă doriţi să vă exercitaţi oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la https://www.sony.net/supportapp

 10. 10. Modificări

  Sony poate actualiza prezenta Politică de confidențialitate din când în când și din orice motiv.
  Sony vă va informa despre modificările aduse Politicii de confidențialitate, prin intermediul aplicației.
  În cazul în care doriți să verificați Politica de confidențialitate în orice moment, vă rugăm să faceți clic pe următoarea adresă URL:
  https://www.sony.net/privacy/supportapp/ro/

 11. 11. Informații de contact

  În cazul în care aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de confidențialitate, sau dacă doriți să exercitaţi vreun drept legal pe care l-aţi putea avea în ceea ce privește informațiile dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la. https://www.sony.net/supportapp

Ultima actualizare: 1.10.2017