10

4.8 bazat pe 10 (de) recenzii ale clienţilor

8
2
0
0
0
Calitatea sunetului

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

10 (de) recenzii ale clienţilor

0

Great piece of machine

SHAKE-X30D 29.08.2021 de către Zott

Great sounds from such a compact machine. Would recommend all day.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

2

0

0

Un sistem excelent

SHAKE-X30D 21.03.2021 de către S h a q

Ieri l-am achiziționat cântărind între el și Panasonic max4000eq... Net superior,sunet Sony și atât. Celălalt bun să facă zgomot...

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

0

0

0

puissance

SHAKE-X30D 05.11.2020

C'est bon, j'aime on peut faire c onfiance mais on ne sait jamais

Calitatea sunetului

Foarte bun

Caracteristici

Foarte bun

Design

Acceptabil

Uşurinţă în utilizare

Mediu

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

au top

SHAKE-X30D 03.08.2020 de către xRemi31x

Produit de qualité Sony. un son claire limpide et puissant de quoi bien animer vos soirées et anniversaire.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Un sistem audio incredibil

SHAKE-X30D 30.05.2019 de către Yoooomusik

Sunt fericitul posesor al acestui sistem fenomenal, ascult muzica de aproape o lună de zile și de fiecare dată când ascult, sunt plăcut impresionat de sunetul clar și fără distorsiuni, recunosc că vecinii de cartier asculta muzica odată cu mine, este adevarat, contează formatul melodiei

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Excelent

6

0

0

Este un sistem foarte bun

SHAKE-X30D 23.11.2018 de către Clau 1

Am sistemul de 6 luni. L-am cumpărat doar pentru muzică, l-a început ascultam prin bluetooth, mi se părea că se aude ok, dar m-am documentat puțin în domeniu și i-am adăugat un chromecast audio iar diferența este destul de mare. Vreau să menționez si faptul că am abonament si la o aplicatie de streaming pt. muzică doar ca să subliniez faptul că si sursa contează. Sistemul este legat prin HDMI si la un smart TV, filmele de peHBO (cu dolby care trebuie activat la mine din meniu) se aud super, un SF de actiune este altceva ca prin niste boxele televizorului. Din punct de vedere al setărilor clear audio +mega bass este tot de ceea ce aveți nevoie.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

6

0

0

Great sound, some features could be better..

SHAKE-X30D 18.04.2018 de către Hipster

I've been thinking of buying this hifi since it first appeared on Sony's website and a couple of weeks ago decided to get it. And well, it's good and not so good. Here's what I think.. The sound quality is good and loud, but for me that's where the good ends I'm sorry to say. I don't know if I have a faulty one or this is how they are, but for a start. The party lights, are just party lights, they're not in time to music or beat, they just flash randomly. The sound while good, is spoiled by the metal grills on the bass speakers, because when I turn the volume past 80% they start to vibrate. Turning the bass boost off lets me go a little higher before vibrating. The speakers cables as someone has mentioned in another review, really are to short and so far I've not found anywhere that sells extension cables. A bit disappointing, but not completely. I've had or used other hi-fi's like this over the past year and this floors all of them with sound quality alone, just a shame about the speaker grills and lights.. still worth 4 stars though

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Mediu

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

40

13

0

Super fonctionnalités

SHAKE-X30D 21.01.2018 de către Sibylle_040

J'ai acheté ce produit le mois dernier et j'en suis contente sauf que je me suis aperçue que je ne peux connecter mon casque Sony MDR-ZX330BT et que je ne sais pas comment on fait pour la mettre en français quand la dame parle pour dire que la chaine hifi est connectée en Bluetooth, il y aurait un code à changer ? Mais je sais pas comment on fait. Le lecteur DVD est très bien appréciable, c'est pour cette raison de plus que j'ai acheté ce modèle de chaine hifi Sony. Par contre toutes les commandes sont au dessus avec l'écran lcd, pas très bien pour la poussière...

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

6

2

0

Amazing quality

SHAKE-X30D 12.01.2018 de către Musicfun

I love it! The quality of sound is amazing. The horn speakers are unbelievable. Doesn't matter if the music is quiet or loud always sounds great. You can hear every note, every instrument in a song really clear. Pure pleasure to listen favourite music or movie. Very good DVD aswell. Strongly recommend.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Excelent

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

50

24

0

Un son très puissant et très beau !

SHAKE-X30D 19.10.2017 de către Camcam62100

Le son de ce système audio est très puissant, avec de très bonnes basses, mais les aigus sont un peu trop présent par contre. Le design est très sympa ! Les fonctionnalités "DJ" sont moyennes... L'utilisation est très simple et intuitive.

Calitatea sunetului

Excelent

Caracteristici

Excelent

Design

Excelent

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

0