Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD

Caracteristici

Difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului pentru bas pe care îl puteți simţiţi

Lăsaţi-vă copleşit de basul vibrant cu difuzorul conic pentru presiune ridicată a sunetului. Designul eficient cu con intern pliat măreşte presiunea acustică trecând energia printr-un tub de amplificare. Rezultatul este mult mai eficient decât amplificatoarele şi procesarea tradiţională a semnalului, adăugând o notă de intensitate şi îndrăzneală în fiecare linie de bas.

Bucuraţi-vă de o calitate superioară a redării în timp real prin BLUETOOTH® cu LDAC™

LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de cea mai înaltă calitate prin tehnologia Bluetooth. Deoarece transmite de 3 ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă mai intensă de audiţie wireless pentru toată muzica dvs.

Luminile LED ale difuzoarelor creează o atmosferă de petrecere

Însufleţiţi atmosfera cu iluminarea difuzoarelor cu LED-uri, ca în club. Boxele cu LED-uri sunt prevăzute cu diferite modele de culori, care variază de la alb pur la curcubeu. Sincronizarea cu ritmul, puterea şi viteza afişajului cu lumini se potrivesc cu ambianţa muzicală şi cu atmosfera.

Efectele de DJ vă permit să vă puneţi amprenta asupra melodiilor

Însufleţiţi atmosfera cu efectele de DJ. Patru efecte diferite definesc cadrul petrecerii: Flanger creează un efect răsunător profund; WAH distorsionează sunetul; Isolator scoate în evidenţă o bandă de frecvenţă specifică; iar PAN împrăştie sunetul prin difuzoare. Puteţi utiliza efectele DJ cu aplicaţia Fiestable şi controlul gesturilor, astfel încât va fi mai uşor ca niciodată să fiţi creativi cu listele de melodii pentru petrecere.

Funcţii karaoke pentru a cânta pe fundal

Concursurile de karaoke cu prietenii sunt uşor de câştigat: este suficient să conectaţi SHAKE-X30D la un televizor, să introduceţi un DVD karaoke şi cântaţi versurile de pe ecran. Cele două intrări pentru microfon şi funcţiile precum rezervarea melodiilor, scor şi ecou, vă permit să faceţi echipă cu prietenii pentru o distracţie de zile mari. Un fader vocal încorporat reduce vocile de pe CD-uri, astfel încât să puteţi interpreta toate melodiile preferate.

Intrare pentru chitară

Organizați-vă propriile concerte folosind intrarea pentru chitară. Trebuie doar să realizați conexiunea și să apăsați pe tasta Guitar (Chitară) pentru a beneficia de sunet puternic pentru chitară. Cântați doar la chitară sau conectați și un microfon pentru acompaniament vocal.

Intrare HDMI pentru o configurare simplă

Conectaţi-vă cu ușurință la televizor, pentru un sunet profund, puternic, pentru toate filmele și muzica dvs. datorită unui port HDMI, tot ce trebuie să faceți este să vă conectaţi printr-un singur cablu.

Delectaţi-vă cu toate filmele dvs. pe un player DVD integrat

Faceți senzație cu DVD-urile și vizionați-le pe playerul integrat SHAKE-X30D. Savuraţi fiecare explozie, scenă de acţiune sau dramă cu un sunet surround cinematografic, care vă plasează direct în mijlocul acţiunii. Transformaţi-vă camera de zi într-o sală de cinematograf şi organizaţi seri de neuitat dedicate filmelor.

Redare uşoară în timp real cu NFC şi tehnologia Bluetooth

Comunicarea în câmp apropiat (NFC) şi tehnologia Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeți SHAKE-X30D de dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapidă și fără probleme și începeți redarea în timp real a colecției de muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin tehnologia Bluetooth şi sunteţi gata de pornire.

Unificaţi muzica cu Sony | Music Center

Descărcaţi aplicaţia Sony | Music Center (numită anterior SongPal) pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul colecţiei de muzică. Este suficient să vă conectați prin tehnologia Bluetooth și veți avea acces fără cusur la toate melodiile preferate. Aplicaţia poate fi utilizată şi pentru a personaliza setările de sunet în vederea asigurării unui sunet echilibrat şi de calitate.

Portul USB vă permite să vă conectaţi şi să redaţi

Copiaţi piese între CD şi USB. Conectaţi-vă dispozitivul la portul de REDARE/ÎNREGISTRARE şi puteţi începe transferul. Dacă înregistraţi direct pe USB, puteţi mări rata de biţi de la cea standard, de 128 kb/s, până la 256 kb/s pentru calitate audio accentuată.

Intrare audio pentru a vă extinde sistemul audio

Profitaţi la maxim de sistemul audio personal. O intrare RCA dublă vă permite conectarea la televizor; astfel, vizionaţi filme şi aveţi putere suplimentară pentru consolele de jocuri.

CD player încorporat pentru colecţia de discuri

Redaţi albume clasice sau discuri cu compilaţii utilizând CD playerul încorporat. Acest sistem audio personal este compatibil cu discuri CD, CD-R şi CD-RW, astfel încât vă puteţi bucura de toată muzica, de la înregistrări de studio la mixaje şi piese descărcate.

Tuner radio FM pentru emisiunile dvs. preferate

Doriţi să ascultaţi DJ-ii preferaţi? Alegeţi postul dorit utilizând selectorul radioului FM şi vedeţi ce mai este nou.

Specificaţii

Înviorați petrecerea de acasă cu sistemul audio personal de mare putere SHAKE-X30D. Simțiți basul puternic al difuzorului conic pentru presiune ridicată a sunetului și creați o atmosferă autentică de club cu efectele de DJ și LED-urile în mai multe culori.
  • Difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului pentru un bas puternic

  • LDAC pentru audiții de înaltă calitate prin Bluetooth

  • Efecte de DJ pentru un sunet ca în club

  • Funcţii karaoke pentru a cânta pe fundal

  • Afișajul cu LED-uri creează o atmosferă de petrecere

Dimensiunile unităţii principale (L x h x l, cm) (aprox.)
45,5 x 16,5 x 33
Dimensiunile boxei frontale (L x h x l, cm) (aprox.)
36,8 x 58,5 x 39,1
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor