SISTEME HI-FI

V02: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®

MHC-V02
Imagine cu V02: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®

Preț recomandat

1.063,90 LEI

Imagini cu V02: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V02: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V02: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Duceți petrecerile la alt nivel

Simțiți ritmul pieselor preferate, chiar și de la distanțe mari, cu acest puternic sistem audio cu o singură incintă. Bucurați-vă de lumina de boxă care pulsează odată cu muzica și controlați redarea cu ajutorul smartphone-ului.

Umpleți spațiul de petrecere cu sunet

Aduceți sunetul de festival la zilele de naștere, ocazii speciale și petreceri organizate pe loc. Sunetul de bas propagat pe distanțe lungi prin funcția JET BASS BOOSTER permite oaspeților dvs. să se bucure de muzică și mai puternică în întreaga incintă.

MHC-V02D cu tweetere dispuse în unghi
Tweetere înclinate

Umpleți încăperea cu sunetul puternic de festival datorită unităților tweeter înclinate care răspândesc sunetul pe o arie mai largă.

AMPLIFICATOR NOTE JOASE JET
AMPLIFICATOR NOTE JOASE JET

Structura conică a sistemului Bass Reflex concentrează fluxul de aer al sunetului de bas, astfel încât să auziți sunetul clar și să simțiți basul, indiferent dacă vă aflați în mulțime sau la distanță mare.

Creșteți nivelul energiei cu luminile de pe boxă

Însufleţiţi atmosfera cu iluminarea difuzoarelor cu LED-uri, ca în club. Lumina albastră pulsează în modele sincronizate cu ritmul muzicii.

MHC-V02 cu iluminare de boxă cu LED-uri
Dezvăluiți talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Toată lumea se distrează - conectați un microfon și confruntați-vă cu oaspeții pe acordurile preferate. Adăugați ritmuri de rock and roll conectând o chitară la una dintre intrări și folosind sistemul ca amplificator. Aveți trei moduri - Clean pentru sunet clar, Overdrive pentru sunet de chitară distorsionat și Bass pentru chitara bas.

Petrecăreț folosind funcția de control vocal din aplicația Fiestable pe smartphone
Voice Control prin intermediul Fiestable

Schimbați piesa, porniți și controlați lumina pur și simplu vorbind. Pur și simplu selectați Control vocal din aplicația Fiestable și rostiți comanda – există până la 39 de comenzi, inclusiv pentru redarea muzicii, iluminare și modul KARAOKE.

Petrecăreți folosind funcția Lumină de petrecere din aplicația Fiestable pe smartphone-uri
Lumină de petrecere cu Fiestable

Apăsați pe Party Light în aplicația Fiestable de pe smartphone, iar ecranul telefonului va imita efectele luminoase, sclipitoare și modificările culorilor sistemului audio deodată cu muzica.

Pictogramă Regele petrecerilor
Fiți regele petrecerii

Partajați starea petrecerii în rețelele de socializare cu un singur clic din aplicația Fiestable. Apoi, dați muzica mai tare și ridicați-i pe petrecăreți la statutul de rege al petrecerii.

Petrecăreț folosind aplicația Sony | Music Center pe smartphone
Controlaţi totul de pe ringul de dans

Aplicația Sony | Music Center vă permite să controlați setările muzicii și sunetului direct de pe telefon. În plus, cu aplicația Fiestable preluați controlul culorilor luminilor și puteți activa modurile pentru DJ și karaoke. Grație controlului intuitiv prin mișcări, puteți să efectuați modificări printr-o simplă mișcare din încheietură. 

Sigla Google Play
Sony | Music Center pentru Android
Sigla App Store
Sony | Music Center pentru iOS
Plug-inul Fiestable pentru Android
Plug-inul Fiestable pentru iOS
MHC-V02 montat pe un trepied
Compatibil cu trepied

Utilizând un orificiu de montare integrat, MHC-V02 poate fi instalat pe un trepied de boxă pentru o poziție ridicată, astfel încât sunetul să fie proiectat și mai eficient înspre mai multe persoane – indiferent dacă stau jos sau în picioare.

Amplificați petrecerea cu boxe suplimentare

Bucurați-vă de un sunet mai puternic conectând mai multe sisteme audio pentru acasă prin Bluetooth®. Conectați până la 50 de sisteme audio pentru acasă compatibile și sincronizați muzica și iluminarea.

Pictogramă LDAC™
Calitate înaltă la transmisia Bluetooth® cu LDAC™

LDAC™ trimite de aproximativ trei ori mai multe date (la rata maximă de transfer de 990 kbps) decât semnalul audio Bluetooth® convențional, pentru o experiență superioară de audiție wireless. 

Ilustrație a conectării mai multor dispozitive
Conectare a mai multor dispozitive

Folosind tehnologia Bluetooth®, dvs. și prietenii dvs. puteți asocia simultan până la trei smartphone-uri cu MHC-V02 și vă puteți bucura de piesele din toate bibliotecile muzicale.

MHC-V02 transportat de mânerele încorporate
Duceți petrecerea oriunde

MHC-V02 are încorporate mânere pentru transport, ca să îl puteți duce acasă la un prieten sau ca să puteți muta ușor petrecerea în altă cameră.

Specificaţii şi funcţii

Duceți petrecerile la următorul nivel cu acest sistem audio puternic cu o singură boxă. Simțiți ritmul melodiilor preferate de la distanță. Bucurați-vă de lumina de boxă care pulsează după ritm și controlați redarea de pe smartphone.
  • Sunet de bas pe distanțe lungi cu JET BASS BOOSTER

  • Lumină boxă

  • Control vocal prin intermediul Fiestable/Party Light prin intermediul Fiestable

  • Mâner pentru ridicare în siguranţă şi portabilitate

  • Compatibil cu trepied

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor