SISTEM HI-FI CU TEHNOLOGIE BLUETOOTH®

Specificaţii şi funcţii complete

CMT-SBT40D

Preț recomandat

882,98 LEI

Sunet

Putere de ieşire
50 W

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
17 x 13,25 x 22,2 cm
Greutate
1,4 kg

Conexiuni wireless

NFC
DA

Funcţii

USB
DA
CD
DA

Interfaţă

Terminale de intrare şi ieşire
Căşti (1), Ieşire video compozit (1), Ieşiri frontale pentru boxe (2), Intrare audio analogică (1), Port USB (1)

Caracteristici generale

Telecomandă
DA
Consum de energie
35 W

Caracteristici ecologice şi de economisire a energiei

Consum de energie (modul oprit)
nu este disponibil
Consum de energie (modul standby)
0,5 W
Consum de energie (modul standby în reţea) - terminale
2,8 W (Bluetooth)/2,8 W (toate terminalele şi reţelele conectate)
Modul standby activat
După 15 minute
Modul standby în reţea activat - terminale
După 15 minute (Bluetooth®)
Comutator de pornire/oprire reţea (reţele) wireless
1. Porniţi unitatea. 2. Ţineţi apăsate butoanele „||” şi „|” de pe unitate timp de 5 secunde. 3. După ce se afişează „BT OFF” (semnal BLUETOOTH wireless dezactivat) sau „BTON” (semnal BLUETOOTH wireless activat), eliberaţi butonul.

Caracteristici

Imagine cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

Sistem pe 2 canale pentru sunet puternic în întreaga locuinţă

Bucuraţi-vă de sunet puternic, care umple camera de la sistemul de boxe pe 2 canale. Cele două boxe pe toată gama de frecvenţe furnizează sunet stereo echilibrat în gama frecvenţelor înalte, medii şi joase. Rezultatul? Sunet clar, echilibrat, care se aude perfect indiferent de nivelul volumului.

Imagine cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

Conectivitate Bluetooth®, pentru redarea cu uşurinţă a muzicii în timp real

Bazată pe undele radio, tehnologia Bluetooth vă permite să realizaţi rapid o conexiune wireless cu rază scurtă ce nu va fi întreruptă de obiectele aflate pe traseul semnalului. Odată realizată asocierea , aveţi libertatea de a reda tot conţinutul preferat – inclusiv filme, fotografii şi muzică – de pe smartphone sau tabletă pe un dispozitiv compatibil.

Imagine cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

Mega Bass pentru sunete joase îmbunătăţite

Activaţi setările de sunet Mega Bass pentru a oferi melodiilor dvs. preferate un Bass Boost. Utilizând tehnologiile de procesare a semnalului digital, Mega Bass poate îmbunătăţi eficient tonurile de frecvenţă redusă pentru a oferi un bas puternic şi plin care adaugă profunzime veritabilă sunetului.

Imagine cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

Egalizator cu 7 benzi pentru sunet optimizat

Alegeţi setarea ideală pentru ceea ce ascultaţi. Egalizatorul cu 7 benzi are presetări specifice genului care au fost proiectate pentru a optimiza experienţa de audiţie. Comutaţi între modurile R&B, Hip-Hop, Rock, Pop, Clasic, Jazz și Flat pentru a vă bucura de fiecare melodie cu sunet clar, echilibrat. 

Imagine cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

Sistem Hi-Fi compact cu trei incinte, cu boxe autonome

Un design Hi-Fi compact cu trei incinte care este ideal pentru bucătărie, dormitor sau camera de studiu. Cele două boxe autonome pot fi aşezate vertical, întoarse pe o parte sau așezate la o distanță de până la 1,2 m de unitatea principală, oferindu-vă flexibilitate la configurarea sistemului Hi-Fi. 

Imagine cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

CD/DVD player încorporat pentru colecţia de discuri

Redaţi albume clasice sau discuri cu compilaţii utilizând CD/DVD playerul încorporat. Acest sistem Hi-Fi este compatibil cu discurile CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R și DVD-RW – astfel încât vă puteţi bucura de toată muzica, de la înregistrări de studio la mixaje şi piese descărcate. Conectaţi sistemul Hi-Fi la televizor şi vizionaţi filmele preferate prin intermediul DVD playerului încorporat. 

Imagine cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

Tuner radio FM pentru emisiunile dvs. preferate

Doriţi să ascultaţi DJ-ii preferaţi? Alegeţi postul dorit utilizând selectorul radioului FM şi vedeţi ce mai este nou. 

Imagine cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

Port USB pentru redarea muzicii şi încărcare

Redaţi şi încărcaţi cu uşurinţă. Portul USB vă permite să conectaţi o unitate USB, un smartphone, o tabletă sau un laptop pentru a asculta întreaga colecţie de muzică. Aţi rămas fără energie? Nicio problemă. Puteţi încărca tableta sau smartphone-ul şi în timp ce redaţi muzică. 

Conectaţi-vă printr-o singură atingere cu NFC

Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat (NFC) elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Este suficient să atingeţi dispozitivul cu funcţie NFC activată de marcajul N, pentru a realiza o conexiune rapidă şi simplă şi pentru a începe redarea în timp real prin Bluetooth®. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Conectarea şi redarea în timp real pot fi realizate şi direct prin Bluetooth®.

Imagine cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®

Ascultare printr-o singură atingere pentru a reda muzică instantaneu

NFC (Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat) elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi doar smartphone-ul sau alt dispozitiv cu NFC activat* de marcajul N integrat şi începeţi să redaţi muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi şi să asociaţi dispozitivele manual în setările Bluetooth®. *Vedeţi dispozitive compatibile

Găsiţi dispozitive compatibile