Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Imagini cu Sistem Hi-Fi cu tehnologie Bluetooth®
Sistemul audio personal de uz general

Sistem Hi-Fi compact cu CD/DVD player încorporat

Sistemul audio Hi-Fi CMT-SBT40D vă oferă mai multe moduri de a asculta, pentru a putea alege experienţa audio perfectă. Redaţi CD-uri, ascultaţi cele mai recente emisiuni de radio FM sau utilizaţi conectarea printr-o atingere prin NFC pentru a crea o conexiune rapidă şi a reda apoi muzică wireless în timp real prin Bluetooth®. Cu un design clasic cu trei incinte, acest sistem Hi-Fi se va potrivi perfect în orice cameră.

Putere de ieşire
Sunet puternic

Pentru un sunet complet, echilibrat, există 50 W de putere pe două canale audio, în timp ce setările de sunet Mega Bass amplifică tonurile finale joase.

Conectivitate wireless
Conectivitate wireless

Redaţi toate melodiile din colecţia dvs. de muzică de pe smartphone sau tabletă prin conectarea printr-o singură atingere cu NFC şi redarea în timp real prin Bluetooth®.

Audiţie bogată, echilibrată

Ascultaţi albumele preferate bucurându-vă de un sunet de 50 W care umple camera. Cele două boxe pentru gama completă de frecvenţe redau un sunet echilibrat pe toată gama de frecvenţe - astfel, puteţi auzi fiecare notă, de la cele înalte la cele joase, cu detalii extrem de clare.

Mega Bass
Simţiţi ritmul

Pentru un bas plin, activaţi setarea de sunet Mega Bass pentru a vă bucura de tonuri finale joase îmbunătăţite.

Egalizator cu 7 setări
Optimizaţi sunetul

Alegeţi setarea ideală pentru ce ascultaţi. Egalizatorul cu 7 benzi are presetări pentru R’n’B, Hip Hop, Rock şi multe altele.

Toată muzica într-un singur loc

Sistem audio personal compact, cu boxe independente

Un sistem Hi-Fi clasic cu trei incinte combină un CD/DVD player, un tuner radio şi o intrare USB cu un design elegant şi modern. Două boxe compacte independente oferă flexibilitate de configurare, pentru a putea găsi reglajul Hi-Fi perfect pentru orice cameră.

Player CD/DVD
CD/DVD player încorporat

Redaţi albumele, discurile personale şi filmele preferate cu un CD/DVD player încorporat.

Tuner radio
Tuner radio FM

Audiaţi cele mai noi emisiuni radio cu un tuner FM încorporat.

Intrare USB
Intrare USB şi încărcare prin USB

Conectaţi playerul MP3 sau iPod-ul la intrarea USB pentru a vă încărca dispozitivul în timp ce ascultaţi muzică.

Libertate deplină de audiţie

Ascultare printr-o singură atingere prin NFC şi Bluetooth®

Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţie NFC de CMT-SBT40D, pentru a stabili o conexiune instantanee, iar apoi să redaţi wireless melodiile preferate prin Bluetooth®. Nu aveţi NFC? Nicio problemă - puteţi asocia şi manual prin Bluetooth®.

Telecomandă
Telecomandă

Telecomanda inclusă vă permite să omiteţi melodii, să controlaţi volumul şi multe altele, toate în timp ce staţi comod şi vă relaxaţi.

Specificaţii şi funcţii

CMT-SBT40D Hi-Fi vă oferă mai multe moduri de a asculta, astfel încât veţi putea să vă alegeţi experienţa audio perfectă. Redaţi CD-uri, reglaţi frecvenţa pe cele mai recente emisiuni de radio FM sau folosiţi NFC printr-o singură atingere pentru a realiza o conexiune rapidă, apoi redaţi muzică wireless prin Bluetooth®. Cu un design clasic, cu trei incinte, acest sistem Hi-Fi se va potrivi perfect în orice cameră. 
  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC  

  • Redare şi încărcarea smartphone-ului prin USB

  • Mega Bass conferă forţă segmentelor de bas

  • Tuner radio FM integrat

  • Putere totală de 50W 

Putere de ieşire
50 W
Terminale de intrare şi ieşire
Căşti (1), Ieşire video compozit (1), Ieşiri frontale pentru boxe (2), Intrare audio analogică (1), Port USB (1)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor