16 GB

ICD-TX800

Preț recomandat

1.124,60 LEI

Imagini cu TX800: Reportofon digital din seria TX
Imagini cu TX800: Reportofon digital din seria TX
Imagini cu TX800: Reportofon digital din seria TX
Imagini cu TX800: Reportofon digital din seria TX
Imagini cu TX800: Reportofon digital din seria TX

Caracteristici

Compact şi portabil, cu clemă pentru ataşare uşoară

Cu o construcţie compactă şi uşoară, reportofonul ICD-TX800 vă poate însoţi oriunde mergeţi. Folosiţi clema pentru a ataşa dispozitivul la genţi sau buzunare, astfel încât să-l puteţi accesa rapid.

Funcţia de control de la distanţă vă dă posibilitatea să înregistraţi din orice colţ al casei 

Poziţionaţi reportofonul ICD-TX800 pentru a obţine cea mai bună înregistrare a sunetelor. Telecomanda inclusă vă oferă control deplin, indiferent unde vă aflaţi în încăpere.

Controlaţi înregistrarea de la distanţă cu aplicaţia REC Remote pentru Android

Disponibilă în Google Play pentru Android, aplicaţia REC Remote vă dă posibilitatea să controlaţi modulul de înregistrare de la distanţă, prin tehnologia BLUETOOTH®. Porniţi și opriţi înregistrarea, pentru a regla nivelul de înregistrare și setările, putând chiar adăuga marcaje în piese, astfel încât să puteți găsi conținutul uşor şi rapid. O interfaţă simplă de pe telefonul dvs. vă ajută să controlaţi, să monitorizaţi şi să organizaţi înregistrările chiar şi de la 10 metri distanţă.

Descărcaţi din Google Play™

Aplicaţia REC Remote pentru iOS vă permite să controlaţi înregistrările de la distanţă

Descărcaţi aplicaţia REC Remote pentru iOS pentru a controla înregistrările de la o distanţă de până la 10 metri, folosindu-vă smartphone-ul. Nu doar că puteţi porni şi opri înregistrarea, dar puteţi ajusta şi alte setări, cum ar fi nivelurile şi formatele de înregistrare. În plus, puteţi adăuga marcaje la piese, pentru a putea căuta cu uşurinţă conţinutul după ce terminaţi de înregistrat. 

Descărcaţi din App Store

Memorie internă de 16 GB pentru înregistrare extinsă

Reportofonul ICD-TX800 are o memorie internă de 16 GB, astfel că aveţi la dispoziție suficient spaţiu de stocare pentru înregistrările audio. Puteţi să înregistraţi până la 636 de ore într-o singură sesiune sau să stocaţi până la 5.000 de fişiere individuale.

Graţie înregistrării activate printr-o atingere, nu veţi rata niciun sunet

Apăsaţi butonul REC pentru a porni instantaneu înregistrarea, chiar dacă dispozitivul este oprit, pentru a capta sunetul la momentul decisiv.

Conexiunea micro USB încorporată vă ajută să transferaţi mai uşor fişierele

Folosiţi cablul USB inclus pentru a reda cu uşurinţă înregistrările efectuate sau pentru a transfera fişiere.

Înregistrați în formatele Linear PCM și MP3

Când înregistrați, aveți la dispoziție două formate de fișiere folosite frecvent. Fișierele Linear PCM sunt mai mari, dar surprind mai multe detalii, fiind astfel ideale pentru înregistrarea muzicii. Fișierele MP3 sunt comprimate, dar ocupă mai puțină memorie, fiind astfel mai bune pentru înregistrarea conferințelor sau ședințelor lungi.

Specificaţii

Înregistraţi cu uşurinţă şedinţe, discuţii şi mementouri vocale, cu ajutorul reportofonului digital ICD-TX800. Compact şi portabil, acesta este dotat cu o memorie internă de 16 GB şi poate fi comutat de la modul „dezactivat” la modul „înregistrare” printr-o singură atingere. Dispozitivul poate fi controlat chiar şi din celălalt colţ al camerei, cu ajutorul aplicaţiei REC Remote sau al telecomenzii incluse.
  • Construcţie compactă şi portabilă, cu clemă comodă pentru buzunar

  • Stocaţi până la 4.000 de fişiere cu memoria încorporată de 16 GB

  • Înregistrări clare de la microfonul încorporat

  • Conector micro USB încorporat - cablu inclus

  • Redare cu anulare inteligentă a zgomotului

Memorie încorporată
16 GB
Terminale de intrare şi ieşire
Hi-Speed USB
Greutate
Aprox. 22 g

Ce este în cutie

Telecomandă, Stereo, Cablu pentru căști special, Cablu USB, Aplicaţie: Sound Organizer 2 (fişierul de instalare este stocat în memoria internă), Geantă de transport

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor