Imagini cu Player Blu-ray Disc™
Imagini cu Player Blu-ray Disc™
Descoperiţi înalta definiţie

Vizionaţi filmele dvs. preferate în Full HD cu BDP-S1700. Imaginile sunt detaliate şi limpezi, iar culorile capătă o intensitate nouă bogată mulţumită culorii TRILUMINOS™.

1080p
Vizionaţi la o rezoluţie de 1080p

Bucuraţi-vă de toate filmele dvs. la claritatea oferită de înalta rezoluţie.

Sunet de calitate
Calitate premium a sunetului

Bucuraţi-vă de toate detaliile fine ale înregistrării originale într-un sunet surround clar, de înaltă fidelitate cu Dolby TrueHD şi DTS-HD.

Full HD, player Blu ray, Blu ray, player Blu ray şi DVD player
Vedeţi totul în Full HD

Detaliile luminoase, inclusiv pentru DVD-urile, discurile Blu-ray Disc™ şi conţinutul online redat în timp real. BDP-S1700 converteşte filmele de definiţie standard de pe DVD-uri la calitate apropiată HD, astfel încât să le vedeţi realizate frumos în detalii rafinate.

Culori care prind viaţă

Revitalizaţi experienţa de vizionare cu paleta largă de nuanţe vii oferită de tehnologia TRILUMINOS™ Colour. Tehnologia exclusivă de la Sony optimizată pentru a fi utilizată cu televizoarele TRILUMINOS™ asociate, oferă nuanţe greu de reprodus de roşu, albastru marin şi verde smarald afişate în mod estetic, ceea ce conferă un aspect mai realist peisajelor şi scenelor marine.

Simplu şi elegant

Designul minimalist al playerului BDP-S1700 este conceput cu eleganţă pentru a veni în completarea oricărei camere de zi, cu cadrul său compact de 23 cm (9,1") x 3,9 cm (1,5") care încape perfect chiar şi în cele mai înguste spaţii.

Design mic, simplu, player Blu ray mic
Cel mai bun conţinut de pe Web pe televizorul dvs.

Conectaţi-vă online şi exploraţi. Obţineţi acces instantaneu la cele mai recente filme, melodii, programe Catch-up TV şi altele. Răsfoiţi o serie de canale online sau încărcaţi cele mai recente clipuri video pe YouTube™.

Conectare şi redare cu USB
Conectare şi redare cu USB

Conectaţi pur şi simplu unitatea USB la port pentru a partaja melodii, fotografii şi conţinut multimedia cu televizorul dvs.

Specificaţii şi funcţii

Vizionaţi filmele preferate în format Full HD cu modelul BDP-S1700. Imaginile sunt detaliate şi clare, iar culorile capătă o nouă intensitate datorită TRILUMINOS™ Colour.
  • Redaţi în timp real conţinut de la o varietate de furnizori de divertisment online

  • Bucuraţi-vă de toate filmele dvs. la calitate Full HD

  • Descoperiţi culorile vii cu TRILUMINOS™ Colour

  • Menţineţi lucrurile simple cu noua interfaţă uşor de utilizat

Redare
Aleator, ANTERIOR/URMĂTOR, PAS redare (Înainte/Înapoi), Redare/Oprire/Pauză, Redare lentă (Înainte/Înapoi), Înapoi/Înainte
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire HDMI (1 spate), ieşire audio digitală coaxială (1 spate), intrare USB (1 faţă), conexiune Ethernet (1 spate)

Ce este în cutie

Manual de instrucţiuni, Telecomandă (RMT-B127P), Baterii (tip AAA) x 2, Fişă de înregistrare a clienţilor, Card de garanţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor