h.ear on 2 Mini Wireless

Culorile dvs., design compact

Cu h.ear on 2 Mini Wireless vă găsiți stilul și sunetul de înaltă rezoluție. Cu un sunet excepțional și redare în flux prin Bluetooth, cu tehnologia LDAC, căștile sunt compacte și pliabile, pentru o audiție neîngrădită.

CĂŞTI

Căști wireless h.ear on 2 Mini WH-H800

WH-H800

Imagine cu Căști wireless h.ear on 2 Mini WH-H800

redgoldgreenblueblack

Preț recomandat

824,70 LEI

Culori h.ear

Hear Your Colours

Armonizați-vă viața cu culorile gamei h.ear. Sunt disponibile în cinci nuanțe, fiecare pe măsura stilului și universului dvs.

Culori în armonie

Noua gamă h.ear are culori care se potrivesc perfect stilului dvs. de viață. Tonurile se potrivesc cu o gamă largă de nuanțe și culori. Încercați-le cu ținuta preferată, se potrivesc perfect într-o armonie fără efort.

Alegeţi-vă culoarea

  • Verde Horizon
  • Roşu Twilight
  • Negru-gri
  • Auriu Pale
  • Albastru Moonlit

Aruncaţi o privire mai atentă

Vedeți gama h.ear sub fiecare aspect și descoperiți caracteristicile designului.

Pe măsura stilului dvs. de viață

Banda de fixare pe cap cu greutate redusă se reglează după forma capului și a frizurii, ajutându-vă să arătați foarte bine. Când nu purtați căștile h.ear on 2 Mini Wireless, acestea se pliază pentru a fi transportate mai ușor.

Ascultați mai mult din muzica preferată

Sunet autentic

Cu sunetul de înaltă rezoluție auziți cele mai subtile nuanțe la calitate de studio, mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică reunește componentele, de la semnal la boxă, având senzația că artistul cântă în fața dvs. 

LDAC

Sunet mai bun prin BLUETOOTH®

LDAC transmite mai multe date decât conexiunile wireless Bluetooth obișnuite pentru a avea o calitate excepțională a sunetului, apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluție.

DSEE HX

Restaurați detaliile muzicii dvs.

Prin restaurarea sunetului de înaltă calitate pierdut prin compresie, tehnologia DSEE HX produce fișiere muzicale cu un sunet bogat și natural. 

Reglați fin sunetul 

Cu aplicația gratuită Sony | Headphones Connect schimbați setările sunetului de pe smartphone. Reglați egalizatorul, ridicați nivelul basului și alegeți presetările sunetului pentru a asculta muzica așa cum doriți.

Durată de utilizare baterii

Bateria ține toată ziua

Cu o baterie reîncărcabilă care ține până la 24 de ore, puteți face audiție de dimineața până noaptea. Bateria se reîncarcă rapid - conectați-o doar 10 minute și aveți energie pentru redare timp de 90 de minute.

Specificaţii şi funcţii
Cu h.ear on 2 Mini Wireless vă găsiți stilul și sunetul de înaltă rezoluție. Cu un sunet excepțional și redare în flux prin Bluetooth, cu tehnologia LDAC, căștile sunt compacte și pliabile, pentru o audiție neîngrădită.
  • Compatibile cu sunetul de înaltă rezoluție

  • Tehnologia DSEE HX™ face conversia extinsă a muzicii comprimate la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluție.

  • Construcţie compactă şi pliabilă, pentru purtare confortabilă şi transport uşor

  • Conectivitate simplă prin Bluetooth® cu NFC™, cu conectare printr-o atingere

  • Reglați fin sunetul folosind aplicația Sony | Headphones Connect

Difuzor
40 mm, tip dom (bobină mobilă CCAW)
S-Master HX
Nu
DSEE HX
Da
Intrare(intrări)
Minimufă stereo Micro USB
Răspuns în frecvenţă
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
Răspuns în frecvenţă (comunicație Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)/20 Hz - 40.000 Hz (frecvenţă de eşantionare LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Funcţionare pasivă
Da
NFC
Da
Lungimea cablului
Aprox. 1,2 m

Ce este în cutie

Husă de transport, Cablu pentru căşti (aprox. 1,2m), Cablu USB: Micro-USB (aprox. 50 cm)

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor