Salt la conţinut
CĂŞTI

h.ear on 2 Mini Wireless

WH-H800

Imagine cu h.ear on 2 Mini Wireless

redgoldgreenblueblack

Preț recomandat

1.007,90 LEI

Imagini cu h.ear on 2 Mini Wireless
Imagini cu h.ear on 2 Mini Wireless
Imagini cu h.ear on 2 Mini Wireless
Imagini cu h.ear on 2 Mini Wireless
Imagini cu h.ear on 2 Mini Wireless
Imagini cu h.ear on 2 Mini Wireless
Imagini cu h.ear on 2 Mini Wireless
Imagini cu h.ear on 2 Mini Wireless

Caracteristici

Disponibil într-o serie de culori

Căştile h.ear on 2 Mini Wireless sunt disponibile într-o diversitate de culori potrivite stilului dvs. de viață.

Construcţia compactă şi pliabilă şi cupele confortabile asigură un transport uşor şi o audiţie de calitate

Cupele căptuşite moi asigură o audiţie confortabilă întreaga zi, iar banda de cap compactă se potriveşte perfect, indiferent de forma capului sau de coafură. Căştile se pliază pentru ca dvs. să le puteţi introduce uşor în buzunarul de transport inclus, pentru a le lua cu dvs. oriunde.

Calitate audio de înaltă rezoluţie pentru un sunet fără compromisuri

Bucuraţi-vă de muzică digitală la maxim cu sunet de înaltă rezoluţie. Capturând muzica la o rată mai mare decât în cazul standardului CD, amplificând atât numărul eşantioanelor de sunet pe secundă, cât şi precizia ratei de biţi a fiecărui eşantion, sunetul de înaltă rezoluţie oferă o redare fără compromisuri a muzicii unui artist. Savuraţi fiecare respiraţie şi mişcare subtilă pentru o experienţă cu adevărat emoţionantă.

LDAC™: pentru transmisia conţinutului audio de înaltă rezoluţie

LDAC™ acceptă mai multe rate de transmisie, în funcție de mediul dvs. wireless. Acesta vă permite să vă bucuraţi de conţinut audio de înaltă rezoluţie la o calitate excepţională a sunetului, apropiată de sunetul de înaltă rezoluţie, transmiţând la rata de transfer maximă de: 990 kbps (aproximativ de trei ori mai multe date decât sunetul audio convenţional prin Bluetooth®). LDAC™ oferă o experiență de audiție wireless îmbunătățită pentru toată muzica dvs., așa cum și-a dorit-o artistul.

Restabiliţi toate fişierele comprimate

Tehnologia Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) face conversia extinsă a fișierelor audio comprimate și le duce mai aproape de calitatea sunetului de înaltă rezoluție. Prin restaurarea sunetului de înaltă calitate pierdut prin compresie, tehnologia DSEE HX™ produce fișiere audio cu un sunet amplu și natural. 

Ascultaţi mai mult cu o baterie care durează până la 24 de ore

Perfecte pentru cei care fac naveta sau dacă doriți să ascultați muzică toată ziua, când sunt încărcate complet, puteți avea parte de până la 24 ore de muzică sau de conversație. Puteţi continua să ascultaţi chiar şi atunci când bateria se descarcă, pur şi simplu conectând cablul pentru căşti inclus.

Reglaţi fin setările de pe telefon

Cu aplicația Sony | Headphones Connect, puteți regla muzica pe gustul dvs. alegând filtre prestabilite sau personalizând egalizatorul. În plus, selectați un filtru prestabilit de sunet surround pentru a alege sunetul de club, de sală, de stadion sau de aer liber.

Tehnologie NFC™ printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicații în câmp apropiat (NFC™) și BLUETOOTH® permit conectarea simplă și rapidă a muzicii. Atingeți căștile de dispozitivul cu NFC™ pentru o conectare rapidă și neîntreruptă, apoi începeți redarea în timp real. Nu aveţi NFC™? Nicio problemă. Realizaţi conexiunea prin Bluetooth din setările dispozitivului şi sunteţi gata de drum.

Specificaţii
Oriunde aţi merge, stilul personal şi sunetul de calitate vă vor însoţi. Căştile h.ear on 2 Mini Wireless oferă un sunet incredibil, de înaltă rezoluţie, şi redare în flux optimizată prin BLUETOOTH®, graţie caracteristicii LDAC™. Sunt compacte şi uşoare, pentru a putea fi purtate confortabil, şi sunt disponibile într-o gamă variată de culori, pentru a se asorta perfect cu universul dvs.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Tehnologia DSEE HX™ face conversia extinsă a muzicii la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluție.

  • Construcţie compactă şi pliabilă, pentru purtare confortabilă şi transport uşor

  • Conectivitate simplă prin Bluetooth® cu NFC™, cu conectare printr-o atingere

  • Reglați fin sunetul folosind aplicația Sony | Headphones Connect

Difuzor
40 mm (tip dom)
Răspuns în frecvenţă
5 Hz - 40.000 Hz
Lungimea cablului
1,2 m

Ce este în cutie

Husă de transport, Cablu de conectare, Cablu USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător