Smartphone

MDR-ZX110

Preț recomandat

86,40 LEI

Android

MDR-ZX110AP

Preț recomandat

108,00 LEI

Imagini cu Căşti ZX110
Imagini cu Căşti ZX110
Imagini cu Căşti ZX110
Imagini cu Căşti ZX110
Imagini cu Căşti ZX110
Imagini cu Căşti ZX110
Imagini cu Căşti ZX110

Caracteristici

Difuzoarele dinamice din neodim asigură un sunet precis

Uşoare, de numai 30 mm, difuzoarele dinamice de neodim oferă căştilor un răspuns energic şi ritmic, chiar şi pe cele mai solicitante piese. Combinate cu o diafragmă foarte sensibilă, veţi putea să daţi volumul mai tare la căşti, fără a avea nevoie de un amplificator, iar dvs. vă puteţi bucura în continuare de un sunet clar şi precis în întregul spectru.

Designul pliabil şi pivotant face călătoria mai uşoară

Luaţi aceste căşti oriunde v-aţi duce. Designul cu cupe pivotante al căştilor permite stocarea uşoară când nu le utilizaţi şi îmbunătăţeşte portabilitatea atunci când călătoriţi. Cupele pentru urechi se pliază, oferindu-vă posibilitatea să le împachetaţi într-un geamantan sau într-o geantă fără să vă faceţi griji că ocupă prea mult spaţiu preţios.    

Telecomandă pe fir şi microfon pentru apeluri în regim „mâini libere”

Cu o telecomandă pe fir şi microfon încorporat pe cablul pentru căşti, puteţi să preluaţi apeluri în regim „mâini libere” pe smartphone-urile selectate în timp ce ascultaţi muzică. Comutaţi cu uşurinţă între melodii şi apeluri fără a avea nevoie să scoateţi căştile.* *Oferită doar împreună cu modelul MDR-ZX110AP

Perniţe pentru urechi căptuşite pentru confort absolut

Ascultaţi în confort absolut. Aceste căşti au o bandă autoreglabilă de fixare pe cap şi cupe căptuşite cu material moale care acoperă întreaga ureche. Bucuraţi-vă de confortul de durată de care aveţi nevoie pentru a asculta pe rând albumele preferate.

Un design compact şi pliabil izolează sunetul

Designul pliabil, etanş se mulează perfect pe urechi, ajutând la izolarea muzicii de zgomotele deranjante din jur. Acustica se reflectă înapoi spre urechi, astfel încât să puteţi auzi chiar şi cele mai subtile sunete. Veţi simţi, de asemenea, ritm, având în vedere că acest design etanş contribuie la maximizarea accentelor de bas din muzica dvs. 

Gamă largă de frecvenţe pentru sunete înalte şi joase clare 

Banda largă de frecvenţă, de la 12 Hz la 22 kHz, furnizează bas profund, sunete medii bogate şi sunete înalte puternice. Auziţi detaliile fiecărei piese şi rămâneţi la curent cu toată muzica. 

Specificaţii

Când vă aflaţi în mişcare, ascultaţi melodiile preferate cu sunet clar, echilibrat cu căştile MDR-ZX 110 cu difuzoare dinamice de 30 mm. Iar perniţele de urechi căptuşite vă oferă confort sporit în mişcare. Căştile MDR-ZX110AP îmbunătăţesc funcţionalitatea smartphone-ului Android.
  • Difuzoare dom de 30 mm pentru sunet echilibrat

  • Magneţii din neodim de energie ridicată furnizează un sunet puternic

  • Gamă de frecvenţe de 12 Hz - 22 kHz

  • Cupe căptuşite, pentru o audiţie confortabilă

  • Paletă de culori care se potriveşte stilului dvs.

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor