Imagini cu Căști EXTRA BASS™ MDR-XB950AP
Imagini cu Căști EXTRA BASS™ MDR-XB950AP
Imagini cu Căști EXTRA BASS™ MDR-XB950AP
Căști EXTRA BASS™ MDR-XB950AP în toiul acţiunii

Bas puternic, potrivit pentru smartphone

Ascultaţi cele mai profunde ritmuri fără a pierde niciun apel

Simţiţi fiecare ritm şi notă de bas. Difuzoarele puternice de neodim, de 40 mm, cu un design strâns în jurul urechii, oferă un sunet profund şi echilibrat chiar şi la volum ridicat. Preluaţi apeluri în regim „mâini-libere” prin controlul de la distanţă pe fir şi microfon.

Difuzor de 40 mm

Bas intens

Simţiţi ritmurile vibrante ale unui ring de dans de la un difuzor puternic.

Gamă de frecvenţe extrem de largă

Răspuns larg în frecvenţă

Ascultaţi sub-basul grav şi sunetele vocale înalte într-un interval audio extins.

Ritmuri vibrante

Însufleţiţi-vă muzica prin ritmuri dinamice şi echilibrate. Simţiţi mai multă adâncime şi claritate indiferent de ceea ce ascultaţi, chiar şi la volum ridicat.

Amplificator de bas

Izolaţi sunetul

Structura Advance Direct Vibe creează o etanşare perfectă în jurul urechii, păstrând înăuntru basul. Sunetele de frecvenţă joasă sunt accentuate de un amplificator de bas pentru ritmuri profunde, echilibrate.

Control pentru reglarea răspunsului în frecvenţă

Lăsaţi ritmul să dea tonul

Controlul pentru reglarea răspunsului în frecvenţă utilizează fante de ventilaţie sculptate, pentru un bas curat şi fără distorsiuni. Aceste fante optimizează fluxul de aer cu frecvenţă redusă pentru a reproduce cu precizie ritmurile profunde.

Conduceţi-vă muzica

Un difuzor de mari dimensiuni, de 40 mm, cu magnet cu neodim de energie ridicată creează un echilibru perfect între putere şi precizie, de la bătaia vibrantă a tobelor până la emoţionantele solo-uri la chitară.

Frecvenţă joasă de 3 Hz

Optaţi pentru sunet mai intens

Cu sunete finale joase de 3 Hz, aceste căşti reproduc ritmuri de sub-bas bine definite.

Capacitate de mare putere, de 1000 mW

Bas puternic

O bobină mobilă OFC acceptă o putere ridicată, de 1000 mW, pentru un bas mereu energic.

Confort total

Având un design extraauricular, le puteţi purta ore în şir

Aceste căşti perfecte pentru dans au o bandă din metal cu pernă moale pentru cap şi perniţe extraauriculare, pentru o prindere moale şi confortabilă, indiferent unde vă duce muzica. Finisajul carcasei este din aluminiu. Acest material uşor, dar rigid, conferă un aspect premium şi o senzaţie de confort maxim, eliminând în acelaşi timp vibraţiile, pentru ritmuri profunde şi energice.

Perniţe de urechi cu reducerea presiunii

Simţiţi-vă confortabil datorită cupelor extrem de groase, care izolează sunetul. Perniţele care asigură reducerea presiunii se mulează perfect pe urechi, menţinând zgomotele din jur departe de muzica ascultată.

Perniţe de urechi cu reducerea presiunii

Împachetaţi şi porniţi la drum

Luaţi-vă muzica peste tot. Banda metalică glisantă de fixare pe cap şi cupele pivotante pliabile vă permit să depozitaţi căştile într-o valiză sau într-o geantă.

Perfect pentru smartphone-ul dvs.

Păstraţi legătura în tip ce ascultaţi muzică

Cablul are o telecomandă şi un microfon pe fir comode, pentru a putea prelua apelurile în regim „mâini liber” pe smartphone-ul dvs. Android sau pe iPhone.

Personalizaţi-vă muzica

Cu aplicaţia Sony SmartKey, puteţi configura cu uşurinţă funcţii muzicale pentru smartphone-ul Xperia™. Redaţi, întrerupeţi, omiteţi piese şi modificaţi volumul, toate acestea de la căşti.

Controlaţi-vă apelurile

Personalizaţi butonul de apelare pentru smartphone-ul dvs. Xperia™. Preluaţi şi încheiaţi apeluri cu ajutorul telecomenzii de pe fir. Toate acestea sunt posibile cu aplicaţia Sony SmartKey.

Specificaţii şi funcţii
Simţiţi fiecare ritm şi notă de bas. Difuzoarele puternice de neodim, de 40 mm, cu un design strâns în jurul urechii, oferă un sunet profund şi echilibrat chiar şi la volum ridicat. Preluaţi apeluri în regim „mâini-libere” prin controlul de la distanţă pe fir şi microfon.
  • Compatibil cu smartphone-ul cu telecomandă pe fir şi microfon

  • EXTRA BASS pentru sunet ca în club

  • Reglarea răspunsului în frecvenţă reduce distorsiunea basului puternic

  • Cupe pivotante pentru urechi, pentru portabilitate uşoară

  • Cablu cu liţă, 1,2 m lungime

Difuzor
Difuzor dinamic de 40 mm - tip dom
Răspuns în frecvenţă
3 - 28.000 Hz
Lungimea cablului
1,2 m
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor