MDR-XB650BT

Basul contează

Căştile MDR-XB650BT combină sunetul profund şi energic EXTRA BASS™ cu libertatea oferită de wireless şi cu confort pentru audiţii îndelungate.

Simţiţi puterea EXTRA BASS

Personalizată pentru muzica dance, tehnologia inovatoare EXTRA BASS asigură bas puternic şi energic.

Bas cu profunzime suplimentară

Făcând parte din gama de produse EXTRA BASS, aceste căşti încorporează tehnologie de amplificare a basului. Aceasta asigură o etanşare acustică precisă pentru o izolare superioară a sunetului şi răspuns strâns al basului. 

Ascultaţi de oriunde, pentru mai mult timp

O durată mai îndelungată de funcţionare a bateriei vă oferă audiţii îndelungate, cu 30 de orede sunet de calitate superioară. Iar acum vă puteţi bucura de libertatea conectivităţii wireless cu audiţia printr-o singură atingere prin Bluetooth® şi NFC.

Audiţie confortabilă

Compacte şi uşoare, designul căştilor MDR-XB650BT nu doar că asigură confort superior pentru audiţii îndelungate, dar ajută şi la optimizarea basului.

Bandă reglabilă de fixare pe cap
Potrivite pentru bas

Structura reglabilă a benzii de fixare pe cap este optimizată pentru redarea basului profund, asigurând o potrivire stabilă pentru minimizarea vibraţiilor cauzate de notele puternice de bas.

Cupe pentru urechi cu design pivotant
Forma se combină cu funcţionalitatea

Perniţele de urechi moi asigură o etanşare perfectă pentru transmiterea directă a basului. Când nu sunt utilizate, cupele pentru urechi se pliază perfect pentru împachetare simplă.

Specificaţii şi funcţii

Căştile MDR-XB650BT combină calitatea sunetului puternic EXTRA BASS cu libertatea conectivităţii prin wireless şi cu confort pentru audiţii îndelungate.
  • EXTRA BASS pentru sunet profund şi energic

  • Ascultare printr-o singură atingere cu Bluetooth® şi NFC™

  • Difuzor de neodim de 30 mm exclusiv cu EXTRA BASS

  • Autonomie a bateriei de până la 30 de ore

  • Cupe pivotante pentru urechi, pentru portabilitate uşoară

Difuzor
30 mm
Răspuns în frecvenţă
20 Hz-20.000 Hz
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor