CARDURI DE MEMORIE SD

Card SD UHS-II cu specificația TOUGH din seria SF-M

SF-M series (T)
Imagine cu Card SD UHS-II cu specificația TOUGH din seria SF-M

64 GB

SF-M64T

Preţ indisponibil

128 GB

SF-M128T

Preţ indisponibil

256 GB

SF-M256T

Preţ indisponibil

Imagini cu Card SD UHS-II cu specificația TOUGH din seria SF-M
Imagini cu Card SD UHS-II cu specificația TOUGH din seria SF-M
Imagini cu Card SD UHS-II cu specificația TOUGH din seria SF-M
Cardul SD cel mai rezistent din lume

Vă prezentăm seria SF-M cu specificație TOUGH, cu viteză foarte mare și rezistență ridicată

Când fotografiați în medii dificile, cardurile noastre SD seria SF-M cu specificație TOUGH sunt ideale. Concepute pentru fotografi și videografi profesioniști, precum și pentru amatorii de fotografie, sunt suficient de robuste pentru fotografii în medii extreme. Cu fiabilitate înaltă și viteză ridicată, vă bucurați de performanțele necesare pentru a surprinde acțiunea. 

Rezistență la îndoire de 18 ori mai mare
Rezistență la îndoire de 18 ori mai mare 

Grație designului ultra-puternic, turnat cu rășină, cardurile cu specificația TOUGH din seria SF-M sunt de 18 ori mai rezistente la îndoire decât cardurile SD standard. Vă puteți baza pe această robustețe

Certificat IP68 pentru rezistență la apă și la praf
Certificat IP68 pentru rezistență la apă și la praf

Cardurile noastre cu specificaţia TOUGH din seria SF-M pot fi scufundate în 5 metri de apă timp de până la 72 de ore și sunt complet rezistent la praf. Astfel, beneficiați de protecție totală, pentru fotografiere în orice condiții.   

Rezistă la căderi de până la 5 metri
Rezistent la șocuri: Rezistă la căderi de până la 5 metri

Realizată din materiale solide prin turnare dintr-o singură bucată, seria SF-M cu specificație TOUGH face față căderii de la o înălțime de până la 5 metri.

Primul design din lume cu turnare dintr-o singură bucată
Design monobloc turnat, pentru cea mai mare rezistență din lume

Cu un design monobloc turnat inovator și materiale cu rezistență ridicată, cardurile cu specificația TOUGH din seria SF-M oferă profesioniștilor și amatorilor de fotografie liniște și protecție, indiferent unde îi poartă fotografiile. 

Primul design de card SD fără nervuri din lume
Design fără nervuri și fără comutator de protecție la scriere

Noile carduri cu specificaţia TOUGH din seria SF-M elimină nervurile fragile ale conectorului și comutatorul de protecţie la scriere, găsite pe cardurile SD convenționale, componente care se deteriorează ușor, împiedicând scrierea datelor.

Rezistență și fiabilitate absolute pentru profesioniștii exigenți din zilele noastre
Viteză pe care vă puteţi baza

Fie că sunteți un fotograf profesionist care realizează imagini la rezoluție ridicată, un videograf care lucrează la un documentar la rezoluție 4K sau un pasionat de fotografie care explorează peisaje izolate, aceste carduri de memorie au viteza de care aveți nevoie pentru a surprinde acțiunea. Oferă un timp scurt de golire a memoriei tampon după fotografierea în rafală și transferă eficient conținutul pe computer.


Viteze mari de scriere
Viteze mari de scriere

Cu viteze de scriere ridicate de până la 150 MB/s, aceste carduri acceptă fotografierea în rafală mai lungă la rezoluție ridicată, precum și golirea mai rapidă a memoriei tampon.

Backup și transfer de date extrem de rapide
Backup și transfer de date extrem de rapide

Petreceți mai mult timp fotografiind și mai puțin timp transferând sau făcând backup. Cu viteze de citire extrem de ridicate de până la 277 MB/s, puteți transfera chiar și fișiere media mari pe computer în câteva secunde. 

Optimizate pentru înregistrare video la rezoluție ridicată cu V60
Optimizat pentru filmare video la rezoluţie înaltă, cu V60 

Cardurile noastre cu specificaţia TOUGH din seria SF-M sunt compatibile cu clasa de viteză video V60 pentru înregistrări 4K stabile și captură video cu rate mari de biți. Ideal pentru înregistrarea tuturor tipurilor de clipuri video de înaltă rezoluție.

Fiabilitate garantată

Software-ul personalizat vă oferă siguranța că performanțele cardului nu se vor degrada în timp

SD Scan Utility scanează și monitorizează cardul dvs. de memorie
Scanează și monitorizează cardul de memorie

În timp, cardul de memorie SD se uzează și nu mai înregistrează fiabil date. SD Scan Utility scanează automat memoria cardului SD, informându-vă despre starea sa pentru a lua măsuri înainte de atingerea limitei. Disponibil pentru descărcare gratuită.

Permite recuperarea fișierlor pierdute

Nu vă temeți. Chiar și atunci când lucrurile merg prost, puteți evita dezastrul cu software-ul de recuperare descărcabil, care recuperează fișiere foto și video șterse accidental sau care nu se pot reda. Disponibil pentru descărcare gratuită. 

Aplicația File Rescue recuperează fișierele pierdute

Specificaţii şi funcţii

Creat să dureze, cu o carcasă robustă și un design fără nervuri, pentru fotografiere în cele mai dure medii și în cele mai dificile condiții. Vitezele mari de citire și scriere fac ca aceste carduri să fie ideale pentru o gamă largă de formate de imagini statice și filmări video 4K.
  • Garanția specificației TOUGH, grație construcției rezistente la strivire și la șocuri

  • Designul fără nervuri și fără comutator de protecţie la scriere sporește fiabilitatea și elimină riscul de deteriorare

  • Rezistență împotriva prafului și a apei, conform standardului IP68

  • Bucurați-vă de vitezele mari, de până la 277 MB/s la citire și 150 MB/s la scriere

  • SD Scan Utility monitorizează starea cardului astfel încât să-l înlocuiți înainte de a ajunge la limita ciclurilor de scriere

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor