Salt la conţinut

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

263,85 LEI

Afişare 3 modele şi preţuri

Ascundere 3 modele şi preţuri

32 GB

SF-M32

Preț recomandat

263,85 LEI

64 GB

SF-M64

Preț recomandat

358,24 LEI

128 GB

SF-M128

Preț recomandat

668,91 LEI

Imagini cu Card de memorie SD UHS-II seria SF-M
Imagini cu Card de memorie SD UHS-II seria SF-M
Imagini cu Card de memorie SD UHS-II seria SF-M

Caracteristici

Transfer de date de mare viteză

Seria SF-M asigură o viteză a citirii de 260 MB/s şi o viteză a scrierii de 100 MB/s pentru o rată de transfer maximă în cazul dispozitivelor gazdă UHS-II. Având la dispoziţie tehnologiile Class 10 şi UHS Speed Class 3 (U3), veţi fi pregătit pentru a înregistra materiale la rezoluţie Ultra HD 4K. Viteza citirii de până la 260 MB/s maximizează eficienţa fluxului de lucru, iar viteza scrierii de până la 100 MB/s asigură compatibilitatea cu funcţii complexe ale camerelor foto, precum fotografierea în serie cu camerele compatibile cu magistrala UHS-II.

File Rescue

Uneori lucrurile nu merg aşa cum trebuie şi date precum fotografii şi fişiere sunt pierdute. File Rescue este un instrument puternic pentru recuperarea datelor deteriorate sau pierdute suficient de simplu de utilizat pentru oricine. Disponibil ca descărcare gratuită pentru cumpărătorii de carduri de memorie.

Descărcaţi File Rescue

Fiabilitate crescută:

Fiabilitate şi durabilitate absolute, chiar şi în condiţii de utilizare intensă: Protejat împotriva razelor X, rezistent la apă, rezistent la temperaturi extreme şi rezistent la şocuri

Specificaţii
Profitaţi din plin de camera dvs. care acceptă UHS-Ⅱ cu cardul de memorie UHS-II pentru seria SF-M. Ideal pentru fotografierea în serie Transfer de date rapid de până la 260 MB/s (la citire), 100 MB/s (la scriere)
  • Bucuraţi-vă de confortul celor mai mari viteze de citire/scriere cu clasa 10, U3

  • Funcţionează cu software-ul File Rescue gratuit pentru a salva datele compromise

  • Anumite modele compatibile 4K

Viteză de transfer (citire)
Până la 260MB/s
Viteză de transfer (scriere)
Până la 100 Mb/s
Clasă de viteză
Clasa 10 (clasă de viteză SD), Clasa 3 (clasă de viteză UHS)
Interfaţă
UHS-II
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător