CARDURI DE MEMORIE CFEXPRESS

Card de memorie CFexpress de tip B din seria CEB-G

CFEXPRESS TYPE B MEMORY CARD
Imagine cu Card de memorie CFexpress de tip B din seria CEB-G

128 GB

CEB-G128

Preţ indisponibil

256 GB

CEB-G256

Preţ indisponibil

960GB

CEB-G960T

Preţ indisponibil

512 GB

CEB-G512

Preţ indisponibil

1920GB

CEB-G1920T

Preţ indisponibil

Imagine de produs cu CEB-G1920T
Imagine de produs cu CEB-G960T
Imagine de produs cu CEB-G512
Imagine de produs cu CEB-G256
Imagine de produs cu CEB-G128
Incomparabil de rapid, oriunde ați merge

Bucurați-vă de viteză cu noul card de memorie CFexpress tip B

Cu viteze incredibile de 1850MB/s (citire) și 1750MB/s (scriere), CEB-G este proiectată pentru fotografi și cineaști profesioniști și pasionați, pentru fluxuri de lucru mai rapide și fiabilitate extraordinară.

Lucrați mai rapid, fiți mai productiv

Evoluția firească a standardelor XQD® și CFAST®, cardurile CFexpress tip B oferă o mulțime de oportunități profesioniștilor. Prin gestionarea fișierelor de înaltă rezoluție și a înregistrărilor de mare viteză într-un format mic, dar robust, sunt ideale pentru accelerarea fluxurilor de lucru, oferindu-vă mai mult timp pentru munca creativă.

Înregistrare video la calitate ridicată stabilă și fiabilă

Cu certificare VPG400, CEB-G960T și CEB-G1920T permit înregistrare video la rată de biți sau rată de cadre ridicată la 4K sau calitate superioară, fiind un partener natural pentru camere de înaltă rezoluție.

Capturarea fotografiilor în rafală la rezoluție înaltă
Fotografie cu răspuns rapid

Cu viteză de scriere de până la 1750MB/s, seria CEB-G oferă o experiență de înregistrare extraordinară. Grație vitezei de scriere ridicate, funcționează perfect cu camere de înaltă rezoluție.  

Transferare a datelor dintr-o cameră video pe un PC la viteză mare folosind cardul
Flux de lucru eficient

Accelerați lucrul cu cititorul MRW-G1 și viteze de citire rapide, de până la 1850MB/s pentru transfer și copiere rapide. Gestionarea imaginilor de înaltă rezoluție și a clipurilor video va funcționa fără cusur, pentru a da viață proiectelor la viteza imaginației. 

Realizat incredibil de robust

Luați cardul CFexpress tip B la evenimente sportive sau expediții în aer liber. Este proiectat pentru o utilizare profesională extinsă în medii dure, cum ar fi munții acoperiți de zăpadă și deșerturile cu nisip. Fotografiați, schimbați și stocați cu încredere deplină.

Cameraman lucrând într-un mediu dur
Pentru cele mai dificile locații

Robuste, cardurile CFexpress Type B oferă o rezistență superioară la îndoire, de peste 3 ori mai mare decât CFexpress Type B standard, cu rigiditate suplimentară testată la 70 newtoni forță. Cardul poate rezista la căderi de până la 5 metri.

Cardul CFexpress funcționează în cele mai dificile condiții
Pentru cele mai dure condiţii

Vă puteți baza pe cardurile de memorie CFexpress tip B să funcționeze fără probleme la temperaturi extreme, sub raze X, sarcini electrostatice și razele UV intense ale soarelui.

Media Scan Utility scanează și monitorizează cardul dvs. de memorie
Scanează și monitorizează cardul de memorie

În timp, memoria flash se uzează și nu mai înregistrează date. Când este utilizat cu cititorul MRW-G1, Media Scan Utility de la Sony scanează automat cardul CFexpress Type B, ținându-vă la curent cu starea acestuia, pentru a lua măsuri înainte de a ajunge la limită.

Recuperați fișierele pierdute

Chiar și când lucrurile merg prost, evitați dezastrul cu software-ul de salvare destinat clienților cardurilor de memorie Sony, care recuperează fișierele șterse accidental și fotografiile și clipurile video corupte în cele mai uzuale formate.

Aplicația File Rescue recuperează fișierele pierdute
Creșteți viteza cu cititorul de carduri CFexpress
Creșteți viteza cu cititorul de carduri CFexpress tip B

Optimizat pentru cardurile Sony CFexpress tip B, cititorul de carduri „MRW-G1” opțional vă permite să transferați date prin USB, pentru backupuri de mare viteză și fluxuri de lucru eficiente. Este compact, ușor și funcționează cu carduri de memorie Sony CFexpress tip B și Sony XQD din seriile G și M.

Specificaţii şi funcţii

Extrem de rapid și de fiabil pentru profesioniștii care au nevoie de performanțe maxime în condiții extreme. Acest card de memorie CFexpress tip B de generație nouă protejează înregistrările și optimizează fluxul de lucru pentru fotografi, videografi și pasionați.
  • Viteză de scriere extrem de mare, de până la 1759MB/s, pentru fotografiere în serie la rezoluție înaltă

  • Flux de lucru îmbunătățit, cu o viteză de citire extrem de ridicată, de până la 1850MB/s

  • Specificații solide pentru medii dificile

  • Aplicația Media Scan Utility monitorizează starea și limita de stocare a cardului

  • Memory Card File Rescue pentru recuperarea fișierelor pierdute

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor