CARDURI DE MEMORIE CFEXPRESS

Card de memorie CFexpress de tip B din seria CEB-G

CEB-G128 / CEB-G256 / CEB-G512
Imagine cu Card de memorie CFexpress de tip B din seria CEB-G

128 GB

CEB-G128

Preţ indisponibil

256 GB

CEB-G256

Preţ indisponibil

512 GB

CEB-G512

Preţ indisponibil

Imagini cu Card de memorie CFexpress de tip B din seria CEB-G
Imagini cu Card de memorie CFexpress de tip B din seria CEB-G
Imagini cu Card de memorie CFexpress de tip B din seria CEB-G
Incomparabil de rapid, oriunde ați merge

Bucurați-vă de viteză cu noul card de memorie CFexpress tip B

Cu viteze incredibile de până la 1.700 MB/s (citire) și 1.480MB/s (scriere), acest card de memorie este pregătit pentru evoluțiile viitoare ale camerelor foto și video de vârf. Cardul de memorie Sony CFexpress tip B este proiectat pentru fotografii și videografii profesioniști și amatori care doresc să accelereze fluxurile de lucru și să obțină viteză de neegalat și fiabilitate excepțională. 

Lucrați mai rapid, fiți mai productiv

Evoluția firească a standardelor XQD® și CFAST®, cardurile CFexpress tip B oferă o mulțime de oportunități profesioniștilor. Prin gestionarea fișierelor de înaltă rezoluție și a înregistrărilor de mare viteză într-un format mic, dar robust, sunt ideale pentru accelerarea fluxurilor de lucru, oferindu-vă mai mult timp pentru munca creativă.

Capturarea fotografiilor în rafală la rezoluție înaltă
Fotografie cu răspuns rapid

Cu viteze de scriere de până la 1.480 MB/s, acesta este una dintre cele mai rapide carduri disponibile. Ideal pentru fotografierea continuă necomprimată RAW a acțiunii rapide din sporturile cu motor și fauna sălbatică.

Capturarea clipurilor video cu rate mari de biți
Videografie de cea mai înaltă calitate

Cardul CFexpress tip B permite înregistrarea stabilă a imaginilor la viteză înaltă și rezoluție 4K sau mai mare, ceea ce îl face un partener firesc pentru camerele video de înaltă calitate.

Transferare a datelor dintr-o cameră video pe un PC la viteză mare folosind cardul
Flux de lucru ultra-eficient

Transferați și faceți backup rapid pe un PC pentru loturi de fotografii de înaltă rezoluție sau clipuri video de înaltă viteză, cu cititorul de carduri MRW-G1. Veți avea mai mult timp pentru retușarea conținutului.

Realizat incredibil de robust

Luați cardul CFexpress tip B la evenimente sportive sau expediții în aer liber. Este proiectat pentru o utilizare profesională extinsă în medii dure, cum ar fi munții acoperiți de zăpadă și deșerturile cu nisip. Fotografiați, schimbați și stocați cu încredere deplină.

Cameraman lucrând într-un mediu dur
Pentru cele mai dificile locații

Robuste, cardurile CFexpress tip B oferă o rezistență superioară la îndoire, de peste 3 ori mai mare decât standardul CFexpress tip B, cu o rigiditate suplimentară testată la 70 de newtoni forță. Cardul poate rezista la căderi de până la 5 metri.

Cardul CFexpress funcționează în cele mai dificile condiții
Pentru cele mai dure condiţii

Vă puteți baza pe cardurile de memorie CFexpress tip B să funcționeze fără probleme la temperaturi extreme, sub raze X, sarcini electrostatice și razele UV intense ale soarelui.

Media Scan Utility scanează și monitorizează cardul dvs. de memorie
Scanează și monitorizează cardul de memorie

În timp, memoria flash se uzează și nu mai înregistrează datele. Media Scan Utility scanează automat cardul de memorie CFexpress tip B, pentru ca dvs. să puteți acționa înainte de atingerea limitei. Pentru scanarea cardurilor de memorie Sony CFexpress tip B, este necesar cititorul „MRW-G1”.

Permite recuperarea fișierlor pierdute

Chiar dacă lucrurile merg prost, evitați dezastrul cu software-ul de salvare destinat clienților cardurilor de memorie Sony, care recuperează fișierele șterse accidental și fotografiile și clipurile video corupte în cele mai uzuale formate.

Aplicația File Rescue recuperează fișierele pierdute
Creșteți viteza cu cititorul de carduri CFexpress
Creșteți viteza cu cititorul de carduri CFexpress tip B

Optimizat pentru cardurile Sony CFexpress tip B, cititorul de carduri „MRW-G1” opțional vă permite să transferați date prin USB, pentru backupuri de mare viteză și fluxuri de lucru eficiente. Este compact, ușor și funcționează cu carduri de memorie Sony CFexpress tip B și Sony XQD din seriile G și M.

Specificaţii şi funcţii

Extrem de rapid și de fiabil pentru profesioniștii care au nevoie de performanțe maxime în condiții extreme. Acest card de memorie CFexpress tip B de generație nouă protejează înregistrările și optimizează fluxul de lucru pentru fotografi, videografi și pasionați.
  • Viteză de scriere extrem de mare, de până la 1480 MB/s, pentru fotografiere în serie la rezoluție înaltă

  • Flux de lucru îmbunătățit, cu o viteză de citire extrem de ridicată, de până la 1700 MB/s

  • Specificații solide pentru medii dificile

  • Aplicația Media Scan Utility monitorizează starea și limita de stocare a cardului

  • Aplicația File Rescue pentru carduri de memorie este disponibilă pentru descărcare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor