CARDURI DE MEMORIE

Card de memorie CFexpress de tip B din seria CEB-G

CFEXPRESS TYPE B MEMORY CARD

Imagine cu Card de memorie CFexpress de tip B din seria CEB-G

Afişare 3 modele şi preţuri

Ascundere 3 modele şi preţuri

128 GB

CEB-G128

Preţ indisponibil

256 GB

CEB-G256

Preţ indisponibil

512 GB

CEB-G512

Preţ indisponibil

Imagini cu Card de memorie CFexpress de tip B din seria CEB-G
Imagini cu Card de memorie CFexpress de tip B din seria CEB-G
Imagini cu Card de memorie CFexpress de tip B din seria CEB-G
Cameraman filmând acțiune rapidă

Construit pentru viteze uluitoare

Fotografiați în rafală la rezoluție înaltă cu camere DSLR/fără oglinzi sau filmați la viteză mare cu o cameră video profesională. Cardul oferă viteza de care aveți nevoie pentru a captura acțiunea. Fiți pregătit pentru viteza mare a camerelor de ultimă generație.

Card CFexpress într-un mediu dur

Realizat incredibil de robust

Construcție dură, cu o rezistență superioară, de 3 ori mai mare la îndoire decât standardul CFexpress și cu o rigiditate suplimentară testată la o forță de 70 de newtoni. Capabil să reziste la căderi de la 5 metri, temperaturi extreme, raze X, șocuri electrostatice și lumină solară UV intensă, cardul este pregătit pentru cele mai dificile medii.

Lucrați mai rapid, fiți mai productiv

Evoluția firească a standardelor XQD® și CFAST®, cardurile CFexpress oferă o mulțime de oportunități profesioniștilor. Gestionarea fișierelor de înaltă rezoluție și a înregistrărilor de mare viteză într-un format mic, dar robust, este ideală pentru accelerarea fluxurilor de lucru, oferindu-vă mai mult timp pentru munca creativă.

Capturarea fotografiilor în rafală la rezoluție înaltă

Fotografie cu răspuns rapid

Cu viteze de scriere de până la 1.480 MB/s, acesta este una dintre cele mai rapide carduri disponibile. Ideal pentru fotografierea continuă necomprimată RAW a acțiunii rapide din sporturile cu motor și fauna sălbatică.

Capturarea clipurilor video cu rate mari de biți

Videografie de cea mai înaltă calitate

CFexpress permite înregistrarea stabilă a imaginilor la viteză înaltă și rezoluție 4K și superioară, ceea ce îl face un partener firesc pentru camerele video de mare calitate.

Transferare a datelor dintr-o cameră video pe un PC la viteză mare folosind cardul

Flux de lucru ultra-eficient

Transferați și faceți backup rapid pe un PC pentru loturi de fotografii de înaltă rezoluție sau clipuri video de înaltă viteză, cu cititorul de carduri MRW-G1. Veți avea mai mult timp pentru retușarea conținutului.

Creșteți viteza cu cititorul de carduri CFexpress

Creșteți viteza cu cititorul de carduri CFexpress

Optimizat pentru cardurile Sony CFexpress, cititorul de carduri „MRW-G1” vă permite să transferați date prin USB, pentru backupuri de mare viteză și fluxuri de lucru eficiente. Este compact, ușor și funcționează cu carduri de memorie CFexpress Sony Type B, și Sony XQD din seriile G și M.

Robust. Fiabil. Pregătit.

Luați cardul CFexpress la evenimente sportive sau expediții în aer liber. Este proiectat pentru o utilizare profesională extinsă în medii dure, cum ar fi munții acoperiți de zăpadă și deșerturile cu nisip. Fotografiați, schimbași și stocați cu încredere deplină.

Cameraman lucrând într-un mediu dur

Pentru cele mai dificile locații

Robuste, cardurile CFexpress oferă o rezistență superioară la îndoire, de peste 3 ori mai mare decât standardul CFexpress, cu o rigiditate suplimentară testată la 70 newtoni de forță. Cardul poate rezista la căderi de până la 5 metri.

Cardul CFexpress funcționează în cele mai dificile condiții

Pentru cele mai dure condiţii

Vă puteți baza pe cardurile de memorie CFexpress să funcționeze fără probleme la temperaturi extreme, raze X, sarcini electrostatice și razele UV intense ale soarelui.

Media Scan Utility scanează și monitorizează cardul dvs. de memorie

Scanează și monitorizează cardul de memorie

În timp, memoria flash se uzează și nu mai înregistrează datele. Media Scan Utility scanează automat cardul de memorie CFexpress, pentru ca dvs. să puteți acționa înainte de atingerea limitei. Pentru cardurile de memorie Sony CFexpress de tip B este necesar cititorul „MRW-G1”.

Permite recuperarea fișierlor pierdute

Chiar dacă lucrurile merg prost, evitați dezastrul cu software-ul de salvare destinat clienților cardurilor de memorie Sony, care recuperează fișierele șterse accidental și fotografiile și clipurile video corupte în cele mai uzuale formate.

Aplicația File Rescue recuperează fișierele pierdute
Specificaţii şi funcţii
Extrem de rapid și de fiabil, pentru profesioniștii care necesită performanță maximă în cele mai dificile condiții. Această nouă generație de carduri de memorie CFexpress protejează înregistrările și crește eficiența fluxurilor de lucru pentru fotografi, videografi și amatori.
  • Viteză de scriere extrem de mare, de până la 1480 MB/s, pentru fotografiere în serie la rezoluție înaltă

  • Flux de lucru îmbunătățit, cu o viteză de citire extrem de ridicată, de până la 1700 MB/s

  • Specificații solide pentru medii dificile

  • Aplicația Media Scan Utility monitorizează starea și limita de stocare a cardului

  • Aplicația File Rescue pentru carduri de memorie este disponibilă pentru descărcare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător