Imagini cu Cititor de carduri de memorie CFexpress tip B/XQD

Caracteristici

Optimizat pentru cardul de memorie Sony CFexpress

Beneficiați la maximum de cardurile de memorie Sony CFexpress prin interfața USB, care permite citirea extrem de rapidă a datelor, astfel încât să puteți face mai multe în mai puțin timp.

Economisiți timp cu backupuri mai rapide

Cititorul de carduri MRW-G1 acceptă interfața SuperSpeed USB 3.1 Gen 2. Copierea și backupul fișierelor la viteză mare vă optimizează fluxul de lucru, permițându-vă să reveniți rapid la activitățile de filmare.  

Acceptă cardurile de memorie Sony XQD din seriile G și M

Un cititor de carduri este tot ce aveți nevoie pentru a transfera date de pe cardurile de memorie CFexpress și XQD compatibile.

Compact, uşor de transportat

MRW-G1 vă poate însoți oriunde. Acest cititor alimentat de la magistrala USB intră lejer în buzunar, în geantă sau într-o carcasă.

Transferuri mai rapide, prin interfețele USB tip C și USB 3.1 Gen 2 

Pentru un transfer de date mult mai rapid, se recomandă conectarea la portul USB tip C al computerului (care acceptă interfața Thunderbolt 3 sau USB 3.1 Gen 2). Sunteți gata să transferați date cu cablurile „USB tip C la USB tip C” și „USB tip C la USB tip A” incluse.

Specificaţii

Optimizați prin interfața USB performanțele ridicate ale cardurilor de memorie Sony CFexpress și XQD. Acest cititor compact, ușor de transportat, transferă datele la viteză mare pe un computer, îmbunătățind considerabil fluxul de lucru.
  • Prin interfața SuperSpeed USB, beneficiați la maximum de performanțele de transfer la mare viteză ale cardurilor de memorie Sony CFexpress.

  • Interfață SuperSpeed USB, 10 Gbps

  • Compatibil cu cardurile de memorie Sony CFexpress tip B și Sony XQD din seriile G și M

  • Cablurile „USB tip C la USB tip C” și „USB tip C la USB tip A” sunt incluse

  • Ultracompact şi cu greutate redusă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor