α7

Perfecţiune pentru oricine

Camera compactă de cadru întreg α7: portabilitate şi funcţionalitate într-un produs. Senzor de 35 mm, 24,3 MP montat într-un corp de două ori mai uşor decât un DSLR de top: iată noul reper în domeniu.

Numai corpul

ILCE-7

Preț recomandat

5.550,60 LEI

Corp + obiectiv cu zoom de 28-70 mm

ILCE-7K

Preț recomandat

6.459,30 LEI

Noul software pentru α7 este disponibil acum.

Porniţi camera pentru a simplifica şi mai mult fotografierea.

Imagini în aşteptarea unui fotograf

Senzorul Exmor® de cadru întreg, de 35 mm şi 24,3 MP al camerei α7 rivalizează cu senzorii DSLR-urilor de top. Cu cel mai nou procesor BIONZ X de la Sony şi cea mai avansată tehnologie de focalizare automată, camera α7 oferă detalii, sensibilitate şi calitate deosebite. Pregătiţi-vă pentru performanţa care va propulsa fotografiile dvs. pe noi culmi.

Logo-ul senzorului CMOS Exmor®
Senzor de cadru întreg de 24,3 MP

Acest nou senzor are toate elementele necesare pentru a produce imagini de clasă mondială: înaltă rezoluţie, sensibilitate de top, interval dinamic extins, un nivel de detaliere incredibil şi zgomot redus.

Sigla Bionz X™
Procesare superioară

Vă puteţi aştepta la rezultate superioare cu BIONZ X™, cel mai nou motor de procesare de la Sony: redare exactă a culorilor, o mai bună reducere a zgomotului şi un mod de fotografiere în serie mai rapid.

Formă frumoasă. Funcţionalitate robustă.

Inginerie de precizie, din orice unghi

La proiectarea camerei a7, Sony s-a străduit să echilibreze controlul precis de care au nevoie fotografii cu ergonomia pe care şi-o doresc. Rezultatul este un corp armonios, cu butoane realizate precis, funcţii robuste, posibilităţi de personalizare vaste, opţiuni de înregistrare şi conectivitate complexe - toate, într-un corp uşor cu 25% mai mic decât DSLR-urile de top.

Camera ţinută în mâini
Senzor de cadru întreg, corp compact

Cântărind doar 416 g cu tot cu baterie, camera α7 este de două ori mai uşoară decât un DSLR de top. Având totuşi dimensiuni mult mai compacte, puteţi fi siguri că nu am făcut compromisuri la calitate pentru portabilitate.

Structura de rezistenţă internă
Construcţie compactă şi rezistentă

Fiind vorba despre un corp construit din magneziu, cel mai uşor metal folosit la realizarea structurilor, puteţi fi sigur că aparatul α7 în care investiţi astăzi vă va fi alături şi mâine.

Acolo unde viteza se întâlneşte cu precizia

Sistem avansat de focalizare automată de la Sony: camera α7 combină viteza detectării fazei cu acurateţea detectării contrastului. Există şi focalizarea automată cu blocare şi setarea zonei de focalizare.

5 cadre/secundă la 1 sec.
Surprindeţi acţiunea în toate detaliile sale

Noul sistem de focalizare automată utilizează algoritmi predictivi puternici şi o nouă tehnologie de recunoaştere a subiectului, pentru a urmări fiecare mişcare a acestuia cu viteză şi precizie crescute.

Focalizare automată pe ochi

Această funcţie permite focalizarea precisă asupra feţelor, chiar şi atunci când sunt parţial întoarse faţă de cameră, cu o profunzime minimă a câmpului, mulţumită funcţiei avansate de detectare a ochilor, care poate prioritiza o singură pupilă.

Focalizare automată cu blocare

Obţineţi imagini perfect clare ale subiectelor în mişcare cu ajutorul acestei tehnologii care ajustează încadrarea în funcţie de subiect şi utilizează o zonă de focalizare mai largă pentru a asigura găsirea punctului optim de focalizare.

Opţiuni de setare ale focalizării automate

Cu setarea Flexible Spot AF, puteţi selecta zone de focalizare de dimensiuni diferite, în funcţie de subiect, şi vă puteţi asigura de faptul că aparatul focalizează exact în zona vizată. Sunt de asemenea disponibile setările Wide şi Zone.

VIZOR TRU-FINDER™ OLED XGA

Un vizor inteligent

Cu o acoperire de 100% a cadrului, o rezoluţie de 1024x768, contrast ridicat, actualizări în timp real ale setărilor şi redare precisă a efectului bokeh, vizorul Tru-Finder™ OLED (XGA) nu este doar un accesoriu de compunere, ci şi o îmbunătăţire. Cinci moduri de afişare, temperatura de culoare şi reglarea luminozităţii se adaugă caracteristicilor profesionale.

Logo-ul AVCHD
Formate video Full HD

Găsiţi modalitatea de exprimare perfectă pentru viziunea dvs. cu formatul AVCHD, la 60 cps, pentru un aspect uniform sau filmaţi cu modul 24 p pentru o senzaţie clasică cinematografică.

Mufă pentru căşti
Coloane sonore profesionale

Ataşaţi un microfon extern cu ajutorul adaptorului XLR, urmăriţi parametrii înregistrării audio şi monitorizaţi sunetul cu ajutorul jack-ului pentru căşti inclus.

OBIECTIVE NOI, POSIBILITĂŢI NOI

Optică de top

Pentru ca fotografii să exploreze limitele camerei α7, Sony a creat noi obiective cu montură E. Proprietarii de aparate α din generaţia anterioară pot utiliza gama completă de obiective cu montură E sau A.

Adaptor pentru obiectiv
Profitaţi la maxim de aparatul dvs.

Pentru a obţine maximum de beneficii din partea obiectivelor cu montură A, aveţi la dispoziţie adaptoare ce vă oferă o gamă largă de caracteristici, inclusiv tehnologia oglinzii translucide.

Obiective cu montură A
Profitaţi de obiectivele cu montură A

Adaptorul pentru montura A le permite fotografilor să descopere posibilităţile gamei existente de peste 30 de obiective, de la Sony.

Accesorii pentru camere
Caracteristici profesionale

Mânerul vertical, microfoanele externe, bliţurile şi numeroase alte accesorii vă vor permite să fiţi pregătit pentru fiecare idee şi fiecare situaţie.

CONECTIVITATE NFC şi WI-FI® PRINTR-O ATINGERE

Împărtăşiţi momentele unice

Camera α7 cu două moduri de partajare wireless: NFC printr-o singură atingere pentru transfer de imagini pe smartphone, tabletă sau laptop compatibil NFC şi Wi-Fi® pentru încărcări rapide orice locaţie.

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™
Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați fotografierea de la distanță; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

Capture One (pentru Sony)
Capture One pentru Sony

Cu Capture One Express (pentru Sony), un software gratuit, transformați datele RAW, gestionați și aveți instrumente de editare. Cumpărând Capture One Pro (pentru Sony), aveți și mai multe instrumente de editare și fotografierea prin tethering.

iMovie
Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Specificaţii şi funcţii

  • Senzor CMOS Exmor® Full Frame, de 24,3 MP

  • Motor BIONZ X pentru detalii superbe şi reducerea zgomotului

  • Sistem de obiective interschimbabile cu montură E

  • Vizor Tru-Finder™ OLED XGA de înaltă rezoluţie, cu contrast ridicat

  • Partajare şi control simple cu conectarea printr-o atingere prin Wi-Fi® şi NFC

Compatibilitate obiectiv
Obiective Sony cu montură E
Tip de senzor
Senzor Full Frame de 35 mm CMOS Exmor® (35,8 × 23,9 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
Aproximativ 24,3 megapixeli
Sensibilitate ISO
Filme: Echivalent ISO 200-25600, AUTO (echivalent ISO 200-6400), Fotografii: ISO 100-25600 (se pot seta numere ISO până la ISO 50 în intervalul ISO extins), AUTO (ISO 100-6400, limită superioară şi inferioară selectabilă)
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Aprox. 270 de fotografii (vizor)/aprox. 340 de fotografii (ecran LCD) (standard CIPA)
Tip de vizor
Vizor electronic XGA OLED (color) de 1,3 cm (tip 0.5)
Tip monitor
Pornit/Oprit

Ce este în cutie

Cablu de alimentare, Baterie reîncărcabilă NP-FW50, Adaptor c.a. AC-UB10, Curea de umăr, Husă pentru corp, Capac pentru suport de accesorii, Capac pentru ocular, Cablu micro USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor