Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Microfonul wireless ideal pentru vlogging

Eliminați problemele de sunet din vlog și din interviuri cu accesoriul wireless ECM-W2BT. Fiind wireless, asigură sunet clar în diverse medii, fără a vă face griji cu privire la direcția sau distanța față de microfon. 

Sunet de înaltă calitate, fără efort 
Imagine a unei persoane care vorbește în transmițător în timp ce înregistrează
Preluare clară a sunetului din orice direcție

ECM-W2BT poate fi așezat aproape de gura vorbitorului cu o clemă. Capsula microfonului omnidirecțional vă preia vocea indiferent din ce direcție vine, astfel că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu poziționarea unității.

Imagine de produs cu ECM-W2BT atașat la α7C
Eliminare eficientă a zgomotului în transmisie audio

Spre deosebire de transmisiile convenționale, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la interferența semnalului. Asociați ECM-W2BT cu o cameră Sony compatibilă cu interfață audio digitală prin suportul cu interfață multiplă pentru sunet digital clar.

Imagine de produs care prezintă comutatorul de atenuare
Optimizare facilă a sunetului pentru orice sursă

O funcție de atenuare vă permite să reglați facil nivelul de înregistrare pentru a se potrivi cu sursa. Apăsați pe comutator pentru a reduce nivelul sunetelor foarte puternice sau a le amplifica pe cele slabe, pentru un nivel audio optimizat. 

Imagine cu o persoană care plasează ecranul paravânt furnizat pe ECM-W2BT
Sunet clar chiar și în bătaia vântului 

Unitatea are un ecran paravânt, care permite înregistrarea comodă în aer liber. Atașați ecranul paravânt la microfon și acesta reduce eficient zgomotul produs de vânt și de respirație, pentru sunet clar și stabil, chiar și la înregistrare în exterior.

Ilustrație cu codecul Bluetooth AptX cu latență redusă pentru transmisie audio wireless
Transmisie stabilă între microfon și receptor

Codecul Bluetooth® Qualcomm® aptX™ cu latență redusă este folosit pentru transmisie între microfon și receptor, asigurând latență redusă și sunet de calitate. Evită nevoia reînregistrării sunetului din cauza întreruperilor la înregistrare, iar latența redusă permite o potrivire mai bună a pistei audio cu imaginea.  

[1] Qualcomm® aptX™ cu latență redusă

Înregistrare fără probleme, cu fiabilitate maximă
Ilustrație care prezintă distanța maximă de conectare de până la 200 de metri/600 de picioare
Înregistrare audio stabilă

Grație capacității duble, conectivitatea wireless îmbunătățită reduce riscul întreruperii fluxului audio, chiar și în zone aglomerate, cu activitate wireless ridicată. Într-un loc cu bună vizibilitate și fără obstacole, comunicarea este posibilă până la 200 de metri, ceea ce permite o flexibilitate crescută a configurației audio și a camerei.

[1] Până la 200 m (600 ft), în locuri cu bună vizibilitate.

Autonomie ridicată a bateriei pentru înregistrare extinsă 

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la autonomia bateriei, chiar și la ședințe extinse în exterior, grație autonomiei bateriei ECM-W2BT. La asocierea cu o cameră cu alimentare prin suport MI, puteți înregistra în sistem wireless până la nouă ore.

Ilustrație care prezintă autonomia maximă a bateriei de nouă ore cu conexiune wireless
Imagine cu o persoană care utilizează ECM-W2BT lângă, în aer liber
Construcție rezistentă la praf și la umezeală

Cu designul său rezistent la praf și la umezeală, ECM-W2BT permite înregistrare comodă în aer liber. Componentele sale au capace de port și îmbinări etanșate la intemperii pentru a îmbunătăți rezistența la praf și la umezeală.

Un microfon, mai multe configurații
Imagine cu două persoane care își înregistrează vocea cu ECM-W2BT, folosind atât transmițătorul, cât și receptorul
Suport pentru filmări cu două persoane 

Când filmați în echipă de două persoane (cu operator și o persoană în fața camerei), puteți avea nevoie în continuare de ECM-W2BT pentru cerințe de sunet. Pe lângă microfonul wireless principal, există un microfon intern în unitatea receptorului, care vă permite să înregistrați operatorul și subiectul principal. 

Permite și înregistrarea cu mai multe persoane

Poziționați central microfonul folosind suportul de protecție a conectorului inclus cu unitatea ca suport de microfon. Microfonul omnidirecțional înregistrează sunet de la toată lumea, chiar dacă înregistrați mai multe persoane. 

Imagine cu ECM-W2BT pe o masă, utilizând suportul de conector furnizat ca suport de microfon
Imagine de produs care arată minimufa stereo de 3,5 mm de pe partea de sus a transmițătorului
Extensibilitate cu minimufă stereo de 3,5 mm

Adăugați o notă profesională producției vlogului cu o pistă audio mai realistă. Microfonul este extensibil prin minimufa stereo de 3,5 mm de pe transmițător, iar ECM-LV1 se poate conecta pentru sunet stereo de înaltă calitate.

O persoană conectează ECM-W2BT cu un cablu la o cameră compatibilă printr-o minimufă stereo de 3,5 mm
Conectivitate flexibilă

Pe lângă conexiunile simple la camerele Sony cu suportul MI, ECM-W2BT se poate folosi cu o serie de alte camere și echipamente. O ieșire cu minimufă stereo de 3,5 mm vă permite să conectați receptorul la alte camere, PC-uri, reportofoane digitale sau alte dispozitive cu intrare audio analogică. 

O persoană utilizează ECM-W2BT cu ECM-LV1
Se asociază perfect cu microfonul ECM-LV1

Designul negru simplu și discret al ECM-LV1 permite înregistrare audio fără distragerea atenției, fiind potrivit cu orice îmbrăcăminte. Clema se rotește la 360 de grade, ceea ce permite poziționarea oriunde pe îmbrăcăminte.

Mobil și comod 
Imagine cu o persoană care scoate accesoriul ECM-W2BT din buzunar
Design ușor și compact pentru mobilitate

ECM-W2BT este ușor și facil de transportat, asigurând mobilitate excelentă în special în exterior. Microfonul cântărește doar 27 de grame, în timp ce receptorul are 28 de grame, deci nu vă vor încetini în timpul sesiunilor.

Imagine cu o persoană care folosește o cameră cu ECM-W2BT, fără cabluri
Configurație fără cablu, pentru filmare fără griji

Cu o cameră Sony cu suport MI, vă puteți bucura de configurație fără cabluri, eliminând problema supărătoare a cablurilor și a deconectării accidentale. Interfața audio digitală disponibilă pe camerele compatibile asigură sunet digital de înaltă calitate. 

Imagine de produs cu butoanele de comutare
Moduri de preluare a sunetului ușor reglabile

Un comutator de pe receptor vă permite să selectați unul dintre cele trei moduri de preluare: doar microfon, doar receptor sau o combinație microfon-receptor. 

Imagine de produs cu lampa pentru legătură
Protecție împotriva erorilor de înregistrare

ECM-W2BT are indicatoare LED clare pe receptor, pentru lipsa grijilor la înregistrare. O lampă LEGĂTURĂ indică starea comunicării între microfon și receptor, iar lampa ALIMENTARE indică nivelul de încărcare rămasă a bateriei.

Imagine de produs cu ECM-W2BT, cu transmițătorul și receptorul fixate cu suportul de protecție inclus
Portabilitate ușoară

Suportul de protecție a conectorului inclus cu ECM-W2BT poate fi utilizat pentru a transporta microfonul și receptorul ca o singură unitate. Suportul facilitează utilizarea combinației microfon-receptor și are rol de unitate de depozitare când luați cu dvs. accesoriul ECM-W2BT. 

Specificaţii şi funcţii

Îmbunătățiți calitatea înregistrării și bucurați-vă de o versatilitate mai mare cu ECM-W2BT, o configurație de microfon wireless adecvată în mod ideal pentru vloguri. Vă puteți baza pe preluare de sunet clar și fără probleme, fără a vă face griji cu privire la zgomotul ambiant sau la orientarea microfonului, grație configurației wireless și designului omnidirecțional, optimizat să preia vocile umane din orice unghi.
  • Un microfon wireless ideal pentru vlogging

  • Compatibil cu interfața audio digitală prin suport MI pentru zgomot redus și sunet de înaltă calitate

  • Înregistrare duală cu receptor și transmițător, pentru a captura facil sunetul de la subiect și de la operator fără echipamente suplimentare

  • Conectivitate fiabilă chiar și în medii aglomerate

  • Beneficiați de o conexiune wireless de până la 9 ore cu bateria încorporată și cu alimentare de la cameră

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic

Recenzii

Opiniile utilizatorilor