Imagini cu GM OSS de FE 400 mm, F2,8
Imagini cu GM OSS de FE 400 mm, F2,8
Imagini cu GM OSS de FE 400 mm, F2,8
Imagini cu GM OSS de FE 400 mm, F2,8
Imagini cu GM OSS de FE 400 mm, F2,8
Clip video de prezentare obiectiv GM OSS cu FE 400 mm, F2,8
G Master
Mai multe despre obiectivele G Master
Super teleobiectiv G Master inovator, F2,8

Cele mai avansate tehnologii pentru obiectivele Sony au fost aplicate fără întrerupere pentru a se obține acest super teleobiectiv cu diafragmă largă, care oferă o viteză extraordinară, o rezoluție excepțională G Master și un efect bokeh minunat, dublate de control profesional și fiabilitate. În plus, SEL400F28GM este un super teleobiectiv cu greutate remarcabil de redusă, care oferă o libertate de fotografiere fără egal cu aparatul ținut în mână.

Galerie foto cu obiectivul GM OSS F2,8 FE de 400 mm
Viteză care crește la maximum performanțele aparatului
Viteză care crește la maximum performanțele aparatului

Noile motoare liniare XD asigură o forță de acționare mai mare, cu o îmbunătățire de până la 5 ori a urmăririi subiecților în mișcare pentru aparatele foto actuale și viitoare. Două dintre aceste noi motoare acționează silențios grupul de unități de focalizare de dimensiuni mari al obiectivului, mai rapid și mai precis. Performanțele și viteza aparatelor foto avansate pot fi aplicate pentru înregistrarea evenimentelor sportive dinamice sau a faunei sălbatice.

Rezoluție la standard G Master și efect bokeh uimitoare
Rezoluție la standard G Master și efect bokeh uimitoare

Standardele ridicate de design asigură o rezoluție extraordinară până la margini. Trei elemente din fluorură de calciu reduc aberația cromatică. Aberația de sfericitate este controlată în timpul proiectării și al fabricării pentru o calitate înaltă a efectului bokeh. Sunt acceptate teleconvertoare de înaltă performanță, de 1,4x și 2x, pentru rezoluție și contrast uimitoare chiar și la 800 mm.

Cel mai ușor obiectiv din lume, la doar 2.895 de grame
Greutate remarcabil de redusă de doar 2.895 de grame (102,2 uncii)

Designul sistemului optic are trei elemente din fluorură de calciu și reduce numărul de elemente din partea frontală a obiectivului, pentru o greutate de doar 2.895 de grame. Componentele din aliaj de magneziu contribuie la reducerea greutății. Portabilitatea este extraordinară, iar echilibrul ideal permite o operare facilă, indiferent cum fotografiați.

Ilustrație care descrie designul rezistent la praf și umiditate
Durabilitate și fiabilitate în condiții dificile

Designul rezistent la umezeală și la praf asigură fiabilitate pentru utilizare în condiții dificile. Aliajul de magneziu utilizat pentru exteriorul cilindrului obiectivului, suportul de montare pe trepied și componentele interne ale cilindrului asigură durabilitate și reduce greutatea totală. Elementul frontal al obiectivului are un strat cu fluor care îl ajută la ștergerea murdăriei și a amprentelor.

Caracteristici pentru nevoile profesionale de fotografiere
Caracteristici pentru nevoile profesionale de fotografiere

Funcția DMF Full-time permite cuplarea focalizării manuale prin rotirea inelului de focalizare, chiar și când fotografiați în modul AF-C. Stabilizarea optică a imaginii este încorporată, iar noua setare Mod 3 are un algoritm avansat pentru stabilizarea evenimentelor sportive. Patru butoane de menținere a focalizării și un inel de focalizare cu MF cu răspuns liniar sporesc versatilitatea.

Configuraţia obiectivului
Configuraţia obiectivului

Obiectivele G Master duc înregistrarea de imagini și exprimarea la un nivel superior printr-o combinație uimitoare între rezoluția înaltă și efectul bokeh subtil descompus în fundal

[1] Obiectiv din fluorură de calciu [2] Sticlă ED 

Funcție de transfer al modulației pentru SEL400F28GM
Grafic MTF

MTF descrie cât de bine poate reproduce un obiectiv detaliile fine, măsurate ca nivel de contrast obţinut între liniile fin spaţiate.

[1] Contrast (%) [2] Distanţa de la centrul optic al obiectivului (mm) [3] Diafragmă maximă [4] Diafragmă F8 [5] Frecvenţă spaţială [6] 10 perechi de linii/mm [7] 30 de perechi de linii/mm [8] R: Valoare radială T: Valori tangenţiale

Prim plan cu FX6 folosit pentru filmare
Avantajele obiectivelor Sony pentru filmare

Aflați cele patru avantaje unice ale utilizării obiectivelor cu montură E de la Sony pentru filmări. Combinația dintre obiectivele și camerele Sony vă va îmbunătăți experiența de creație video.

Comenzi obiectiv

1. Inel de focalizare/2. Inel funcții/3. Colier trepied/4. Buton de menținere a focalizării/5. Suport filtru cu inserare directă/6. Curea de mână/7. Comutator de selectare dimensiune colier trepied/8. Fantă de securitate (cu posibilitate de atașare a unui cablu de securitate) 

Comenzi obiectiv

1. Comutator mod focalizare/2. Comutator mod Full-Time DMF Limitator interval focalizare/4. Comutator selectare inel funcții/5. Buton SET/6. Comutator compensare tremur/7. Comutator mod compensare tremur/8. Comutator BEEP

Compatibilitate cu obiectivul GM OSS F2,8 FE de 400 mm

Urmați link-ul de mai jos pentru detalii referitoare la compatibilitatea obiectivului/corpului.

Unele camere pot necesita actualizarea software-ului pentru funcţionalitate completă.

Specificaţii şi funcţii

  • Super teleobiectiv premium din seria G Master, cu diafragmă largă

  • Motorul liniar XD este o componentă nou dezvoltată care oferă o focalizare automată extrem de rapidă, precisă și silențioasă

  • Trei lentile cu fluorină pentru rezoluție excepțională

  • Strat antireflexie Sony Nano pentru eliminarea luminii difuze şi a reflexiilor parazite

  • DMF cu durată completă și alte funcții pentru o experiență profesională de fotografiere

Distanţă minimă de focalizare
2,7 m
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,16
Diametru filtru (mm)
40,5 (detașabil)
Greutate
2.895 g

Ce este în cutie

Capac (model): ALC-SH155, Capac față pentru obiectiv: inclus, Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM, Geantă rigidă, Şnur pentru obiectiv, Șnur pentru carcasă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor