Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Ilustraţie
Mai multe despre G Master
Un obiectiv mic de 35 mm pentru imagini uimitoare

Cea mai avansată tehnologie Sony este integrată în acest obiectiv cu montură E de înaltă performanță, cu rezoluție G Master uimitoare și efect bokeh cu precizie și viteză FA extraordinare. Este remarcabil de compact, fiind excelent pentru aplicații în care este esențială o combinație ideală de mobilitate și calitate superbă a imaginii.

Obiectiv de 35 mm F1,4 G Master compact
Galerie foto cu obiectivul FE de 35 mm F1,4
Imagine exemplu
Rezoluție uimitoare într-un obiectiv compact de 35 mm

Două elemente XA (asferice extreme) din designul G Master profită de distanța de proiecție mirrorless scurtă pentru a oferi contrast și rezoluție uimitoare într-un obiectiv compact. Calitatea optică superioară este întărită de un element de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) care elimină aberația cromatică și de stratul de acoperire Sony Nano AR II, care păstrează claritatea în orice condiții de iluminare.

Imagine utilizare
Compact și ușor, pentru mobilitate și versatilitate

Chiar dacă are două elemente XA (asferice extreme) și o calitate uimitoare la standard G Master, acest obiectiv compact încape cu ușurință în mână și cântărește doar 524 g (18,5 oz). Obiectivul FE de 35 mm F1,4 GM asigură mobilitate și versatilitate excelente în cele mai diverse medii și condiții de înregistrare.

Imagine exemplu
Versatilitate și efect bokeh G Master rafinat

Elementele XA elimină efectul bokeh circular, mecanismul de diafragmă cu 11 lamele deschide o diafragmă aproape circulară chiar dacă obiectivul este larg deschis, iar controlul strict al aberației sferice în etapele de design și fabricație contribuie la un efect bokeh superb la F1,4. Rafinamentele în design și fabricație permit o distanță focală minimă de 27 cm (0,89 ft) și un factor de mărire maximă de 0,23x.  

Imagine exemplu
Motor liniar XD pentru FA și urmărire rapide și precise

Două motoare liniare cu tehnologie XD (dinamică extremă) de la Sony asigură eficiența necesară pentru FA și urmărire rapide, silențioase și precise, maximizând avantajele sistemului cu montură E. Algoritmii de control de vârf, dezvoltați special pentru motorul liniar XD minimizează vibrațiile și zgomotul, iar funcția FM cu răspuns liniar asigură focalizare manuală directă și liniară.

Imagine de produs cu comutatorul modului de focalizare și descrierea designului rezistent la praf și umezeală
Fiabilitate și control de nivel profesional

Un buton de menținere a focalizării, inelul de focalizare și alte comenzi asigură operare eficientă și cursivă. Butonul de menținere a focalizării poate primi alte funcții prin meniul camerei, oferind acces direct la funcții vitale fluxului de lucru. Un strat de acoperire cu fluor a elementului frontal și designul rezistent la praf și la umezeală asigură o fiabilitate ridicată în medii dificile.

Ilustrare a configurației obiectivului
Configuraţia obiectivului

Obiectivele G Master duc imaginile și expresivitatea la niveluri incredibile, cu o combinație uimitoare de rezoluție ridicată și efect bokeh cu estompare fină.
[1] Obiectiv asferic extrem (XA) [2] Sticlă cu dispersie extrem de scăzută (ED)

Funcție de transfer al modulației la SEL35F14GM
Grafic MTF

MTF descrie cât de bine poate reproduce un obiectiv detaliile fine, măsurate ca nivel de contrast obținut între liniile fin spațiate.

[1] Contrast (%) [2] Distanța de la centrul optic al obiectivului (mm) [3] Diafragmă maximă [4] Diafragmă F8 [5] Frecvență spațială [6] 10 perechi de linii/mm [7] 30 de perechi de linii/mm [8] Valori radiale [9] Valori tangențiale

Prim plan cu FX6 folosit pentru filmare
Avantajele obiectivelor Sony pentru filmare

Aflați cele patru avantaje unice ale utilizării obiectivelor cu montură E de la Sony pentru filmări. Combinația dintre obiectivele și camerele Sony vă va îmbunătăți experiența de creație video.

Comenzi obiectiv

1. Inel de focalizare / 2. Buton de menținere a focalizării / 3. Inel pentru diafragmă / 4. Comutator pentru modul de focalizare / 5. Index diafragmă / 6. Comutator cu clic pentru diafragmă

Compatibilitatea obiectivului FE de 35 mm F1,4

Urmați link-ul de mai jos pentru detalii referitoare la compatibilitatea obiectivului/corpului.

Unele camere pot necesita actualizarea software-ului pentru funcţionalitate completă.

Specificaţii şi funcţii

  • Obiectiv superangular premium seria G Master cu distanță focală fixă

  • Elemente XA și sticlă ED pentru o rezoluție înaltă pe toată suprafața imaginii

  • Strat de acoperire Sony Nano AR II pentru eliminarea petelor albe şi a reflexiilor parazite

  • Motoarele liniare XD oferă un răspuns excelent și vibrații reduse pentru o focalizare automată rapidă, precisă și silențioasă

  • Buton de menținere focalizată și alte funcții care satisfac nevoi profesionale de fotografiere

Distanţă minimă de focalizare
0,27 m (FA), 0,25 m (FM) (0,89 ft (FA), 0,82 ft (FM))
Raport maxim al factorului de mărire (x)
x 0,23 (FA) x 0,26 (FM)
Diametru filtru (mm)
67
Greutate
524 g (18,5 oz)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor