Imagini cu OSS F3,5-6,3 FE, de 24-240 mm
Imagini cu OSS F3,5-6,3 FE, de 24-240 mm
Un obiectiv pentru orice ocazie

Intervalul de zoom 10x de la 24 mm la 240 mm permite ca acest obiectiv să acopere diverse situaţii de fotografiere, ceea ce îl face ideal pentru călătorii, atunci când bagajul redus este o prioritate, pentru peisaje, arhitectură, instantanee, portrete şi multe altele. Comutaţi între modul superangular şi teleobiectiv fără a fi nevoie să schimbaţi obiectivele, pentru a putea surprinde mai multe momente trecătoare. Tehnologia optică avansată reduce în mod eficient aberaţiile, oferind în acelaşi timp imagini de înaltă rezoluţie pe întreaga suprafaţă şi un motor liniar de acţionează focalizarea pentru un răspuns rapid şi uniform. Sistemul integrat de stabilizare optică a imaginii SteadyShot™ (OSS) facilitează capturarea de imagini cu camera în mână şi în condiţii de lumină scăzută, iar designul este rezistent la praf şi umezeală, pentru funcţionare fiabilă în condiţii dificile.

Compatibilitate cu obiectivul OSS F3,5-6,3 FE, de 24-240 mm
Camere cu montură E de cadru întreg
Camere cu montură E de cadru întreg
Camere APS-C cu montură E
Camere APS-C cu montură E
Exemple de fotografii
Configuraţia obiectivului

Camerele cu montură E de la Sony, proiectate cu precizie pentru versatilitate şi fiabilitate superioară au performanţe optice impresionante într-o gamă largă de aplicaţii.

Grafic MTF

Funcţia de transfer a modulaţiei (MTF) descrie cât de bine poate un obiectiv să reproducă detaliile fine, nivel măsurat ca grad de contrast obţinut între liniile cu spaţii fine între ele.

Specificaţii şi funcţii

  • Capăt panoramic de 24 mm pentru mai multe perspective dinamice

  • Zoom 10x

  • Diafragmă circulară cu 7 lame pentru efecte frumoase de defocalizare

  • Stabilizare încorporată a imaginii OSS (stabilizare optică SteadyShot)

  • Design rezistent la praf şi la umezeală

Distanţă minimă de focalizare
0,5-0,8 m (1,64-2,63 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,27x
Diametru filtru (mm)
72 mm
Greutate
780 g (27,6 oz.)

Ce este în cutie

Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH136: în formă de petală, de tip baionetă), Capac faţă pentru obiectiv, Capac spate pentru obiectiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor